küçük_k Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sonuç cort çıkarsa ilaveyi tlatırım.....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterallahın izniyle sabaha kadar cözerim....sabah belli olacak....
lönk devam dersen kol kesmek zor sadece sizi izlerim....
bu son çıkışı mükemmel yakaladın ve ısrarla yazdın... tebrikler...
kendimden çok kuzumu düşündüm.... çalı dibinde telef olacak üstadımız..yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
Allah kolaylık versin hocam. Emekleriniz için çok teşekkür ederim.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterallahın izniyle sabaha kadar cözerim....sabah belli olacak....bu gece uyku yok yine...I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem cok sevindim....şimdi gördüm....cıkartırsın alahın izniyle ...rahat ol... sende o kabiliyet var....pozda kör olmuştun.....tam destek....teşekkürler hocam..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülen ben burda her allahın günü alıyorum 1000 puvan....5000 puvan zarar nedirki....toplam 5 iş günü....allah tependen baksın üzüldügün şeye bak.....buzamana kadar durdugun kabahat...silkelen lem kendine gel....
umarım zarar kapanır.. iki aydır terste kala kala cesaretim de biraz kırıldı.. istopu da bünyem kabul etmiyor.. başarısız olmaya da bünye inanmak istemiyor.. bu yüzden dağıldım hocam.. seans sonrasında ekranı kapattım gittim..
aklım düşmesi lazım diyordu. *** indikatörüm ise olana ve endeks grafiğine bakınca yusuf yusuf alarmı veriyordu.. endeks çok güçlü..
yurtdışına, yurt dışı bankalarına, temel verilere, pariteye, emtialara, o kadar konsantre oldum ki kendi iç dinamiklerimizi görsem bile inanmadım.. hatta inanamadım.. imkb fiyatları da inanmamış olacaklar ki umursamadılar..
Aslında o kadar göz önünde yapıyorlar ki.. avrupa borç krizi bizim fiyatlarda henüz yok.. girmedi.. giremedi.. siyasiler müsade etmediler.. babacan, çağlayan, başçı bütün toplantılarında avrupa borç krizinin birşekilde çözüleceğine inandıklarını ve kendi programlarını buna göre yaptıklarını belirttiler.. hatırlayalım ovp sunulurken babacanın krize çözüm bulunacağına inandığını her fırsatta dile getiriyordu.. ben de yine bizim siyasiler peri masalı anlatıyorlar diye tabi tabi dedim içimden.. hala siyasilere inanmıyorum. ama bu sefer fiyatlar inanmış galiba.. zamanında bir hanım ablamızın laflarına prof diye inandık.. bonolardan çok pis çarptı ve gitti..
dolayısı ile acaip temkinliyim.. yurt dışının hala kolay kolay toparlanacağını zannetmiyorum.. ama bizimkisi ne olur bilmiyorum.. bildiğim birşey var.. guzu emmim eninde sonunda haklı çıkacak.. belki bir ay sonra.. belki x sene sonra..
hala garip geliyor... son iki aya göre yarı yarıya düşmüş, son üç seneye göre yüzde seksen düşmüş döçe varken, yine benzer düşüşler göstermiş siti, boa varken, kim takar garantiyi.. göreceli olarak garantide derinlik bile yok üstelik.. bi de garanın tele riski var.. gerçi teleyi de anlamıyorum artık. hiç de serbest hareket ediyormuş gibi davranmıyor..
o kadar doldum ki yazıp yazıp siliyorum... neyse.. terste kalan herkese bol sabır.. doğru yönde olanlara ise bol kazançlar..
Yorum
-
Abi yok böyle bisey... Ben böyle bisey görmedim... Gündüz is güç telden takip edip telden al sat yapabiliyorum son bir saati izleyemedim saat18.00 gibi kapanışı gördüm nutkum tutuldu...
Anahtar sözcük inanç ...
Exper abiye inanmak ...
76.600 den shortladim beraber... 74.400 den longladim... Ve exper abiye o kadar inandım ki inerken de çıkarken de her 500-600 puanda kazandıgım karı da basarak işlem yaptım.... Sonuc:: portföyüm % 100 den daha fazla oldu.... Bugün en son baktigimda77.500 dü .. 78.000 lerde tekrar karı da basacaktım .. Hatta 78.500 de bı daha onu kaçırdım ona üzülüyorum.
Exper abi hakkını helal et sonuna kadar senin sayende oldu... İnan matriks teknik analiz felan herbiseyi bıraktım sadece seni takip ediyorum....
Abi Hesabıma gönder lem birazını desen gönderecek durumdayım... Eğer bı gün yazmayı bırakır da paralı bı blog felan acarsan ilk müşterin benim abi...
Dediğin gibi bu isin sorumluluğu büyük ama kaybetsem de artık canin sagolsun ...
Abi diyecek kelime bulamıyorum... Karşılıksız paylaşımların için tekrar sonsuz tesekkurler... Tekrar Allah senden razı olsun... Hakkını helal et abi...
Exper showu izlemeye devam...
Yorum
-
bu arada şunu da eklemek isterim...
en son 31 ocakta 6.64 ortalama ile sattığım garanlar faizde ve şu anda yedi lira civarındalar.. yerine koyulmayı bekliyorlar.. yani son beş altı aydır hiç ellemeseydim arada büyük bir kazanç farkı da yok aslında.. son fiyatlara göre garan olmaz. akbank olur.. çok da farketmez..
tele tutmak da riskli.. hisse de riskli.. ben hisselerin daha riskli olacağını düşündüm.. ölü fiyatını bekliyorum.. dipten alıp tepeden satılmadığı veya doğru trade edilmediği sürüce faiz hep daha karlı oldu tecrübe ettiğim kadarı ile.. ben hep hissedeydim. 2008-2009-2010'da da düşerken de çıkarken de hissedeydim.. bir daha aynısı başıma gelsin istemiyorum..
Yorum
-
eksperım bidenem seninle kaybetsek ne yazar .sensiz 10 kaybedecekken senle 1 kaybederiz bu kadar acik ve net yine % 90 kardayiz ...en niayetinde kaybin az olmasi dahi kazanctir ...kaybettık dıyelım eee kazandıklarımıza sayarız ıste o kadar .kaldıkı bazen 3 adam ılerı atmak ıcın bır adım gerı atılabılır ;) ....gonullerın eksperı allah zıhın acıklıgı versın... ne morgan stanleyde ne merıll teyzede , ne raymond james de ve bu alemde bır tane daha senın gıbı adam yok ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
cok sevindim güzel kardeşim....iyi günlerde harca....mgatsby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi yok böyle bisey... Ben böyle bisey görmedim... Gündüz is güç telden takip edip telden al sat yapabiliyorum son bir saati izleyemedim saat18.00 gibi kapanışı gördüm nutkum tutuldu...
Anahtar sözcük inanç ...
Exper abiye inanmak ...
76.600 den shortladim beraber... 74.400 den longladim... Ve exper abiye o kadar inandım ki inerken de çıkarken de her 500-600 puanda kazandıgım karı da basarak işlem yaptım.... Sonuc:: portföyüm % 100 den daha fazla oldu.... Bugün en son baktigimda77.500 dü .. 78.000 lerde tekrar karı da basacaktım .. Hatta 78.500 de bı daha onu kaçırdım ona üzülüyorum.
Exper abi hakkını helal et sonuna kadar senin sayende oldu... İnan matriks teknik analiz felan herbiseyi bıraktım sadece seni takip ediyorum....
Abi Hesabıma gönder lem birazını desen gönderecek durumdayım... Eğer bı gün yazmayı bırakır da paralı bı blog felan acarsan ilk müşterin benim abi...
Dediğin gibi bu isin sorumluluğu büyük ama kaybetsem de artık canin sagolsun ...
Abi diyecek kelime bulamıyorum... Karşılıksız paylaşımların için tekrar sonsuz tesekkurler... Tekrar Allah senden razı olsun... Hakkını helal et abi...
Exper showu izlemeye devam...
Yorum
-
Tesekkurler abi inşallah ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercok sevindim güzel kardeşim....iyi günlerde harca....
Yorum
-
Bence insanlari yine bir tarafa yigdilar baya, sadece insanlari degil kurumlari da.. Kesim icin yeterli mi ? Ben olsam yarin usul usul asagi veririm. Kaciranlar, erkenden satanlar, biraz daha gomusu bulunanlarda gelir... Herhalde yanlis dusunuyorum
Yorum
-
Tesekkurler abi inşallah ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercok sevindim güzel kardeşim....iyi günlerde harca....
Yorum
Yorum