geldim baktim , eksperim longlari henuz kapatmamis , o zaman veripte tahtanin dengesini bozmayayim , long devam ... eksperim long, ben long ...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
75.100 kapandı...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster350 den birazcık long geceye...
Yarın biraz tepki olur herhalde
sürekli izleyemiyorum iş dolayısı ile ama 11.000 açık poz var büyük ihtimalle 76.000 ler hedef
yarın duruma göre bakıcaz iyi akşamlar'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
siz de kazandıkca kendim kazanmış kadar seviniyorum ...inanın....afiyet şeker bal olsun....iyi günlerde harca....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abi sen uzunda olmasan benim poz açmaya niyetim yoktu..
Hayır duası artık kabul et allah razı olsun senden
Yorum
-
aynen long devamparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldim baktim , eksperim longlari henuz kapatmamis , o zaman veripte tahtanin dengesini bozmayayim , long devam ... eksperim long, ben long ...
Yorum
-
arkadaslar, %99 dan ote isabetli bu tahminleri umarim paylasmiyosunuzdur
sagda solda
.
sn.exper abim sen insan degilsin,
turist omer uzay yolundaki compeder makinesi geldi aklima
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
aynen long devam ..... eksperim yarin sabah sibiryadan turkiyeye donuyorum cantaya ilk votkayi koydum ki unutmayayim diye, kaldiki ozel olarak sadece gazprom un agalari icin uretilmis olandan ,mahseninden cikartmak bir hayli zor oldu ,tam 9 yillik
,koordinatlari bir ara verirsen 26 sina postaliyorum
cikolata konusuna gelince , bu sicakta tasimaya cikolata dayanmaz, sonrada yollaya yollaya bunu mu yolladin demeyesin(hepsini ben yedim ) , onuda ancak yaz bitince biraz dayanman gerekecek , bagisla eksperim ;)
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
-
PİVOT
http://shar.es/tTeY2 25/7/2012Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
mübarek günde... millet oruçluparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen long devam ..... eksperim yarin sabah sibiryadan turkiyeye donuyorum cantaya ilk votkayi koydum ki unutmayayim diye, kaldiki ozel olarak sadece gazprom un agalari icin uretilmis olandan ,mahseninden cikartmak bir hayli zor oldu ,tam 9 yillik
,koordinatlari bir ara verirsen 26 sina postaliyorum
cikolata konusuna gelince , bu sicakta tasimaya cikolata dayanmaz, sonrada yollaya yollaya bunu mu yolladin demeyesin(hepsini ben yedim ) , onuda ancak yaz bitince biraz dayanman gerekecek , bagisla eksperim ;)
HURMA ynan, ZEMZEM SUYU getireceği yere... getürdüüü şeylere bak...
madem beynamazsın, bırak bizi bari dinden imandan çıkarma
TÖBE TÖBE
Yorum
-
rusyadan getirilebilecek en masum seyi getirmis yinede fazla yuklenme.
bu arada babo abi siluet yapti gitti ,
piri reis gibi zamaninin otesinde bi grafik cizittircek diye adrenalin yaptim bosa.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yorum