KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FIRTINA
    Akşamcı
    • 04 Eylül 2011
    • 186

Pazartesi günü tiyatroya kalınan yerden devam edilir. Bu filmi böyle bitirmezler )

Seans sonuna doğru bilerek garanı yukarı kaldırdılarki küçük yatırımcı tekrar mala girsin diye

Ulen skender yatacak yerin yok senin. emme elime bir geçirirsem senin için 61 günü bile göze alırım )

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Pazartesi günü tiyatroya kalınan yerden devam edilir. Bu filmi böyle bitirmezler )

Seans sonuna doğru bilerek garanı yukarı kaldırdılarki küçük yatırımcı tekrar mala girsin diye

Ulen skender yatacak yerin yok senin. emme elime bir geçirirsem senin için 61 günü bile göze alırım )
      Aynısını düşündük....pazartesi düşebilme adına kaldırdılar yoncayı....

Yorum

• manaw
        havacı
        • 28 Ekim 2011
        • 896

ben de aynısını düşündüm.. kontratlar da kapandı orada.. bakalım pasta nasıl olacak...

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ben de aynısını düşündüm.. kontratlar da kapandı orada.. bakalım pasta nasıl olacak...
          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• manaw
            havacı
            • 28 Ekim 2011
            • 896

bariba, döçe ve espanyol bankacılık endeksi yıkıldı bugün.. kuzu emmi avratdolar 1.2 olduğunda bazı evropa bankaları batar demişti.. avradını boşayan boşayana..

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

eksper...

muhtesemsin lem...gene tam yerinde bindirdin....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• eksper
                Kıdemli
                • 17 Temmuz 2009
                • 3714

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                eksper...

muhtesemsin lem...gene tam yerinde bindirdin....
                kuzum...başımın tacı....teşekkürler....forumları dolaşıyorum ara sıra....bunların hepsi borsacı...vuruşuyorlar hesapta....ne yaptıgını bilen yok denecek kadar az...piyasada hep coluk cocuk...bunlar ne yapar nasıl para kazanır anlamıyorum...grafik atmaktan başka bir halt ettikler yok....yok şurası estek yok şurası köstek....hemen hepsi boş kuru kalabalık....

Yorum

• VIX100
                  Tecrübeli
                  • 03 Kasım 2011
                  • 1945

eksper usta bizden bahsediyorsun galiba,para kazanmıyoruz ki zaten,çamura battık çırpınıyoruz((((((
                  ben de bıktım destek köstekten,nasıl yapsak herkezin sattığı yerde alıp mı kurtarsak?biz spotçuları da unutmazsan sevinirim,saygılar
                  oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    eksper usta bizden bahsediyorsun galiba,para kazanmıyoruz ki zaten,çamura battık çırpınıyoruz((((((
                    ben de bıktım destek köstekten,nasıl yapsak herkezin sattığı yerde alıp mı kurtarsak?biz spotçuları da unutmazsan sevinirim,saygılar
                    sevgili kardeşim...ben hisse işini bırakalı yıllar oldu....acemilik dönemlerimdi o zamanlar.....yanlızca şunu belirteyim...hissede baba kagıtlar haricinde itin köpegin elindesin...bunu unutma....bende itle köpekle ugraşmayı yıllar önce bıraktım....

Yorum

• k3r3m
                      Aktif
                      • 31 Temmuz 2011
                      • 665

eksper hocam
                      biraz borsa deneyiminden bahsetsen, ne zaman başladın, neler yaptın neler kaybettin, sana neler ders oldu..vs.vs.
                      merak ediyorum, muhtemelen burdaki pek çok kiişi de merak ediyor gibime geliyor
                      "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• eksper
                        Kıdemli
                        • 17 Temmuz 2009
                        • 3714

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        eksper hocam
                        biraz borsa deneyiminden bahsetsen, ne zaman başladın, neler yaptın neler kaybettin, sana neler ders oldu..vs.vs.
                        merak ediyorum, muhtemelen burdaki pek çok kiişi de merak ediyor gibime geliyor
                        aslında anlatılacak pekde birşey yok....imkb kuruldugu yıllarda elden ele kagıtlar dolaşırken borsacı oldum....rahmetli babamla kagıt kovalardık....o zamanlar sahte kağılar bile piyasada dolaşırdı...bumlardan nasibimize düşenlerde oldu....hissede cok paralar kazandık...ne günlerdi.....bakkalı, manavı herkes hisse kovalardı....

Yorum

• k3r3m
                          Aktif
                          • 31 Temmuz 2011
                          • 665

mesela hangi yıllar
                          kuzu ile tanışman
                          ne bileyim hocam, dinliyoruz
                          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

vobda 2008 düşüşünde kuzunla beraber 22000 ne kadar şortladık.....müthiş bir vurguna imza attık.....

Yorum

• eksper
                              Kıdemli
                              • 17 Temmuz 2009
                              • 3714

yanılmıyorsam garan 1.88 gördü....mala daldım hec amaclı....3 liralardan garanı dehledim....bu arada 15000 vob ücün şortlamaya devam ediyoruz....

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                yanılmıyorsam garan 1.88 gördü....mala daldım hec amaclı....3 liralardan garanı dehledim....bu arada 15000 vob ücün şortlamaya devam ediyoruz....
                                ve o müthiş cıkış başladı.....farkettik ama iş işten gecmişti...kuzumla beraber timoti deyusunun gazabına ugradık....tam 30000 puvan kazık yedim....kolu kesip attım.... borsacılık mazimde yedigim tek kazık budur....haricinde hic para kaybetmedim....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information