ufak ufak düştükce alacagım bugün....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Experim 71.000 hedefin devam ediyor mu ?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterufak ufak düştükce alacagım bugün....
Yorum
-
71000 hedefi sonraki iş....ilk hedef mümkün oldugunca cok para kazanmak...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterExperim 71.000 hedefin devam ediyor mu ?
Yorum
-
Günaydınlar herkese hayırlı haftalar...
Geçici görevde oldugum için işlem yapmamaya çalışıyorum, ama long yönünde tahrik ediyor benide...
300 000 milyonluk hacim ile fiyatları gebertti...Öğleden sonra niyet belli olur sanırım..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Aynen devam...60.000 hedefime az kaldı...Orada duruma bakarız..gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFull short..dİbİne kadar..
Hoyda bre pehlevannnnn...
Sağlam değilse durumlar yada bir hamlede geçersek 57000
Yorum
-
sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbearbull üstadım...cevabınız için teşekkür ediyorum....hakkınızı helal ediniz...henüz çok yenisi olduğum ve alışmakta güçlük çektiğim matrıks sıstemtester--explorer--advısor içinde çırpınıp duruyorum...anlayışla karşılayacağınızı düşünerek aşağıdaki sıstem tester de kullanmış olduğum formulü eksploverde kullanabilmem için bir formul yazarsanız müteşekkir olucam...tabi bu ne pişkin adam da diyebilirsiniz...ama yönlendirdiğiniz sayfadanda fazlasıyla faydalanacağımdanda eminim...saygılar
Cross(MOV(C,opt3,e),MOST(C,opt2,opt1))
Cross(MOST(C,opt2,opt1),MOV(C,opt3,e))
opt 1 =0,2 ----2----2
opt 2 = 1 ---10---1
opt 3= 1----10---1
test edip OPT ile bulduğunuz değerleri
explorer ve expert advisör için yazmaya kalktığınızda formül içindeki opt lerin yerine yazmanız gerekir.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Ha bu arada benim vob ekranım bile yok.. Hisseciyim ben..
vob short işini bile telefonla hallettim...Şu an u30 u biliyorum ama vob kaçta bilmiyorum mesela..
onun için U100 değerini yazıyorum..
Garanda 7.10 12 14 deki milyon lotları tek kalem silince ya allah diyip short açtım..
u100 deki hedefteki ilk boşluk doldu..Biraz tepki gelebilir ama yurtdışı aman vermiyor gibi şu aşamada..
2. boşluğa yönelebilir o zaman da ..O da 60.100 de..
Esas hedefimde o zaten..
Yorum
Yorum