eksper usta ne diyosa er veya geç gerçekleşiyor.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evet öyle...flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper usta ne diyosa er veya geç gerçekleşiyor.
kuzu nun dediğide oluyr da melemekten sesi soluğu keildi...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
parite senin ....
1.22 ile günlerce bekledim biraz önce yarısını verdim, ben verince uçuşa geçti :=)
paritenin PALAsı benim elimi mi gözlüyo, 300-500 bin euro altı üstü... Milyar eurolar dönmüyor mu bu paritede
13:06 ekleme: oha oha hala yukarı gidiyor bu... diğer yarısına dokunmayayım da, vobdaki kısaların sigortası olsun.
Yorum
-
hepiniz ütülecenizchaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhepimiz kısayız, uzun olan kim?
bu forumda uzun kalmadı, diğer forumdakileri mi üteceğiz, yoksa birileri bizi mi ütecek :=)
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Yorum
-
eksper abi teknik çalışır...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76700 den bendende ilk short ... eksperim short algin devam ediyor dogrumu, hala ?
algı işini merak ediyosan COBALT ustayı bulacan
ayık kafayla olmuyor bu iş diyorsan FIRTINA abiyi bulacan
bak bak bişey olmuyor, balığına atıp tutak diyosan manif hıyarını bulacan....
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhepiniz ütüleceniz
chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHalil Reçber televizyona çıkmış, u100 için 66000 falan hedefler vermiş, düşmesi lazım artık... :=)
hehehe....
kisa et gerek...
Bogalar, sicakta yaglarindan arinmistirlar....
tuzlama, yapicaz...
Yorum
Yorum