Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Petrolün dönmesiyle Bovespa'yı da almaya başladılar.
Az biraz uzamıştım ama kaldıracı fazla olunca stres yaptı, pozisyonu kapattım. Orada çıkış yeni başlamış olabilir.
Bizimde terse dönme olasılığımız bence artıyor. Şapkadan birşey çıkarmazlarsa tabi.
benim tanıdığım eksper bu değil inatcıydı ama değişmiş huyuı demekki
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
capitulation gerek...
bence yaninda da nufus "duzenlemesi" gerek. Bonus olarak.
ekleme....
Duruma "anlam" yonunden derinlik katacak bir ornek...
Nigerian Genitalia Vanishing Epidemic of 1990
ah ah sevgili dostum ekaya..
long u short u bilmem ama hedef 150.000 endeks (yada 15.000 işte..100.000 den sonra sıfır atıyorlar) bende..8-10 dolar arası..dolara bağlı değişir bu hedef..
gübre kokusu arttıkça uçacak endeks ..öyle böyle değil..
siz daha gübre kokusu duymadınız..
ekonomi yönetiminin elinde öyle silahlar var ki..Hepsini çekse iddia ediyorum yüzde 20 büyürüz..
Zor tutuyorlar..Yılların açlığı var..Can çekişen bir avrupa var..Rakip dizlerinin üzerinde ve biz magmanın dibinden geliyoruz..Kişi başı 3000 dolar 1000 kişiye 150 arabadan geliyoruz..
Çok açız çookk..
Geçen seneki 72.000 48.000 büyük rallinin düzeltmesi idi..
Bitti..
Olması gerekiyordu..
1.5 senelik ralli oğlu ralli idi..
1 e 10 getiren bi ton kağıt oldu..
Kısa vadeli düzeltmeler olacaktır..2009 mart 2010 kasım rallisinde de 3 tane düzeltme oldu..yüzde 10 luk idiler..
Düzeltmelerin süresi ve gücü gittikçe arttı..
Sonuçta olan ise düzeltme değil yüzde 30 çöküş oldu..
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
yettim kuzum ......cökertecegiz allahın izniylen.....eşşek gibi düşecek.....dün yazdıklarıma inanmayanlar,bugün gözlerine mukayyet ossunlar.......ha ha ha
Yorum