Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
bi kazığa bağladı yine milleti... 76,5.....hatta 77... 74,5... 2500 pivan, 20000 lota.... iyi para kaldırdı yine namıssız
dikkatimi çeken
FİNANS
ta gel buralardan 5000 şort aç
bu POZ KAPAMA iyi oldu bence
% 4 dax eksisinde % 2 lerde kaldık... anlaştılar kapattılar pozu... yoksa çok daha aşağılara gömülürdük
pazarlık ettiler.... iş dedi '' valla beyler durumu görüyonuz, yurtdışı harap... görünürde 73 ten öncede sağlam desteğiniz yok, ya verin benim karımı, çıkıyım, yada gömerim... siz sonra ne haliniz varsa görün...''
ne yazdım senaryoyu dakkasında... senarist olmalıymışım
ben de shortum halen.. emme benim maliyet evlere şenlik.. ortalama 70k civarında.... en yakın poz 72.2'te.. (eski vadeden yeni vadeye geçirilmiş maliyet). Bu düşüşte biraz rahatldım çok şükür..
üstad teşekkürler...ama bu opt değerlerin tamamınımı yoksa ilk sütünda olanlar kısmınımı geçicez formulde....alt sınır ...üstsınır..adım kısmında yazanların hangileri olmalı üstad...eğer tamamı geçicekse aralarda ki noktalamalar nasıl olacak...bu değerleri yazdığımda atıyorum opt32 şeklindemi yoksa opt3-2 şeklindemi olucak....olmadı..lütfen opt leri yukardaki gibi yerlerine ekleyebilirmisiniz....bi zahmet...saygılar..
ilk önce yazdığınız tester i çalıştırıyorsunuz.
ondan sonra
opt1
opt2
opt3 te gördüğün çıkan sonuçları alıp formüldeki opt1, opt2, opt3 yerlerine yazıyorsun OPT leri siliyorsun.
bu forumda borsa okulu ana başlığı altında diğer forumda matriks ana başlığı altında yazılmış örnekler var kolay gelsin.
biraz uğraşırsanız 4-5 seneye iyi bir formül yazılımcısı olabilirsiniz ama yazdığınız formüllerin hangisini kullanacağınıza karar verebilirmisiniz bilemem
başarılar dilerim.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
opt1 opt2 opt3 te gördüğün çıkan sonuçları alıp formüldeki opt1, opt2, opt3 yerlerine yazıyorsun OPT leri siliyorsun.
bu forumda borsa okulu ana başlığı altında diğer forumda matriks ana başlığı altında yazılmış örnekler var kolay gelsin.
biraz uğraşırsanız 4-5 seneye iyi bir formül yazılımcısı olabilirsiniz ama yazdığınız formüllerin hangisini kullanacağınıza karar verebilirmisiniz bilemem
başarılar dilerim.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
bu düşüşde cortlayarak iskenderden para koparan exper dostlarına selamlar tebrikler... ben erken kapattım cortları dalganın yarısını anca alabildim... ufak bi tepkiden sonra kuzunun 15k lık düşü gelmesi lazım..
bugün bende lönkledim kapanışta tepki için... en tehlikelisi de bu işte tepkiye oynarken tredi kaçırmak.. aman azami dikkat..
hepinize selamlar.. bol kazançlar...
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Kurban bayramı da yaklaşıyor. Şunun şurasında şeker bayramına bir ay kalmadı, kurban bayramına da iki buçuk ay gibi bir zaman kalmıştır üç beş günü avantaja bırakırsak...
aciga satisi yapmislar var....bi cikis onun ucun yapildi...ki magmaya geldiginde....alsin yerine kosun...boyuk kari cebe atsin....
aciga satis yasaksa....yayilacaksa diger borsalara....HEDEF MAGMA KESMEZ....MAGMADAN DAHA DERIN MAGMA SART...
bizim borsada ANAP doneminde bu oldu....40 cente conmustuk....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum