kıllandım lem 400 den 1/7 uzun..
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
5 dk lık ta -14306 APS grafik üzerinde. http://pic.twitter.com/sH8Lqjapmanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu 14.513 poz ne olaki???apsd yi ne hale getirdi.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Lem skender, biraz daha ıkınsan %3'ü yakacaksınFIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTiyatroda kaldığımız yerden devam, aslında bugün %3'lük bir düşüş bekliyorum
Bu Türk'ün furuşkan evlatları yakında donunuda alacak haha haha
Nede olsa Kuzu emmi ile BaBo abinin öğrencileriyiz
Yorum
-
incik....bizden aldigini....kuzu kuzu geri veriyor bize....ne dedim margine takmayin...o bugun onda yarin bizde.....
bosalan paralarla piramitliyorum....cunki hedef magma.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
incik bu durzuye dedim....cumadan sonra pipini ucuracagim diye...
emme....durzu argadasim....kiyamiyorum...bide kibar oglan...benim gibi firlama degil....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Herkes LONG da sanırım..Sesler kesildi..
Şimdi 57000 olur herkes short a geçer..
Ver oradan 60.000 bu sefer..Haydee yahu yanıldım başından beri LONG idi falan feşmekan..
Hahahah..
Kuzu da birazcık nefes aldı bu vesile ile adam oksijensiz kalmıştı..
Hedefin magma olduğuna inanmıyorum ama..Düzeltme yaşanması gerekiyordu..O dur şu an ki hareket..
Bankalar sipsivri bir grafik çiziyordu daha gidemezdi..Piramit gibi en tepeden itibaren şiddetli yıkıldılar..
Yorum
-
durmaz olurmu....hayatimin en buyuk furgununa oynuyorum...herzamankinin uc kati....
eksperin verdigi 71 000 de...normale inecegim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Gene "4" elden ayilara savas acmis hukumetler...
Guya capitalismin besigi adamlar...
Cok dustugu icin aciga satis yasaklanmis...
"bogalar" icin kredili alimi yasaklamiyorlar ama hahahaha..
aslan kuzu ayi... palayi cekiyoruz....
tekerleginin kirilmasi yakindir.
Yorum
-
sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbearbull üstadım...cevabınız için teşekkür ediyorum....hakkınızı helal ediniz...henüz çok yenisi olduğum ve alışmakta güçlük çektiğim matrıks sıstemtester--explorer--advısor içinde çırpınıp duruyorum...anlayışla karşılayacağınızı düşünerek aşağıdaki sıstem tester de kullanmış olduğum formulü eksploverde kullanabilmem için bir formul yazarsanız müteşekkir olucam...tabi bu ne pişkin adam da diyebilirsiniz...ama yönlendirdiğiniz sayfadanda fazlasıyla faydalanacağımdanda eminim...saygılar
Cross(MOV(C,opt3,e),MOST(C,opt2,opt1))
Cross(MOST(C,opt2,opt1),MOV(C,opt3,e))
opt 1 =0,2 ----2----2
opt 2 = 1 ---10---1
opt 3= 1----10---1
üstad teşekkürler...ama bu opt değerlerin tamamınımı yoksa ilk sütünda olanlar kısmınımı geçicez formulde....alt sınır ...üstsınır..adım kısmında yazanların hangileri olmalı üstad...eğer tamamı geçicekse aralarda ki noktalamalar nasıl olacak...bu değerleri yazdığımda atıyorum opt32 şeklindemi yoksa opt3-2 şeklindemi olucak....olmadı..lütfen opt leri yukardaki gibi yerlerine ekleyebilirmisiniz....bi zahmet...saygılar..Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertest edip OPT ile bulduğunuz değerleri
explorer ve expert advisör için yazmaya kalktığınızda formül içindeki opt lerin yerine yazmanız gerekir.
Yorum

Yorum