saygılar
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evet o yıllarda hisseler seans salonunda işlem tahtaları ile müşterilerin olduğu bölümü ayıran bankonun iç tarafındaki komisyonculara (broker) seslenerek alınır satılırdı. Bankonun iç tarafında her hisse için bir yazı tahtası bulunurdu tahta deyimi de o günlerden kalmıştır.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında anlatılacak pekde birşey yok....imkb kuruldugu yıllarda elden ele kagıtlar dolaşırken borsacı oldum....rahmetli babamla kagıt kovalardık....o zamanlar sahte kağılar bile piyasada dolaşırdı...bumlardan nasibimize düşenlerde oldu....hissede cok paralar kazandık...ne günlerdi.....bakkalı, manavı herkes hisse kovalardı....
Yorum
-
Maşaallah diyelimde nazar değmesin...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterve o müthiş cıkış başladı.....farkettik ama iş işten gecmişti...kuzumla beraber timoti deyusunun gazabına ugradık....tam 30000 puvan kazık yedim....kolu kesip attım.... borsacılık mazimde yedigim tek kazık budur....haricinde hic para kaybetmedim....
Yorum
-
kulakları cınlasın babo burası dip dedi....haklıydı...bizde gördük fakat biz ikili dibe oynadık ...gercekleşmedi ve sıfır düzeltmesiz cıkış oldu.....yanıldım ve kaybettim....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterve o müthiş cıkış başladı.....farkettik ama iş işten gecmişti...kuzumla beraber timoti deyusunun gazabına ugradık....tam 30000 puvan kazık yedim....kolu kesip attım.... borsacılık mazimde yedigim tek kazık budur....haricinde hic para kaybetmedim....
Yorum
-
ve intikam yemini ettim....o gün bugündür soyarım bu deyyusu...elimden geldigincede kimsenin soyulmasına müsade etmem...anlık yazmamın sebebi bu....ben yazdıkca birileri ifrit oluyor...olun lem...hepinizin canı cehenneme....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkulakları cınlasın babo burası dip dedi....haklıydı...bizde gördük fakat biz ikili dibe oynadık ...gercekleşmedi ve sıfır düzeltmesiz cıkış oldu.....yanıldım ve kaybettim....
Yorum
-
Dostum eksper üstadım,eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkulakları cınlasın babo burası dip dedi....haklıydı...bizde gördük fakat biz ikili dibe oynadık ...gercekleşmedi ve sıfır düzeltmesiz cıkış oldu.....yanıldım ve kaybettim....
- Allah'ın izniyle kaybettiğin ve kaybedeceğin tek bu an olacak...bizim Türk milletinde son zamanlarda şöyle bir hastalık olmuş durumda...aramızdan biri birşey başardığı zaman onu örnek alıp nasıl yaptığını anlamaya ve aynı yoldan gitmeye çalışacağımıza, onu destekleyeceğimize, onu kötüleyip, kıskanıp, başarısız olduğu zamanlarda sevinmeye 'bak artık beceremiyor' diye dedikodusunu yapmaya başlıyoruz...hele ki sayın kuzu gibi iddialı ve çok bilgili ise açığını aramaya çalışıyor, onu aşağı çekmeye çalışıyoruz...acı ama gerçek...işte bu noktayı şükür ki sizlerde görmediğim için sizleri ve buradaki diğer katkı yapan arkadaşları çok seviyorum...
2009 dibinden önce Babo abinin açtığı altın vuruş topiğini okuduğum dönemlerde, Babo abi olsun, kuzu üstat olsun, JAKO üstat olsun aralarında ufak görüş farklılığı olsa da hemen hemen oraların dip olduğu konusunda hemfikirlerdi. O zamanlar sizi tanımıyordum, anlaşılan siz de hemen hemen aynı fikirdeymişsiniz...ama şimdi Babo abi ve JAKO üstat düzeltme sonra feyza derken kuzu üstat illa da magma diyor...hem de epey zamandır vazgeçmedi bundan...umarım sizleri benim gibi takip eden dostlar çıkış olacaksa bunu kaçırmaz, yok magma olacaksa da büyük düşüşe yakalanmaz...
Saygılarımla.Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
BEAR BULL ÜSTADIM....alttaki formulü eksplorer de ogünkü kesişmeyi ayin eden bir taratma olasını istiyorum...yani bugün tarattırdığımda bir kesişme varsa hissenin hangisi olduğunu gösteren bir düzenleme...atıyorum..ekplorer tarattığımda ayrı bir kolonda ...kesişti....AKSA...BANVIT....NETAS..VB...gibi... buda fıltre nin boş olmasından kaynaklanıyor sanırım üstadım....size zahmet..böyle bir formulü siz yazabilirmisiniz buraya..eğer sayısal değer verilecekse aralarda en makul olan değerleri onu da siz verin lütfen...çünkü tam bir fransızım bu formul işine ..matrıks ile daha yeni tanıştım malesef...
1.colon..(MOV(C,3,E) > MOST(C,3,2))
2.coln ...(MOV(C,3,E) < MOST(C,3,2))
filtre ...boş durumda
hayırlı geceler..
Yorum
-
Ne var orda dostum, bulunduğum yerde tv yok da..k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes bloomberg acsin ;)Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
Tühh...kaçırıyorum...kaça kadar sürecek?k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo abi ;)Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEAR BULL ÜSTADIM....alttaki formulü eksplorer de ogünkü kesişmeyi ayin eden bir taratma olasını istiyorum...yani bugün tarattırdığımda bir kesişme varsa hissenin hangisi olduğunu gösteren bir düzenleme...atıyorum..ekplorer tarattığımda ayrı bir kolonda ...kesişti....AKSA...BANVIT....NETAS..VB...gibi... buda fıltre nin boş olmasından kaynaklanıyor sanırım üstadım....size zahmet..böyle bir formulü siz yazabilirmisiniz buraya..eğer sayısal değer verilecekse aralarda en makul olan değerleri onu da siz verin lütfen...çünkü tam bir fransızım bu formul işine ..matrıks ile daha yeni tanıştım malesef...
1.colon..(MOV(C,3,E) > MOST(C,3,2))
2.coln ...(MOV(C,3,E) < MOST(C,3,2))
filtre ...boş durumda
hayırlı geceler..forumlarda her gördüğünüz formülü soracaksanızKod:colon A al : if(Cross(MOV(C,3,E),MOST(C,3,2)),1,0) colon B sat : if(Cross(MOST(C,3,2),MOV(C,3,E)),-1,0) Filtre (Kullanımda) : if(Cross(MOV(C,3,E),MOST(C,3,2)),1,0) or if(Cross(MOST(C,3,2),MOV(C,3,E)),-1,0)
http://bearbull26.blogspot.com/p/mat...tem-yazlm.html adresine alalım sizi.
iyi hafta sonları.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo abi ;)polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTühh...kaçırıyorum...kaça kadar sürecek?
kaçırdık diye bişey yok canlı bağlanamayacağınıza göre geriye dönük izlemek mümkün .
prg. başlangıcı
Babo abinin >> http://tvarsivi.com/player.php?y=443...-21%2013:29:00Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
Yorum