KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

saygılar
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

o zamanlar böyle zoraki para kazanmazdık....10 dakikada caattt 1000 puvan ...cat 1500 puvan ... oluk oluk para akardı üzerimize.....cok kazamışlıgın ve rahatlıgın diyetini ödedim....

Yorum

• erdemli
        Yasaklı
        • 20 Eylül 2009
        • 132

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        aslında anlatılacak pekde birşey yok....imkb kuruldugu yıllarda elden ele kagıtlar dolaşırken borsacı oldum....rahmetli babamla kagıt kovalardık....o zamanlar sahte kağılar bile piyasada dolaşırdı...bumlardan nasibimize düşenlerde oldu....hissede cok paralar kazandık...ne günlerdi.....bakkalı, manavı herkes hisse kovalardı....
        Evet o yıllarda hisseler seans salonunda işlem tahtaları ile müşterilerin olduğu bölümü ayıran bankonun iç tarafındaki komisyonculara (broker) seslenerek alınır satılırdı. Bankonun iç tarafında her hisse için bir yazı tahtası bulunurdu tahta deyimi de o günlerden kalmıştır.

Yorum

• liono
          Tecrübeli
          • 17 Ağustos 2011
          • 420

ve o müthiş cıkış başladı.....farkettik ama iş işten gecmişti...kuzumla beraber timoti deyusunun gazabına ugradık....tam 30000 puvan kazık yedim....kolu kesip attım.... borsacılık mazimde yedigim tek kazık budur....haricinde hic para kaybetmedim....
          Maşaallah diyelimde nazar değmesin...

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

ve o müthiş cıkış başladı.....farkettik ama iş işten gecmişti...kuzumla beraber timoti deyusunun gazabına ugradık....tam 30000 puvan kazık yedim....kolu kesip attım.... borsacılık mazimde yedigim tek kazık budur....haricinde hic para kaybetmedim....
            kulakları cınlasın babo burası dip dedi....haklıydı...bizde gördük fakat biz ikili dibe oynadık ...gercekleşmedi ve sıfır düzeltmesiz cıkış oldu.....yanıldım ve kaybettim....

Yorum

• erdemli
              Yasaklı
              • 20 Eylül 2009
              • 132

Sayın eksper inşallah bundan sonra da hiç kaybetmezsiniz... O dönem pek çok analist ikili dip ya da Nisan - Mayıs itibariyle çıkış beklemişti. Piyasa çıkışı Mart başında başlatarak pek çok traderi yanıltmıştı.

Yorum

• eksper
                Kıdemli
                • 17 Temmuz 2009
                • 3714

kulakları cınlasın babo burası dip dedi....haklıydı...bizde gördük fakat biz ikili dibe oynadık ...gercekleşmedi ve sıfır düzeltmesiz cıkış oldu.....yanıldım ve kaybettim....
                ve intikam yemini ettim....o gün bugündür soyarım bu deyyusu...elimden geldigincede kimsenin soyulmasına müsade etmem...anlık yazmamın sebebi bu....ben yazdıkca birileri ifrit oluyor...olun lem...hepinizin canı cehenneme....

Yorum

• polat55
                  Tecrübeli
                  • 09 Temmuz 2011
                  • 539

Dostum eksper üstadım,

- Allah'ın izniyle kaybettiğin ve kaybedeceğin tek bu an olacak...bizim Türk milletinde son zamanlarda şöyle bir hastalık olmuş durumda...aramızdan biri birşey başardığı zaman onu örnek alıp nasıl yaptığını anlamaya ve aynı yoldan gitmeye çalışacağımıza, onu destekleyeceğimize, onu kötüleyip, kıskanıp, başarısız olduğu zamanlarda sevinmeye 'bak artık beceremiyor' diye dedikodusunu yapmaya başlıyoruz...hele ki sayın kuzu gibi iddialı ve çok bilgili ise açığını aramaya çalışıyor, onu aşağı çekmeye çalışıyoruz...acı ama gerçek...işte bu noktayı şükür ki sizlerde görmediğim için sizleri ve buradaki diğer katkı yapan arkadaşları çok seviyorum...
                  2009 dibinden önce Babo abinin açtığı altın vuruş topiğini okuduğum dönemlerde, Babo abi olsun, kuzu üstat olsun, JAKO üstat olsun aralarında ufak görüş farklılığı olsa da hemen hemen oraların dip olduğu konusunda hemfikirlerdi. O zamanlar sizi tanımıyordum, anlaşılan siz de hemen hemen aynı fikirdeymişsiniz...ama şimdi Babo abi ve JAKO üstat düzeltme sonra feyza derken kuzu üstat illa da magma diyor...hem de epey zamandır vazgeçmedi bundan...umarım sizleri benim gibi takip eden dostlar çıkış olacaksa bunu kaçırmaz, yok magma olacaksa da büyük düşüşe yakalanmaz...

Saygılarımla.
                  Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• sanverermis
                    Tecrübeli
                    • 16 Haziran 2009
                    • 511

BEAR BULL ÜSTADIM....alttaki formulü eksplorer de ogünkü kesişmeyi ayin eden bir taratma olasını istiyorum...yani bugün tarattırdığımda bir kesişme varsa hissenin hangisi olduğunu gösteren bir düzenleme...atıyorum..ekplorer tarattığımda ayrı bir kolonda ...kesişti....AKSA...BANVIT....NETAS..VB...gibi... buda fıltre nin boş olmasından kaynaklanıyor sanırım üstadım....size zahmet..böyle bir formulü siz yazabilirmisiniz buraya..eğer sayısal değer verilecekse aralarda en makul olan değerleri onu da siz verin lütfen...çünkü tam bir fransızım bu formul işine ..matrıks ile daha yeni tanıştım malesef...

1.colon..(MOV(C,3,E) > MOST(C,3,2))
                    2.coln ...(MOV(C,3,E) < MOST(C,3,2))
                    filtre ...boş durumda

hayırlı geceler..

Yorum

• k3r3m
                      Aktif
                      • 31 Temmuz 2011
                      • 665

Herkes bloomberg acsin ;)

Yorum

• polat55
                        Tecrübeli
                        • 09 Temmuz 2011
                        • 539

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Herkes bloomberg acsin ;)
                        Ne var orda dostum, bulunduğum yerde tv yok da..

Yorum

• k3r3m
                          Aktif
                          • 31 Temmuz 2011
                          • 665

Babo abi ;)

Yorum

• polat55
                            Tecrübeli
                            • 09 Temmuz 2011
                            • 539

Babo abi ;)
                            Tühh...kaçırıyorum...kaça kadar sürecek?

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              BEAR BULL ÜSTADIM....alttaki formulü eksplorer de ogünkü kesişmeyi ayin eden bir taratma olasını istiyorum...yani bugün tarattırdığımda bir kesişme varsa hissenin hangisi olduğunu gösteren bir düzenleme...atıyorum..ekplorer tarattığımda ayrı bir kolonda ...kesişti....AKSA...BANVIT....NETAS..VB...gibi... buda fıltre nin boş olmasından kaynaklanıyor sanırım üstadım....size zahmet..böyle bir formulü siz yazabilirmisiniz buraya..eğer sayısal değer verilecekse aralarda en makul olan değerleri onu da siz verin lütfen...çünkü tam bir fransızım bu formul işine ..matrıks ile daha yeni tanıştım malesef...

1.colon..(MOV(C,3,E) > MOST(C,3,2))
                              2.coln ...(MOV(C,3,E) < MOST(C,3,2))
                              filtre ...boş durumda

hayırlı geceler..
                              Kod:
                              colon A
                              al :
                                  if(Cross(MOV(C,3,E),MOST(C,3,2)),1,0)
                              colon B
                              sat :
                                  if(Cross(MOST(C,3,2),MOV(C,3,E)),-1,0)

Filtre (Kullanımda) :
                                  if(Cross(MOV(C,3,E),MOST(C,3,2)),1,0) or if(Cross(MOST(C,3,2),MOV(C,3,E)),-1,0)
                              forumlarda her gördüğünüz formülü soracaksanız
                              http://bearbull26.blogspot.com/p/mat...tem-yazlm.html adresine alalım sizi.

iyi hafta sonları.
                              Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

Babo abi ;)
                                polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Tühh...kaçırıyorum...kaça kadar sürecek?

kaçırdık diye bişey yok canlı bağlanamayacağınıza göre geriye dönük izlemek mümkün .

prg. başlangıcı

Babo abinin >> http://tvarsivi.com/player.php?y=443...-21%2013:29:00
                                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information