gunaydın hayırlı haftalar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aslan hazırlık yapıyor ..................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
s.a günaydınlar bol kazançlar fmızp gidiyor dikkatimi çektiğini yazmıştım burdaBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
Jako ağbimiz sağ olsun, benimkilerde;)mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbütün hisselerim tavan olmuş şaşırdım ğittiYazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
bereketini görüntamer7720 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet ayhan hocam afyon için tşkrler 102,5 a.b.v. dedim
Yorum
-
abi çok ucuz kaldı-1500-15200 dener budaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUBRF 26/04 GENEL KURUL u var
poz da olanlar unutmayın
Yorum
-
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi çok ucuz kaldı-1500-15200 dener buda
1330 ları geçerse ve üzerinde kalırsa
1700 ler neden olmasınDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
bencede olur abim kaçamaz artık aynı olay golts oldu spek kurdu baskıyı biz olaya müdahale ettik yedirmezler diyeradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1330 ları geçerse ve üzerinde kalırsa
1700 ler neden olmasın
Yorum
-
Yorum