bedelsiz potansiyeli olanlardan gitmeyen kaldımı
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tebrikler ustadmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralcar-tavan-1
karton tavan-2
çbtn-az kaldı
algyo az kaldı
goodyr-tavan-
golts------
ipmat azkaldı
eski simurg' u hatırlattın bana
Yorum
-
ne demek ESKİsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTebrikler ustad
eski simurg' u hatırlattın bana
ne çabuk yaşlandınız üstad
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
s.a günaydınlar 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsunBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
bayramı kutladık ....................
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Fransa seçimleri belirsizlik olarak yorumlandı. Bu arada, Hollanda'da bütçe görüşmelerinde sonuçradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden böyle oldu yurtdışı kızardı domates gibi
bilgisi olan varmı
alınamaması risk algılamasını artırmış. Çin'den gelen veriler pek olumlu değilmiş. Bunun gibi birkaç
olumsuz gelişme sayılabilir. İspanya'da tahvil faizleri de % 6 üzerinde.
Yorum
-
bizim borsa da yarın % 3 gibi düşer gibime geliyor avrupada ve abd son 2 gündür düşüşler kötüBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
yabancı borsa endeksleri alttaki link sayfasında
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum