mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
akmerkez gy bugünlerde bi hareket edebilirmi ne dersiniz arkadaşlar geçende 29,30 dan döndü lotu az olan hisselerin hepsi tavanBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
korku salmak içindir teşekkürlertamer7720 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavana kadar 340,000lot satıcı var gubrf 5 kademe alıcı 110 000
Yorum
-
üzülme yalnız değilsin ....ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFormun bedevisin de de , yani ben de de USAK var, taban lar bende tavanlarınız daım olsun......Vurmaktan bızım evde saglam duvar kalmadı...Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Uzuldum keske tek olsayıdm, ınsan ın canı acıyo hele de baktıkların sattıklaların tavan sa ....KImseye nazarım deymesın ALLAH herkese saglıkla harcayacagı cok para nasıp etsın kı umdukları gerceklessın...
selamlar gorusuruz ben dukkanı kapıyom
hepınıze kolay gelsın
Yorum
-
herkeze geçmiş olsun
benim gibi kazanamayanlar için bir seans daha var ..........................:(Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum
-
yanimehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbedelsiz varsa üzerinde 43000 ğösterirler hocam
yaparken SN DGUAU NUN ne kastettiğini anlamdım dı
TUPRS tmt verdiğinde AOF 4076 İDİ
dediğiniz gibi bi de BDZ olursa o civarlar görülebilir
akşam analiz gönderirim ;)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum