archerx Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hocam biraz işlerim vardı zamanım olmadı. birazda kar cepte yapınca kafayı dinlemek gerekti.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralluuu
ses versenize
alıştınız kaç gündür tavanlara sn mehmetayhan dan
başım döndü.trde yapmaktan.
Yorum
-
1510 da ğüçlü destek var buralardan dönebilirşehrengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ben de FONFK den müzdaribim,kıymetli yorumlarınızı bekliyorum...
Yorum
-
evet buda 6000 üstü atıp-6500-6830-6900 dogru bir hareket çekebilirhakanbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersol şeritten ittfh geliyor.. ama pek bulaşılacak bişey değil gibi..
6000 ve üzeri kapanışlarda
Yorum
-
s.a günaydınlar bol kazançlarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın herkezeBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın kolay gelsin arkadaşlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum