selamlar herkese bol kazançlar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
durdo için yorumu olan arkadaşlar ne dersiniz çok istikrarlı bi şekil yapıyorBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
11.70 maliyet ile orta vadeli tutmaya devam radyolog hocam dün tavandan döndük bakalım bekleyecezradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAZIC olan var mıELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
bedelsiz avından avlanmadan çıktık 2 ğündür yogun bir şekilde al-sat yaparak
dohol-084kırdımı tavanı zorlayabilir
Yorum
-
hocam halen daha tavan avındamısın yeter bukadar parayı ne yapcan ::mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbedelsiz avından avlanmadan çıktık 2 ğündür yogun bir şekilde al-sat yaparak
dohol-084kırdımı tavanı zorlayabilir
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
daha 1hafta oldu borsayı ğireli para fazla yoktu zatenGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam halen daha tavan avındamısın yeter bukadar parayı ne yapcan ::
)
onu ikeye katladımmı hedef tamamdır :081:
Yorum
-
inşallah beşe katlarsın hocam ...mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha 1hafta oldu borsayı ğireli para fazla yoktu zaten
onu ikeye katladımmı hedef tamamdır :081:Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
benim sabahki listeyi hatırlayan varmı
burvaaaaaaaaaaaaa :::
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
VaaaaaaaarrrGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim sabahki listeyi hatırlayan varmı
burvaaaaaaaaaaaaa :::
))
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz ...Mevlana der ki;
Yorum
-
Yorum