Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11674

Kap : Yazicilar holding a.s. / yazic [] ozel durum aciklamasi (genel) 26.04.2012 11:10:16
    ozel durum aciklamasi (genel)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Umut sokak no:12 icerenkoy atasehir/istanbul
    telefon ve faks no. : Tel:216-578-85-00 faks:216-573-58-02
    ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel:216-578-85-59 faks:216-573-58-02
    yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
    ozet bilgi : Kurumsal yonetim komitesi tarafindan onerilen bagimsiz uye aday listesi`nin onaylanmasi hk.

---------------------------------------------------------------------------------------------
    aciklanacak ozel durum/durumlar:
    Sirketimizin 26.04.2012 (bugun) yapilan yonetim kurulu toplantisi`nda
    gundem uyarinca yapilan muzakere sonucunda;
    30.12.2011 tarihli ve 28158 sayili resmi gazete`de yayimlanan seri: Iv no: 54 sayili kurumsal yonetim ilkelerinin belirlenmesine ve uygulanmasina iliskin teblig`in eki sermaye piyasasi kurulu kurumsal yonetim ilkeleri`nin 4.3.8. Numarali maddesi geregince, sirketimiz kurumsal yonetim komitesi tarafindan onerilen bagimsiz uye aday listesi`nin onaylanmasina ve sirketimizin 22.05.2012 tarihinde yapilacak olagan genel kurul toplantisi`nda ortaklarimizin onayina sunulmasina mevcudun oybirligiyle karar verildi.
    Bagimsiz uye aday listesi:
    1) can arikan t.c uyruklu 15044362410 (t.c kimlik no`lu)
    2) cengiz coskun t.c uyruklu 53875102270 (t.c kimlik no`lu)

bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gore
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11674

KAP : YAZICILAR HOLDING A.S. / YAZIC [] KAR PAYI DAGITIMINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI 26.04.2012 11:09:25
      KAR PAYI DAGITIMINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI

ORTAKLIGIN ADRESI : UMUT SOKAK NO:12 ICERENKOY ATASEHIR/ISTANBUL
      TELEFON VE FAKS NO. : TEL:216-578-85-00 FAKS:216-573-58-02
      ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : TEL:216-578-85-59 FAKS:216-573-58-02
      YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? : HAYIR
      YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? : HAYIR
      YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR
      KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN OZEL DURUM ACIKLAMASININ TARIHI : YOK
      OZET BILGI : GENEL KURUL`A SUNULACAK KAR DAGITIM ONERISI

YONETIM KURULU KARAR TARIHI : 26.04.2012
      DAGITILMASI TEKLIF EDILECEK KAR PAYININ HESAP DONEMI : 2011 YILI
      HISSE SENEDI SEKLINDE DAGITILMASI TEKLIF EDILECEK TOPLAM KAR PAYI (TL) : 0
      HISSE SENEDI SEKLINDE DAGITILMASI TEKLIF EDILECEK KAR PAYININ SERMAYEYE ORANI (%) : 0
      NAKIT OLARAK DAGITILMASI TEKLIF EDILECEK TOPLAM BRUT KAR PAYI (TL) : 40,000,000
      BORSA`DA ISLEM GOREN 1 TL NOMINAL DEGERLI BEHER PAYA DAGITILACAK NAKIT KAR PAYI :
      BRUT (TL) : 0,25
      NET (TL) : 0,2125
      TEKLIF EDILECEK DAGITIM TARIHI : 30.05.2012

SIRKETIMIZIN 26.04.2012 TARIHINDE (BUGUN) YAPILAN YONETIM KURULU TOPLANTISINDA;
      SIRKETIMIZIN 2011 FAALIYET YILINA ILISKIN ``SERMAYE PIYASASI`NDA FINANSAL RAPORLAMAYA ILISKIN ESASLAR TEBLIGI VE ULUSLAR ARASI FINANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI `` UMS/UFRS CERCEVESINDE DUZENLENEN VE BAGIMSIZ DENETIMDEN GECMIS KONSOLIDE MALI TABLOLARINDA YER ALAN DONEM KARINDAN SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN SERI: IV, NO: 27 SAYILI TEBLIG HUKUMLERI VE DIGER DUZENLEMELERI CERCEVESINDE BRUT % 25,00 ORANINDA, 40.000.000 TL. KAR PAYININ DAGITILMASI VE BU NEDENLE;
      1- TAM MUKELLEF KURUM NITELIGINDEKI PAY SAHIPLERINE % 25,00 ORANINDA OLMAK UZERE 1 TL NOMINAL TUTARINDAKI 1 ADET HISSE SENEDI KARSILIGINDA 0.25 TL. BRUT (=NET) KAR PAYI,
      2- GERCEK KISI PAY SAHIPLERINE DE % 21,25 ORANINDA OLMAK UZERE 1 TL. NOMINAL TUTARINDAKI 1 ADET HISSE SENEDI KARSILIGINDA 0.2125 TL. NET KAR PAYININ NAKDEN ODENMESINE VE
      KAR DAGITIMINA 30.05.2012 TARIHINDEN ITIBAREN BASLANILMASI UYGUN GORULDUKTEN SONRA BU HUSUSTAKI TEKLIFIMIZIN 22.05.2012`DE YAPILACAK GENEL KURUL`UN ONAYINA SUNULMASINA KARAR VERILMISTIR.
      YAZICILAR HOLDING A.S. 2011 YILI KAR DAGITIM TABLOSU VE DAGITILAN KAR PAYI ORANI HAKKINDA BILGI TABLOSU OZEL DURUM ACIKLMASI EKINDE SUNULMUSTUR.

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• ahilas34
        Bağımlı
        • 02 Kasım 2011
        • 1442

Bogazıcılı de yok kac gundur, saır de yok denızlı cam kıprasmıs ama kulakları cınlasın

Yorum

• mehmetayhan
          Demirbaş
          • 23 Temmuz 2008
          • 1850

dohol-088 çizmedi fakat tavanda şimdi 092 buranın üzeri kapanışlar

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11674

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            dohol-088 çizmedi fakat tavanda şimdi 092 buranın üzeri kapanışlar
            Mevlana der ki;

Yorum

• mehmetayhan
              Demirbaş
              • 23 Temmuz 2008
              • 1850

spek durdoya müsade edermi 2260 kadar hızlı rder takip ediyordu bunu

Yorum

• hızlıtrader
                Aktif
                • 03 Nisan 2012
                • 334

yakın zamanda 2,42 geçendeki tavanı göreceğini tahmin ediyorum toplandı senet
                BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11674

dobur nasıl ;)
                  Mevlana der ki;

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    dobur nasıl ;)
                    2940 kırarsa bir tavana çarpar

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11674

bu usak nasıl bir usakmış heç bişe olmaz bundan saliha hanım :
                      Mevlana der ki;

Yorum

• mehmetayhan
                        Demirbaş
                        • 23 Temmuz 2008
                        • 1850

ben tıkandım yeni bir şeyde bakamadım
                        eregli var biraz hoş duran-351-3590 ğibi ğidebilir bizi kesermi bilmem

Yorum

• ahilas34
                          Bağımlı
                          • 02 Kasım 2011
                          • 1442

bence de olmaz.türüt ün bi lafı vardı tarabya da usak lar, u oburunden oldu..

Yorum

• mehmetayhan
                            Demirbaş
                            • 23 Temmuz 2008
                            • 1850

kartonu-222-211 ğibi bir daha hatırlatın bakalım

Yorum

• ahilas34
                              Bağımlı
                              • 02 Kasım 2011
                              • 1442

Arkadaşlar varmı gozunuze kestırıp dusmesını bekledıgınız bı kagıt, kımseyı kırmam hemen 1 adet alıvereyım...

Yorum

• ainos
                                Aktif
                                • 27 Temmuz 2011
                                • 323

ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Arkadaşlar varmı gozunuze kestırıp dusmesını bekledıgınız bı kagıt, kımseyı kırmam hemen 1 adet alıvereyım...
                                Baba hisselerden 1 er tane alıverde şu düşüş başlasın gari

Yorum

Working...
                                X

Debug Information