alcar kitlemeye az kaldı algyo-21350 direnç
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
olmazsa bende kırılırım biraz baskı var üzerinde yoksa anında kitlerdiEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayhan abi golts tavan olmazsa kırılırım bak
Yorum
-
alcar-tavan-1
karton tavan-2
çbtn-az kaldı
algyo az kaldı
goodyr-tavan-
golts------
ipmat azkaldı
Yorum
-
ben ekranı kapattım izlemiyom artıkkkkkkkk ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
kapatırsın tabi .paraları sayıyorsun dimiiiiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben ekranı kapattım izlemiyom artıkkkkkkkk ...
Yorum
-
sen de say gardaş ned diyim ben sana mehmet hocam bak sabatan beri tavnları sayıyo eğer burdan bitanesini cesaret edip yakalayıp alamdıysan ben ne yapam sene ne diyem sene ::::SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapatırsın tabi .paraları sayıyorsun dimiiii
)))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hepinizi tebrik ediyorum harika paylasımlar güzel bi sohbet ve hergün en az % 4ler bense burnumun dikine gitmekten 1 yıldır kar göremedim
))
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
kırdı buda-95 üzeri kapanışlarda-105-107tamer7720 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam afyon 95 kırdımı acaba
Yorum
-
-
-
-
iyi akşamlar arkadaşlar iyi tatiller..Mevlana der ki;
Yorum
-
fmızp yorumu olan arkadaşlar ne dersiniz haftaya 20 ler görülürmüBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum