Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
sn kuzu , ongoruleriniz tutmadi bugun... hatta tam tersi oldu sizde farkindasiniz .... bunda ; shortlarinziin 74800 gibi cok yuksek maliyette olmasinin vermis oldugu rahatliktan kaynaklanmis olabilirmi ? algidaki bu buyuk yanilmanin nedenini tespit eder iseniz , takibinde paylasirsaniz bizde bilgilenmis oluruz ... tskler
2008 de 7000 lere 2010 da 9600 lere düşen dow ve 10 yıllıklar..
Şu an en dipte 10 yıllıklar ama dow nerede ise yeni zirveye gidiyor..
Sanki bir balon şişmeye başladı..
bi önceki grafikte eylül dibinde kısa bi tobo oluşmuş..burda görüntü daha net..
şişen bi balondan bahsediyosak(ben s&pyi baz alıyorum) 2009 dan sonraki hareketin ne kadar düşük hacimli geldiği görülebilir.. 2004-2005-2006-2007 de ortalama s&p de 10 m hacim varken artık 1,4 lerde geziyor..hacimde yüzde 85 lere varan azalma var... 2008 krizinden sonra ütülcek kimse kalmamış gibi...
hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
İşc böyle saçma sapan kendi çalıp, kendi oynar..kendi yazıp,kendi çizer çıkarsa..borsanın düşeceği yok..
çok kötü bir haber gelmedikçede bizimkilerin gözleri kararmış..
son vuruşumu da 73,725'ten yaptım artık düşüş bekliyorum... (ortalama 73,17x) civarı
sebep:
1.bugün tepeden düşerken apsd azaldı.. yani longları kapattı (ve bunu yavaş yavaş yaptı.. normalde çat diye inerdi.. kademeleri boş bulunca)
2. bugün tam tepedeyken doları aşağı çaktı... ki tuzak olsun diye... ve o sırada apsd artmadı (yani yeni buzağılara verdi longlarını)
3. dünkü pasta
k3r3m dunku pasta derken killandigin nokta neresi ? city nin ongari kapatmaya baslamsimi ? ama credit suuise almis yerine ... credit suisse - 25 000 olan shortunu kapadi suanda + 10 000 lerde kaldiki cok dikkat ettigim bir kurumdur ..
sanko normalde bu kadar poz alamaz alsa dahi tasimaz - 6700 tane vermis .. bu ky olmaz diye dusunuyorum skender burada gomulu herhalde .. yoksa suanda almisti anahtarini sankonun 75 000 e dayimisti vob ... ayni seyimi dusunduk
guzuuuuu neredesin? Uyan gari seni bekliyoz dört gözlen.
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
İşc böyle saçma sapan kendi çalıp, kendi oynar..kendi yazıp,kendi çizer çıkarsa..borsanın düşeceği yok..
çok kötü bir haber gelmedikçede bizimkilerin gözleri kararmış..
İşc inatla çıktı,%4 artı oldu..Milletide peşine taktı,borsa 61111 tepe kapattı..
guzuuuuu neredesin? Uyan gari seni bekliyoz dört gözlen.
lemmm olummm....
su gaciyi bana ver....ahir omrumde kelli felli bi is cikarayim....bak kafam calismiyor artikin....skender agam evirip cevirip oksuyor...lemmm batacagiz olummm....akilli ol lem ver sunu...hucrelerim yenilensin...dumura ugradim lemmm....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
su gaciyi bana ver....ahir omrumde kelli felli bi is cikarayim....bak kafam calismiyor artikin....skender agam evirip cevirip oksuyor...lemmm batacagiz olummm....akilli ol lem ver sunu...hucrelerim yenilensin...dumura ugradim lemmm....
Gaciyi görünce nasil da cikiyon. Yoksa yüzünü göremeyiz sana verirsen onu.
O zaten senin ülkende yasiyo, belki sokakta gecerde görürsen selamimi söyle ne istersen versin diyiver.
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
ULUSAL 100.....AZ DAHA VAR....mali ve ulastirtirma nedeniyle....
dolar.....35 000
euro......26 500
tl............62 000.......61 000 lerde su an....
ULUSAL 30.....
DOLAR 43 000
EURO.......32 000
TL.............75 000.....74 000 LERDE SU AN...
kuzudan sevgilerimle....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum