FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • zamanlama
    Speedy Trader
    • 24 Mayıs 2007
    • 109

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tl............62 000.......61 000 lerde su an....

kuzudan sevgilerimle....
    62bin geçilirse,şort kapayıp longmu olucaz..hissemi alıcaz..

Yorum

• Tnaaa28
      Analizci
      • 18 Ağustos 2011
      • 1334

'Shortcular bir süre tribüne çıksın'

Garanti Yatırım Araştırma Müdürü Özgür Yurtdaşseven, piyasalardaki yükselişin devam etmesini beklediğini açıkladı.

20.2.2012 - 14:50

Cnbc-e'ye konuk olan Özgür Yutdaşseven, gelebilecek kar satışlarının piyasaya girmek isteyen yatırımcılar için alım fırsatı olduğunu, 61,700-62,000 direncinin kırılmasını ve yükselişin ilk etapta 64,000 seviyelerine kadar devam etmesini beklediğini belirtti. Ayrıca takas saklama paylarına bakıldığında 2012 yılıyla başlayan yükseliş trendinin büyük bir kısmını bu sefer yabancı yatırımcının da kaçırdığını belirten Yurtdaşseven, likidite bazında çok önemli bir değişiklik olmaması durumunda Türkiye'nin diğer gelişemekte olan ülkelere oranla daha güçlü olmasını beklediğini aktardı.
      " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

şort devam....

Yorum

• puhu
          Yasaklı
          • 20 Ocak 2012
          • 46

Aşağıda 21-08-2011'de yazılmış bir mesaj var. Acemiyim demiş.

21-08-2011 17:17 #267
          kocamankus
          • ben imkb100 için bir acemi kuş hesabı yaptım...

üstte max 62640

altta min 47520

Yorum

• filozof16
            Katılımcı
            • 10 Temmuz 2011
            • 144

endeks gider...nereden mi biliyoruz....ne zaman forumlarda yazma iştahımız tavan yaptıysa....
            ertesi gün endeks düşer....hiç yazasımız yok...yukarı devam...

inanmıyorsunuz değil mi....en önemli göstergedir...yatırımcı kazandıkça forumlara koşar...cıvıl cıvıl öter....yazar da yazar...işte o gün dönüş başlar...

anafikir....bu kadar forum niye kuruldu sanıyorsunuz...bol kazançlar...
            hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              eksper devamlı short diyorsun..
              Bu shortların hedefi nedir..??
              u100 olarak yazabilir misin..
              3 aşşa 5 yukarı...

Bu arada sıradaki balon büyük ihtimal çin olacak diye düşünüyorum..

Bundan 1 sene sonraki şelale de çin i konuşuyor olabiliriz..

Çin şöyle çin böyle hede çine gitti hödö çinden geldi..

Mesela çin MB nın başkanının adını kimse bilmiyor şu anda..
              Bir süre sonra ezberimize yazılabilir..
              62000 longlari 74500 civarlarindan sıfır işlemle kapatıp 12500 puvani longdan cebe koymus,aynı yerden şorta gecmis onuda 72000 den kapatmış. Ve tekrar 74225 ortalama ile şortlamisim....bu ahvall ve şerait içerisinde devamlı şort kovaliyorsun sorusu abesle iştigal olmadimi....

Yorum

• eksper
                Kıdemli
                • 17 Temmuz 2009
                • 3714

Vuruslarimi anlık yapıyorum...net ve açığım...kıvırmam....kimseye kulak asmam...acimam...asla teslim olmam...paraya bakarım...yazıyorum cunki sizde soyun diye...intikam.ucun....

Yorum

• paradigma
                  Tecrübeli
                  • 19 Haziran 2009
                  • 1088

eksper

Vuruslarimi anlık yapıyorum...net ve açığım...kıvırmam....kimseye kulak asmam...acimam...asla teslim olmam...paraya bakarım...yazıyorum cunki sizde soyun diye...intikam.ucun....
                  tarzin hep ayni eksper kivirtma yok ... yakinen takip ediyorum kendi adima tesekkur ediyorum ,cok basarili trade lerin ve poz paylasimlarin icin ... yanlzi 73475 den shortu acipta iki defa kapatma sansi vermesine ragmen birinde 72475 yani 1000 puan ,ondan sonra yine ayni poz 1500 puan 72000 de kapatmadin ..herhalde farkindasin orada bir algi bozuklugu oldu gibi cok asagiyimi bekliyordun ..long da olmadin olmadin ustelik halbuki long kolluyordun o sira ...
                  yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    tarzin hep ayni eksper kivirtma yok ... yakinen takip ediyorum kendi adima tesekkur ediyorum ,cok basarili trade lerin ve poz paylasimlarin icin ... yanlzi 73475 den shortu acipta iki defa kapatma sansi vermesine ragmen birinde 72475 yani 1000 puan ,ondan sonra yine ayni poz 1500 puan 72000 de kapatmadin ..herhalde farkindasin orada bir algi bozuklugu oldu gibi cok asagiyimi bekliyordun ..long da olmadin olmadin ustelik halbuki long kolluyordun o sira ...
                    Doğru... Yeterli görmedim...az daha inmeliydi...70000 kırılır gibi yapmalıydı...o esnada longa gececektim tekrar....daha öncede bunu yazmıştım....ama olmadı.....yine aynı hedefi koruyorum....elimdeki sıortlarin hedefi bu....

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      62000 longlari 74500 civarlarindan sıfır işlemle kapatıp 12500 puvani longdan cebe koymus,aynı yerden şorta gecmis onuda 72000 den kapatmış. Ve tekrar 74225 ortalama ile şortlamisim....bu ahvall ve şerait içerisinde devamlı şort kovaliyorsun sorusu abesle iştigal olmadimi....
                      Üzgünüm senin nereden ne aldığın ile ilgilenmiyordum takip de etmiyordum..
                      Son zamanlarda dikkatimi çektiği "short devam iletilerin" içinde ayrıca özürdilerim..
                      Nacizane hedefini sormak istemiştim bir başka büyük trader in kendinden büyük gururuna çattık sanırım..

Sorduğuma soracağıma pişman oldum..

Bol kazançlar..

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

yaw zarar yazarken laf sokmayalım birbirimize lütfen...
                        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

Cevap yazmayacagim....yakışmadı...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

turkiye saati 5.58 zabah...

az once deal bitti...YUNAN I KURTARIYORLAR....ha ha ha....

yuzde 50 den yuzde 53 e sac tirasi cikti....

hadise ise su....

kurtarilan bisey yok ortada....bankalar acaip bi zarar yaziyor....seneye bu zaman yunan gene kucakta....

NEYSE....BEKLENTI BITTI....BANKALAR ELLERINDEKI MALI PIYASALARA OKUTUP BIRAZ SERMAYE BULDULAR....

eeee....yukari gidebilirlermi.....nahhhhh giderler....birbirlerine mal ufleyecek yerdeler....

yukari bitek....amerikan olan gider....gerisi zor....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bizim borsanin....

1000 eksi acip....3000 eksiye inmesi icabeder....saat 14 gibi....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bogun....

kutmu kumastan yataklar ustunde cookkk murad alip murad verilecek.....nikahli veya nikahsiz...ZIFAF GECESI....

HERKES KANLI CARSAFINI BAYRAK YAPSIN USAGLAR....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information