FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

UFLEME NOKTASI....kulluyetli miktarda malin devredildigi maliyettir....teknik cizgilarda gorunmez bu....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

adama mali uflemissin....adam 17 aydir uflenmis olarak bekliyor...cin peri hersey var adamda....ona yaklasirsan ufler....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

La ne oldu? ÜFÜRÜKÇÜ mü var burada?

Kuzum, kolay gelsin, gazan mübarek olsun.

Yorum

• k3r3m
          Aktif
          • 31 Temmuz 2011
          • 665

ben zararında da olsa, 74,275'ten kapattım shortları... birkaç amatör göstergeden dolayı yukarı gitmesini bekliyorum

ps: kesinlikle fantazidir
          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ben zararında da olsa, 74,275'ten kapattım shortları... birkaç amatör göstergeden dolayı yukarı gitmesini bekliyorum

ps: kesinlikle fantazidir
            Az daha sabretseymişsin 450 points daha inecekmiş ama şimdi bakınca iyi ki kapatmışsın diyen de çıkacaktır.

Yorum

• k3r3m
              Aktif
              • 31 Temmuz 2011
              • 665

abi oraya kadar bile zor sabrettim..
              şimdi de tekrar short olmamak için elimi kolumu bağladım

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

abi oraya kadar bile zor sabrettim..
                şimdi de tekrar short olmamak için elimi kolumu bağladım
                Elini korkak alıştırmışsın sen.
                Anladın sen onu.

Yorum

• FNT
                  KARAKARTAL
                  • 29 Mart 2008
                  • 4754

2 posta 3 posta yapabilirsin.
                  kuzu taktiği ile yani.

Yorum

• k3r3m
                    Aktif
                    • 31 Temmuz 2011
                    • 665

bonkör olunca.. skender hep oturttu
                    yanıltmadı...

kuzu'nun bi tavsiyesi vardı... karada ölüm yok sana ama sakın açılma diyodu, valla aynen öyle gidiyo
                    bakalım arasıra açılmayı deniyoruz hala.. yoksa gelişme de olmaz

Yorum

• zamanlama
                      Speedy Trader
                      • 24 Mayıs 2007
                      • 109

Kapanış rakamına bakamadım..Kaç bin puan indik bugün..Yarinde okadar inermiyiz.

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

sayın kuzu
                        altın bugün hep yukarı gitti
                        parite de.. bir çizgi etrafında üçgen çiziyor gibi, bir yere doğru basacak sanki...
                        normalde olması gereken aşağı basması çünkü ECB para basıyor...

bu durumda borsalar da yukarı gidecek diye düşünebilir miyiz?

Yorum

• azina
                          Katılımcı
                          • 17 Ağustos 2011
                          • 196

sayın kuzu
                          altın bugün hep yukarı gitti
                          parite de.. bir çizgi etrafında üçgen çiziyor gibi, bir yere doğru basacak sanki...
                          normalde olması gereken aşağı basması çünkü ECB para basıyor...

bu durumda borsalar da yukarı gidecek diye düşünebilir miyiz?
                          Aslında düşünmesen iyi olur. bende birazcık altın var. biraz bekle sonra düşün
                          ...::[AZİNA]::...

Yorum

• FNT
                            KARAKARTAL
                            • 29 Mart 2008
                            • 4754

Şu an 10 kullanıcı var. (10 üye ve 0 konuk)

Ve kimler olduğunu görünce gözlerime inanamadım.

Yorum

• filozof16
                              Katılımcı
                              • 10 Temmuz 2011
                              • 144

bir Allahın kulu da çıkıp bu borsa gider demiyor...herkes sözbirliği etmişçesine sat diyor...ve görüldüğü kadarıyla büyük çoğunluk da satmış..kenara çekilmiş durumda....
                              bu durumda sormadan edemiyoruz....
                              meşhur fıkraya göndermede bulunarak...
                              kim alıyor bunları....
                              hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• Tnaaa28
                                Analizci
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1334

Yanıltıcı rapor ve yorumlara hapis cezası

22 Şubat 2012 Çarşamba

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu, herhangi bir hisse hakkında fiyatı etkilemek ve küçük yatırımcıları yanıltmak amacıyla yapılan kasıtlı rapor ve yorumları internet dahil, her türlü medya aracı kanalıyla duyuranlara yüklü para cezası ile 6 yıla kadar hapis öngörüyor. Yani yeni Sermaye Piyasası Kanunu taslağının yasalaşması halinde, yanlış, yanıltıcı haber, söylenti, yorumları internet dahil her türlü medya aracılığı ile yayanlar, 3 yıldan 6 yıla kadar hapis ve 5.000 işgününden 10.000 işgününe kadar adli para cezası ile cezalandırılacaklar.
                                Kanun taslağının piyasa dolandırıcılığı tedbirleri ile igili 105. maddesine göre, meşru ve ekonomik bir gerekçeye dayanmaksızın sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, arz ve taleplerine ilişkin yanlış ya da yanıltıcı izlenim uyandırarak diğer yatırımcıları aldatmak için alım-satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, hesap hareketi gerçekleştirenler ile bu kişilerle birlikte hareket edenler, yanlış, yanıltıcı haber, söylenti, yorumları internet dahil her türlü medya aracılığı ile yayanlar, mevzuat gereği açıklamakla yükümlü oldukları bilgileri açıklamayarak alım-satım yapanlar, 3 yıldan 6 yıla kadar hapis ve 5.000 işgününden 10.000 işgününe kadar adli para cezası ile cezalandırılacaklar.
                                SUÇUN ŞÜPHESİ BİLE ARAMA VE EL KOYMA İÇİN GEREKÇE
                                Öte yandan yeni kanun taslağına göre, sürdürülmekte olan denetim kapsamında sermaye piyasası suçlarından herhangi biri ile ilgili olarak kuvvetli şüphe oluşursa ve suç delillerinin başka türlü elde edilemeyeceğine kanaat getirilirse, ilgili kurumlar, ihraççılar, bunların iştirak ve kuruluşları ile diğer gerçek kişilerin konut ve işyerleri, ayrıca tüzel kişilerin merkezleri veya bu gerçek ve tüzel kişilere ait olan ya da kullandıkları diğer yerlerde, araçlarda arama ve el koyma yapılabilecek. Arama ve el koylma Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı’nın talebi üzerine uygulanacak. Arama sonucunda el konulan defter ve belgeler ile elektronik ortamda tutulanlar dahil tüm kayıtlar üzerindeki incelemeler en geç 6 ay içinde sonuçlandırılarak sahibine geri verilecek.
                                İZİNSİZ HALKA ARZA HACİZ ENGELİ
                                İzinsiz halka arzlarda ise SPK, yapılan satışın karşılığı ve satışı yapılacak sermaye piyasası aracı için ihtiyati tedbir ve haciz istemeye yetkili olacak. İzinsiz halka arzı gerçekleştiren kişi uyarılarak, kimlerden ne kadar para topladığını ilan etmesini isteyecek. İlanın ardından bu izinsiz halka arzdan pay almış olan yatırımcılar üç ay içinde bir itirazları varsa mahkeme yoluyla itirazda bulunacak. İlan edilen listenin kesinleşmesinin ardından yatırımcılara ödedikleri para iade edilecek. Bu iade işlemi tamamlanmadan ihtiyati tedbir ve ihtiyati haciz kararları kaldırılmayacak.

Elif Batu Yener
                                " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

Working...
                                X

Debug Information