flort yok....onsevisme yok....romantizm yok....direkt tecavuz var bugun.....kodun mu geri cekmiyeceksin piramitliyeceksin....
FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vetanin akli ikilmis evlatlarinin ceplerinde olacak elimiz....calacagiz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
omazmi lem....kaybolma....civitirsam yasakla....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
skender agam....
subat sonuna kadar salacak....yawrimonun sancisi cok buyuk....ucuz doguracak....ucununde babasi ayri....yawrimo babalari mahkemeye versede....dna yaylanir....
anadin ni....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
agam...
tepkiye oynama egitimini yapti.....tepkiye oynuyan kazanir dedi....delianli oglandir....
sira nerede...
yatirip bogurtmekte....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sayın kuzu
daha önceki yazdıklarınızda, hedge'ci uşagların bankaları 2008 krizinde nasıl hamile bıraktığını yazmıştınız... ve bankaların hedge'ci uşaglardan intikam alacağını yazmıştınız
şimdi ise hedge'ci uşagların bankaları öttüreceğinden bahsediyorsunuz
burda bir çelişki yok mu?
ekleme: bir de neden şubatın sonuna kadar salsın?
gerçi şu nisan vade, şubat vade ile senkronize gitmesi (önceden 500 puan gap olurdu) vade sonlarında ciddi bir düşüş şüphesi uyandırıyor ama... bunun makro ve zamanlama olarak şubata kadar düşmesini anlamadım"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
vayyyy vay vay ki vay....
evrupa gene alaman keferenin eline dustu.....bu kerizzler dogustan ikikler.....yasamayi essek gibi calismak sanirlar...zabah 6 uyan aasama 6 ya kadar essek gibi calis....67 sene calis....araba uret buzdolabi uret ve geber....BUNU HAYAT SANIYORLAR....
yunanliyi....ispanyolu....italyani....siestayi.... baligi uzoyu...kumlarin ustunde keyif catmayi...tatile gelen alaman gaciya gunes yagi suren onu inim inim inleten yunanliyida hakir goruyorlar....
hayat....buzdolabi uret...araba uret....lem bunnar sartmi....uydurulmus ihtiyaclar bunnar....
emmeeeeee.....
aasamada kadar plajda kumda oyna....alaman gaciya yag sur....aasam balik uzuyo cek....bide zorba oyna....sarisin mavisi yatir inlet....hayat bu ulen....pustyler....KOLE IPNELER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aslında almanlar germen ırkından gelmiyor mu, onlar da barbar değil miydi.. roma'Nın yıkılmasına sebep olan
doğuştan barbarlar yani.. ne oldu da böyle çok çalışmayı bir ahlak haline getirdiler merak ediyorum
ekleme: biraz dua edeyim de skenden en azından dünkü kapanıştan açsın...
ekleme2: 72'den az short yukarı giderse.. 500 point'te bir arttıracağım"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
NE DIYOR ....
yunana parayi vermem....april de secim ossun sonra....
lem durzu....
o zaman o kadar alaman gaciyi bu yaz kim dolleyecek....herkesin bi isi var...siz calisin yunan dollesin iste...KOLAYMI DOLLEMEK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lem onun için demedim, yanlış anladın.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteromazmi lem....kaybolma....civitirsam yasakla....
burada sabah emme senin orda tam dem vakti, onun için dedim;)
Yorum
-
VELHASIL....piramitliyeceksin....nil asagi akacak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
biliyorum hocam....serhosum zaten....gereksizleri sil....piramit yapmak ucun acilisi bekledim yatacagim....simdi yapiyorum.
bilion....bizim usaglar TALANCIDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
akdenizin kavurucu sıcağı almanyada olaydı,
ben görürdüm o zaman kim çalışkan kim değil.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
a kuzu ,
yunanlılar artık yağlamam diüür... alamannlarda bunun makinesini yaptık lem.. artık size parada gacı da yok diüür... dövüşiler...
bağırma lem baa diüür
nolii borçlisek vermiik derler bunnar yahında..
o zaman noolucu sen ondan dem bur iki tene de pozisyonumuzu düzliyek
saygılar
Yorum
Yorum