FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • KUTERO
    Beybaba
    • 19 Temmuz 2007
    • 437

İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
    İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• selam45
      Yeni üye
      • 27 Eylül 2009
      • 21

Meta traderde trend kırılmamış görünüyor

15 lik sistem 74.375 de sat verdi

https://twitter.com/imales34

Yorum

• filozof16
        Katılımcı
        • 10 Temmuz 2011
        • 144

son 1 aylık takaslara bakıldığında.....

2009 da olduğu gibi bazılarının yine kamyon...tır...benzeri araçları istinyenin arka duvarının dibine çektiği görülüyor....ben takaslara inanmıyorum...diyenlere ....ben çubuklara bakarım....diyenlere sözümüz yok...
        ancak....yerlilerin de iyi ve uysal birer satıcı oldukları da göze çarpıyor...

kendimizi....kendimizi komprodor burjuvazinin içerdeki işbirlikçi evlatlarından ve yabancılardan korumak adına....Türkün furuşkan evlatlarının daha son sözünü söylemediğini hatırlatalım...
        hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

Benim aklıma hiçbir zaman yatmayan bir konu var...

Bu kanal ocağın ikinci haftasında kendini belli etmiş, üçüncü haftasında ise çalıştığını teyit etmiş..

Bu kanalı herkes biliyor.. Forumlarda, televizyonda her yerde iki üç haftadır bu kanal çizilmekte...

O zaman bu kanalın daha para kazandırmaması lazım... Yani artık bu kanalın dost değil, dost kazığı olarak çalışması muhtemel... ben zikender olsam, öyle yapardım..

Kafamın bu şekilde çalışmasından dolayı nerde "trend is your friend" emaresini görsem, aha!! sürüye dahil ettirmek için eğitim var burada diye düşünüyorum...

Yanlış mı düşünüyorum..

ps: Ben geçen hafta itibari ile ruhumu ve bedenimi zikenderin kağıtlarından ve yoncalarından temizledim. Şu anda satış rakamımın üstünde fiyatlanmasına rağmen, halen iyi fiyata sattığımı düşünüyorum.. Kaçan sadece fırsat...

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

Neden kimse TR nin yabancı para cinsinden notunun artma ihtimalini konuşmuyor..
            Bu yüzde 25 lik ralli belkide onu fiyatlıyor..

Mesela yani..

Mesela yarın gelebilir mi..

Hani yani dedimm..

Ne olur..Direkt tavan..Bütün bankalar..way anam way..

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Benim aklıma hiçbir zaman yatmayan bir konu var...

Bu kanal ocağın ikinci haftasında kendini belli etmiş, üçüncü haftasında ise çalıştığını teyit etmiş..

Bu kanalı herkes biliyor.. Forumlarda, televizyonda her yerde iki üç haftadır bu kanal çizilmekte...

O zaman bu kanalın daha para kazandırmaması lazım... Yani artık bu kanalın dost değil, dost kazığı olarak çalışması muhtemel... ben zikender olsam, öyle yapardım..

Kafamın bu şekilde çalışmasından dolayı nerde "trend is your friend" emaresini görsem, aha!! sürüye dahil ettirmek için eğitim var burada diye düşünüyorum...

Yanlış mı düşünüyorum..

ps: Ben geçen hafta itibari ile ruhumu ve bedenimi zikenderin kağıtlarından ve yoncalarından temizledim. Şu anda satış rakamımın üstünde fiyatlanmasına rağmen, halen iyi fiyata sattığımı düşünüyorum.. Kaçan sadece fırsat...
              selam45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Meta traderde trend kırılmamış görünüyor

15 lik sistem 74.375 de sat verdi

PAVLOVUN KOPEKLERI VE SARTLANDIRILMIS REFLEKS.....

borsa piskolojidir....buyuk arastirmaci RUS pavlovun kopeklerini bilirsiniz...bilmiyorsaniz google tiklayin gelir....skender bunu kullaniyor....diyelim turk borsasi ile ilgili 20 000 kisi varsa....tumu bu kanala bakiyor....bu kanal insanlari malda tutuyor....insanlar bunu refleks halinde yapiyor....cunki teknik analizle skender bunu OGRETMIS...ayni PAVLOV da oldugu gibi....sartlandirilmis refleks bu...

ALT CIZGI KIRILMADAN KIMSE KIPRASMAZ....

GUZU NIYE KIPRASTI DERSEN....onun piskolojisi bozuk...

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              skender ve kuzu :P

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
                Aktif
                • 31 Temmuz 2011
                • 665

bu pavlov deneyinin yanında bir de şu olduğunu düşünüyorum, naçizane
                sürüye uymanın vermiş olduğu rahatlık...
                insan sosyal bir varlıktır, genlerinde vardır, ve bu sayede hayatta canlı kalır...
                topluma uymadığı zaman mutlaka cezasını görür, bunu tüm hayatı boyunca görmüştür, yaşamıştırö, öğrenmiştir

(hatta bu hatun tavlamada bir konsepttir, social proof... yani eğer sen bir mekanda sosyal olarak kabul gördüysen(etrafında arkadaşların var, mekanın sahibi senin arkadaşın, barmenlerle iyi anlaşıyosun), bir hatunla ilk konuşmayı başlatman daha kolaydır... çünkü özellikle hatunlar social proof'a çok önem verirler.. neyse)

halbuki borsa'da en çok sakınması gereken şey budur diye yavaş yavaş anlıyorum
                o yüzden özellikle pozisyona girerken, borsanın en acemileri.. sürüye uymayı tercih ederler. tersini yapmak o kadar zordur ki
                kendimden biliyorum çok çok zordur... yani sosyal olarak kabul edilmeyen bir hareket yapmak gibi mesela bu
                "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• KUTERO
                  Beybaba
                  • 19 Temmuz 2007
                  • 437

VOB30 1H- Kanal alt bandı
                  İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                  İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• puhu
                    Yasaklı
                    • 20 Ocak 2012
                    • 46

silinsin...

Yorum

• şemsi
                      Katılımcı
                      • 10 Haziran 2009
                      • 107

İngiltere Kuzey Birliği mi kurmak istiyor?

Zirve tartışılan konularla haber olurken, gazetelerin yorum köşelerinde İngiltere'nin niyeti üzerinde duruldu.
                      Geçen yıl böyle bir zirve geleneğini başlatan David Cameron'ın ''asıl niyeti acaba ne'' sorusuna yanıt aradılar.
                      Avrupa Mali Birliği'ne katılmayan ve AB'nin bağlayıcı kararlar almasına öteden beri karşı çıkan İngiltere'nin kuzey ülkeleri arasında birlik oluşturmanın zemini için böyle bir girişimde bulunmuş olabileceğine dikkat çektiler.
                      Dagens Nyheter gazetesinin başyazısında da ''Umarız bu zirve AB'de ayrılıkları tetiklemez'' görüşüne yer verildi.

Kaynak : http://www.internethaber.com/Ingilte...#ixzz1lyetIw38

Yorum

• şemsi
                        Katılımcı
                        • 10 Haziran 2009
                        • 107

Sevgili Kuzu, gönülden tebrikler

Yorum

• k3r3m
                          Aktif
                          • 31 Temmuz 2011
                          • 665

biraz fantazi yazıcam yine....
                          şimdi bugün 74,200 seviyelerine çıksa, ve 73,800 seviyelerinden kapatsa...
                          haftasonuna herkesin aklını... "ulan bu küçük düzeltmeymiş" diye soksa... algı artık longa dönse
                          sonra pztsi yukarıdan açsa... ve gıdım gıdım düşmeye başlasa hem de o sırada spotta malları yedirse..
                          kuzu'nun dediği 20 'lik ortalamaya kadar düzeltmeyi yapsa... çok mu uçmuş olurum

beynimi mümkün olduğunca temizleyerek böyle bir senaryo yazdım...
                          flatim ama 74,200 civarı gelirse shortlamayı düşünüyorum
                          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• manaw
                            havacı
                            • 28 Ekim 2011
                            • 896

Bugün bir indikatör daha teyit verdi..

ayşa botardımı bürker indikatörü. Kadın ne zaman televizyona çıksa, ters yöne hareket garanti.. (geçen hafta tv'ye çıkmıştı)

Yorum

• eksper
                              Kıdemli
                              • 17 Temmuz 2009
                              • 3714

74750 şortlar 72000 den kapandı...aldım parayı....

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

long olacagım az kaldı....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information