Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bence yukarı gidecek...
sebebi de, yukarıda yazmış olduğum gerekçeler +
1. bütün şekiller (kanal hariç) aşağı gidecekmiş gibi insana gösteriyor
2. apsd artması genelde diplerde oluyor, ben skender'in yerinde olsam ve aşağı gitmek istesem yukarda arttırırım apsd'yi...
3. tedirgin de olsa, herkes düzeltme bekliyor
bir de şöyle birşey var
1. kuzu bu boru deel
2. düşüş bugün tamamlanmak zorunda değil. bugün böyle kapatsa, yarın çoğu kişi aha bitti der, düzeltme ve longlamaya başlayabilir.
daha once yazmistim....simdi mevcut longculari kesip....elindeki shortlari azaltip gidip SUBATI en tepeden kapar diye.....on gun once yazdim....duzeltme oldugunda bu olacak demistim.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
zevkti benim ucun....sen TUPO danda eyi goturdun hakan...iraki borcun var....
soyun diye yaziyorum....
bide gunnukte bak....kanali kirdik mi....saatlik hakka yurudu....gunnuk onemli...stoplari calistirir....
zevkti benim ucun....sen TUPO danda eyi goturdun hakan...iraki borcun var....
soyun diye yaziyorum....
sayın kuzu size tekel fabrikası feda olsun..
aynen şöyle oluyor önce sizi okuyorum..
siz bu böyle olacak diyorsunuz.. takip ediyorum ne derseniz çıkıyor..
ne diyim valla ''KUZU BU BORU DEELLL''
helal olsun..
hissedekilere planim su....ciktigim yuzde 50 yi....20 gunnuge indiginde geri sokmak....TABII MAKRO GELISMELER DUSUNDUGUM GIBIYSE....DEGILSE....kalanlari 20 gunnuk kirilirken dehlemek....ve 48 000 gidisini izlemek....ilk halde ise 68 000 gidisini izlemek....
ANA YORUMUM AYNEN DEVAM YANI....26 ARALIKTA VERDIGIM.....
Yorum