62100 le longladim....risk buyuk emme....
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
GUZUM yine karanlığa sıkılacak mı bunda da ?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster62100 le longladim....risk buyuk emme....
Revolverlerimizi ona göre ayarlayalım
Yorum
-
ortalamam 62 200 de...
valla fiyatlar icabi....karanliga kursun sikanlar basladi....ilk aralik 2000 puan....yani 60 200...
sonra her 1000 puanda...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dow uda kapadim usaglar....11 800 lerde...buradan 12 000 yaparsa...biz yarin acilista cakariz...1000 puan...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
abc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltın göçmüş.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne diyorsam o....simdi sarida...1600 ila 1900 arasinda ipe dizdigi usaglar var...bunlar dunyanin heryerindeki gindillar...
bunnarin tirsip mal satmalari ucun ZARARINA....1500 ASAGI KIRILACAK...
VE 1000 DOLARA GIDERKEN ALTIN...TARIHIN EN BUYUK ZARARINI YAZACAK GINDILLAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HAZIRAN 2012 DE....
ALTIN 1000 DOLAR....1 DOLAR 1 EURO.....PETROL 50 DOLAR...
ve cinde buyuk bi isyan basliyor....cin 13 devlete bolunuyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
incik diyeceksiniz ki yok yawww nasil cin parcalaniyor...niyekine...
cunki...
ABD ve AB borclari odeyebilmek ucun...gumruk vergilerini koyacaklar...iki yilda borclar sifirlaniyor...
ve cin batiyor...ac kalan cinliler birbirinin girtlagina yapisiyor....
HEP KURNAZ OLACAN...BU BORCU YAPAN...BUNU GERI ALMASINIDA BILIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ula guzum şu çin işini bi aç yahu,atom patlatmışsın yine.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHAZIRAN 2012 DE....
ALTIN 1000 DOLAR....1 DOLAR 1 EURO.....PETROL 50 DOLAR...
ve cinde buyuk bi isyan basliyor....cin 13 devlete bolunuyor....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
evet sayın kuzu. bu müthiş bir ön görü..çin in 13 parça olması..akla hayale gelmez ..çok ileri bir gözlem..sizi şaşkınlıkla ve hayranlıkla izliyorum.
arkasını da açıklarsanız sevinirim..“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
Sn.kuzu hedef 1000 puan mi bu longlarda?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow uda kapadim usaglar....11 800 lerde...buradan 12 000 yaparsa...biz yarin acilista cakariz...1000 puan...
Yorum

Yorum