Tebrikler abi, bu işi gerçekten çok iyi biliyorsun, saygıyla selamlıyorum..
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bizde hold up yapiyor....gulagasmayin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
skender sunu istiyor...
avrupa bonosu cikarin borcu almanlar odesin....
merkel hayir olmazzzz ikilirim diyor....zaten ikik emme daha bilmiyor....
merkel...fiscal union deyip...obur devletlerin bagimsizligina el koymak istiyor...17 deneler...bide 27 denesi var...
27 deneden biri olan ingilizler...ne fiscal unionu lem...londra merkez...tek market...
veto ederim haaa diyor.....
SKENDER KIZIYOR....S@P YE hadi lem diyor...oda oyarim lem diyor....
amerika devrede timoty usaglar bosuna dovusmeyin...ikilen dotun devasi olmaz diyor....
emme...
timoty e gore heva hos....ikilen dot alman...
eeeee....
devreye kim girer....skender tabii....basar borsalara yuzde 5 yek gunde....ne dot kalir ne deva....
biz parayi alir tuyeriz...skender sagossun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bankalara gelence...
yunanda merkel bunnara usaglar saciniz uzun...tras olacaksiniz....3 numara nasil deyince isyan basladi....
alman bonolarini almadilar....
merkel kizdi....eyi ustura trasi nasil....zaten cogunuz ustura traslisiniz...
hepsi skendere kostu...abi bu gaciyi sen atadin....gaci sac trasimiza...etek trasimiza karisiyor yaa....
skender satin ulen...abi olmaz...yil sonu bonuslarimiz var...cil cil milyarlar...calisan kolelerin paralari...allalim ele....
ehhhh...sizde haklisiniz usaglar....hasta yataginda ikilir dedi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
elde ne var....HASTA VAR....
kim bu....getirdikleri demokrasilerdeki koleler....halklar...
ne etkileri var....ne yetkileri var...hepsi beyinsiz bi suru...tv lerle basinla...beyinleri kirletilmis...igfal edilmis...insana benziyen emme insansal ozelliklerini yitirmis deyyuzzzlar....iranda nukleer var furalim...israelde alasi var....ossunnnn diyen garip bi heyvan surusu...
suriyede demokrasi yok furalim...suudide var mi demokrasi yookkk ossunnn...biz genede suriyeye furalim....niye....bilmem...aklim oyle basiyor.
soyulmayi hakediyorlar...
cunki....
bu insanlari onlar seciyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu bakimdan usaglar....guzunun tek hedefi vardir....ACIMADAN SOYMAK....
taakii mehdi gelene kadar....
emme bilader....adnan hoca ben mehdiyim geldim demis...etrafi adam kayniyor....
hocalarin akli karisik....deccal mi mehdimi derken....
kimse...SOYULDUGUNUN FARKINDA DEGIL....ONU KONUSAN DAHI YOK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BURADAN TURKIYENIN GUNDEMINE BAKIYORUM...
dersim isyani...iskilipli atif hoca....inonu ve ataturk...cumhuriyeti kuran kadrolari yerin dibine sokma....
lem durzuler....
siz kursaydiniz cumhuriyeti...NEREDEYDINIZ O ZAMAN....BUTUN DIN ADAMLARI ORADAYDI...SAIDI NURSI VARDI...AKTIFTI...
neden cumhuriyeti siz kurmadiniz...NEREDEYDINIZ O ZAMAN....HANGI CALININ ARDINA SAKLANMISTINIZ...HANGI DEVLETIN MANDASI OLMAK ISTIYORDUNUZ....
NEREDEYDINIZ ULEN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
işte şimdi kayıt bozuldu guzu usta, herkes en iyi bildiği yerden konuşsun lutfen.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBURADAN TURKIYENIN GUNDEMINE BAKIYORUM...
siz kursaydiniz cumhuriyeti...NEREDEYDINIZ O ZAMAN....BUTUN DIN ADAMLARI ORADAYDI...SAIDI NURSI VARDI...AKTIFTI...
neden cumhuriyeti siz kurmadiniz...NEREDEYDINIZ O ZAMAN....HANGI CALININ ARDINA SAKLANMISTINIZ...HANGI DEVLETIN MANDASI OLMAK ISTIYORDUNUZ....
NEREDEYDINIZ ULEN.
Yorum
-
FIRTINA46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Kuzu, çoğu kisinin telaffuz etmeye çekindiği konuları akıcı bir ifade ile dile getiriyorsunuz.
Elinize, dilinize, klavyenize saglık
2 kg. DASHAKLI olmak. Böyle bir şey olması gerek
Saygılarımla
turk cesurdur....orta asyadan adriyatige kadar sayisiz devletler kurmustur...
bugunki irani da 1500 de 6 turk asireti kurdu...
tarih turke hep gebedir....
damarlarinda ozgurluk ve cesaret akan bu halk....ZINCIRLENEMEZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ZETAX...
ataturkle inonuyu kotulemek...neye hizmettir...ne geregi var simdi....bunlar cumhuriyeti kurdular...KURUCULAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KURESEL SERMAYE....
tek dunya tek devlet diyor...
hedefinde iki sey var ki YIKMAK ISTIYOR....
birisi milli devletler....suriyedeki gibi...baas var arap milliyetcileri...
digeri....islam devletleri....irandaki gibi...
suudiidede islam devleti var....emme o demokratik...cunki tum herseyi kuresel sermayeye vermis....
eeeee....
kime furuyorlar sincik....ve neden furuyorlar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ben polikadan nefret ederim....
cunki o yalan....hepsini skender atiyor....
ben...insanlardaki akil tutulmasindan bahsediyorum....iki yuzlulugunden bahsediyorym....
iyilikle kotulugun kol gezdigi bu dunyada....kotuluyun....az bi insan gurubunun tum insanlari soymasindan...ve insanlarin bi parcada kendine kapmak ucun....
insandan hayvana donusunu ibretle izliyorum....bunu anlatiyorum....
ve....
HUKUM YALNIZCA ALLAHINDIR....diyorum....skender ve adamlari yok olacaklar....
bi hazreti muhammed gerek....adaleti anlatti...daha mezari sogumadan iran...misir...bizans yokedildiler 700 yilinda....
o zamanda skender ve adamlari hukmediyordu dunyaya....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum