altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • AYGULL
    Yeni Üye
    • 19 Ağustos 2011
    • 27

Sn. Kuzu , bizi iyice şuursuz, yaptılar, şaşkına döndük vallahi.. VOB. da olmayınca spotta çok manyaklaştı. 2 gündür Koç, Tüpraş , halkbank, oh bayaa uygundur dye nerdeyse alacaktımki, güvenemedim... şimdi iyiki dyorum . Fakat elbet makul bir alım yeri olacak işte o yer neresi .. Siz bu işin PİRİ olmuşsunuz. Sisteminizi okuyorum tatbik etmem mümkün değil beceremem, birde okuduğumuda çözemez oldum. Sizden beklediğim uygun yer endeksde ,kağıt için neresi olabilir. Bankalar da düştü ama yinede satıcı tarafındalarmı, göremiyoruz ki. İyi akşamlar

Yorum

• sinterklass
      Tecrübeli
      • 17 Mayıs 2009
      • 1522

tükendim yahu.. şükür Allaha üst üste para kaybı oluyorda hastalık felaket vb olmuyor yolum var daha hepimizin yolu açık olsun vurulupta ölmediysek yiyecek ekmeğimiz var demektir..
      Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• Tnaaa28
        Analizci
        • 18 Ağustos 2011
        • 1334

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        borsa bu iste....

bu ARENADA furusanda...dashaklar 2 kg degilse....cok kolay ipne olur.....

İnanılmazsın abi...

bizim ky furuşamıyo ki be abi genelde furuluyo... :(
        " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• FIRTINA
          Akşamcı
          • 04 Eylül 2011
          • 186

sn. tnaaa28, bizde 2 kg. xxxxx olmadığına göre hangi sınıfa giriyoruz o zaman

Yorum

• Tnaaa28
            Analizci
            • 18 Ağustos 2011
            • 1334

FIRTINA46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sn. tnaaa28, bizde 2 kg. xxxxx olmadığına göre hangi sınıfa giriyoruz o zaman
            Bana değil Kuzu ya sorcan....

böyle cevapları o veriyor... ben bişey demiyom...
            " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• k3r3m
              Aktif
              • 31 Temmuz 2011
              • 665

sayın kuzu
              anlamakta zorlanıyorum sizi
              borsayı az çok yorumlamayı sizden öğreniyorum fakat benim bile görebildiğim şeyi, sizin ihmal edip tamamen terse gidip
              dün ve bugünkü hareketleri görememeniz imkansız... imkansız
              buna rağmen heyecan olsun diye mi, yoksa daha büyük lokma olsun diye mi... neden ters pozisyonda kaldığınızı cidden merak ediyorum

bu arada, ters pozisyonda kalmanız en çok, o sırada müthiş makro analizler yapıyorsunuz ona seviniyorum... ama sonra geçmişi okurken... şu anda değil
              "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• manif
                Matematikçi
                • 16 Ağustos 2011
                • 752

kuzu bu kısaları çok erken kapayıp uzun daldı, kısada kalsaydı daha alacağı vardır... hani 73.800 den de cortladıydı ya onu pozmasaydı kafadan 14.000 puan almıştı. kafası da rahat oturduğu yerden yazacaktı.
                grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• manaw
                  havacı
                  • 28 Ekim 2011
                  • 896

ben spottayım... olursa tepkiye, fur kaç amaçlı girmek istedim. şimdilik furuluyorum.. hem de düne kadar kafaya, göze, cigere vuruyordu... dün toschaklara vurmaya başladı.. sinirlerimi bozdu...
                  Halbuki "ana ortalamamın" iki kademe altına kadar gelmişti dün.. teklif etti.. kısmi bile almadım. Düne kadar hedeflerim doğrudur altına girmez stratejisi ile hareket ediyordum. Olmaz olmaz dedim ama min hedefim 50k limitti.. kırıldı..

Şimdi zaten piyasada olduğum için adaptive hareket etmek gerekecek.. 10 kurşununumdan 9unu sıktım.. biri kaldı... Bu bir kurşun çok kritik.. Kalan 9 kurşunu da hareket ettirmem gerekecek...

"ana ortalama" tırnak içerisinde çünkü buna bir iyileştirme yapmam gerekiyor.. Bu bir kurşunla olabilecek şey değil. Şöyle ki, para sınırsız olmadığı ve de düşüktüğü yerde alacak paraya sahip olabilmek için kuzu kuzu, guzunun dinamik trade anlayışı ile trade etmek gerekecek..

Kendime not:
                  Yahu ben de skender olsam, ben de benim paramı alırdım. Ulan salak murat.. senin neyine sabit hedef koymak... Kimsin sen???? dünkü trade edilen zamanların büyük bölümünde 4 alış kademinin üstündeydin.. Niye satıp daha yukarıdan aldığının ortalamasını düşürmüyorsun.... İsterse daha yukarı çıksın.. Müneccim misin sen buranın dip olduğunu kabul ediyorsun.. Öncelikli hedef kaybetmemek.. Paraya sahip olmazsan hangi para ile kazanacaksın.. Amacın fur kaç değil mi..

Kuzu bas bas bağırıyor... Sistem gereği yaptım.. Disiplin gereği yaptım diye.. Bak da örnek al kendine..

Neyse, tek teselli yapraklının kademeleri ultra düşmedi.. Bir seansta bile geri geçilebilir... Ama böyle trading yapmamam gerekirdi.... Bundan sonra ben de adaptive ortalamalarla hareket edeğim.. Ders olsun bana..

Yorum

• manaw
                    havacı
                    • 28 Ekim 2011
                    • 896

haber sonra gelir ya.. Bugün veya haftasonu büyük bir haber gelebilir.. Hayırlısı... Fransa'nın, ABD'nin notları, avrupa'nın yapısı hakkında veya onun gibi birşey...

Yorum

• manaw
                      havacı
                      • 28 Ekim 2011
                      • 896

yaprak 3 doları test ediyor.. euro bazında ağustos seviyesini test ediyor..

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

helecan yoooggg...furusmak var....

baka guzel kardeslerim....borsa oraya gidecek....borsa buraya gidecek...demekle sonuc alinmaz....

borsa oraya gittimide....dememistiydim diya boburlenmek ise ahmakliktir....

kardesim para kazandin mi o gidisten....hayir yok....eeeeeee....

kucuk yatirimci....dedikoducudur....ha ha ha....

is yapmaz....

elin dasin altinda deelllse....neyi konusuyorsun yaaa.....sana ne borsanin nereye gittiginden....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

butun forumlari okuyun....

tonla yorumcu var...oyle olacak...boyle olacak...

ama hicbiri o yazdiginin arkasinda duracak....pozizyonunu yazmaz...cunki yok poziyonu....CEKIRGE SURUSU....

karinca olacaksin kardesim karinca....yoksa kisin ac kalirsin....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

elimde ne var....60 850 maliyetle long var....o nerede....oda 60 000 de....neresi kotu bunun yaw....ha ha ha

daha sikacak iki kursunum var....nereden donecegini ben bilmiyorum....skender bilmiyor....ikimizde maldayiz....

emmmeeeee....

cekirge surusu biliyor....

yarin hepsi...tam oradan maldaymis gibi....cikarkende boburlenir bunnar...

ac adamlar...herseylerini borsada kaybetmis...kopup gidemiyorlarda...

forumlarda dolasip yorum yaziyorlar....okumayin lem...pozizyonunu yazmiyan adami okumakta ahmakliktir.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bu is oyle kolay olsa...neriman teyzem trilyoner olurdu...oda cok dedikoducudur haaa....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

neredeyiz....48 000 de...teknik derki buradan doner....nahhhh doner....

adam kaldiracta...piyasa dusmus....banka para istiyor...getir parayi yoksa satarim diyor...getirmedimide satiyor....kim takar teknigi yaw....o mal satilacak...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information