altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

sistem geregi....1500 puan kari aldim...dunki 59 800 ler gitti....

orjinal sayiya indi....disiplin.

unutmayin.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzu insan ve beyin olarak müthis insansin. Allah zihnini hep acik tutsun. Sagolasin varolasin.
      sende saol bitanem....

istop loss yapmadan para nasil kazanilir....onu canli canli gosteriyorum....

kefere iste boyle oynuyor...TURKUN FURUSKAN EVLATLARI.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

SIMDI

elimde herzaman kullandigim miktarda long var....ve maliyeti...60 400e indirildi bu 1500 puanla...

arkama yalandim...kardayim....ve ikiyorum...

keferde boyle ikiyor....ve ortalik ikik kaynayiorr....

biri ben degilim emme....ha ha ha

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

simdi....iyice kavradinizmi nasil iktigimi....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

terste yakalanmam eyi oldu...

onu nasil kara donusturdugumu gordunuz...insallah ogrendiniz...

aranizdan biride...ilerde ogluma ogretir...daha 6 yasinda.....

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

guzu süpersin. senin sisteminde zarar etmek hakikaten zor. tebrikler.

48.000 den teknik döner diyor herkes. nahhh döner dedin ya. skender o malı almadan endeks çıkışa geçmez dedin ya.

işte orada tırsıp ikemedim bende skenderi. ama ikilmiş de değilim

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

volvo saol bitanem...

emme yaz asagiya....

guzu bu boru deeellll....bilgl bu trass deellll...erkek bu kari deellll....

Yorum

• ainos
                  Aktif
                  • 27 Temmuz 2011
                  • 323

sn kuzu. 5,60 yapraklıyı kaçırdım(vermedi namısız), 5,66 dan girdim sayenizde...
                  Süpersiniz yaw süper

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kusura bakmayin...biraz argoydum bugun....hocam siler onlari....

Yorum

• erkmen
                      Aktif
                      • 28 Ağustos 2009
                      • 269

yakışır kuzum eline sağlık

Yorum

• marla
                        Yeni Üye
                        • 14 Mayıs 2009
                        • 20

alem adamsın vesselam helal olsun sana koç bu bizim kuzu TEBRİKLER

Yorum

• manaw
                          havacı
                          • 28 Ekim 2011
                          • 896

Valla en helalinden tebrikler kuzu hocam.. Böyle piyasada ve de bu kadar kısa zamanda kar edebilmek hakikaten yetenek işi.. bravo..

Ben de kendime dersler çıkartıyorum...

Endeks düşerken kara geçen pozisyonumlarımı satmadığım için piyasaya yanlış yaptım.. Tabii bunun bir bedeli vardı... Bedeli de skender daha çok furdu toschaklara.. yan yan yürümeye başladım valla..

An itibarı ile halen zarardayım. Ortalamam 5.96. Haftasonu trading şablonumu düşünürüm.. Zaten henüz konuşmak için erken.. Daha birşey olduğu yok.. Skender mi deptirdi, yoksa ikile ikile gebe kalan imkb'nin bebesi mi debti. görecez...

ps: İşlem yaptığım kurum long önerirken, hep dedim. yapmayın, etmeyin uşaklar. Piyasa ayı.. Daha düşer.. Hep temkinli olun, ayıların tersi çok pis olur diye diye terste kaldım..

ps2: Benim neyime dip değerini tahmin etmek. O zaman niye alımlarımı kadelemendiriyorum ki.. Bekleyeyim dibi. Geldiği zaman alırım.. Bu yüzden kendime kızıyorum... Neyse... Skendere bundan sonra sen anca buraya kadar satarsın diye meydan okumayacam.. Abi dicem.. Saygı duyacam. Sen nereye, ben oraya dicem..

ps3: guzu boşuna demiyor.. skenderinki 3kg. benimki 2 kg.. diye.. Büyüklüğünü kabul etmek lazım...

Yorum

• liono
                            Tecrübeli
                            • 17 Ağustos 2011
                            • 420

Guzum sistemin süper ben anca çözebildim olayı . Eski spotçu yeni vobcu olarak. Nazar değmesin aman deeeyim
                            Türkün furuşkan evlatlarının bundan sonra sırtı yere gelmez biiznillah sayende...

Yorum

• ULUSCUTURK
                              Yeni Üye
                              • 22 Haziran 2007
                              • 27

Milleti çok alıştırdılar her düşüşten sonra tepki yükselişlerine insanlarda nasıl olsa döner diye satmıyor artık bu seferde bu psikolojiyi kullanıp iyiyiden iyiye göçertmesinler babo abi ısrarla vurguluyordu yukarılara değil aşağılara konstantre olun diye nitekim dolarda da gevşeme emareleri şimdilik görünmüyor temkinli olmakta fayda var

Saygılar

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sevgili bear bull....

sistemimi beni okuyanlar biliyorlar....

bende stop loss yok....yerine margin koyuyorum....

4 kez kursun sikiyorum....bazen 1000 puan araliklarla...bazen 2000 ...

bu sefer 2000....tehlke buyuk....dip belli degil...

tum kursunlar sikildiktan sonra....evvelki marginler odenmis oluyor zaten...kalan paran 7000 puan dususte margine yetmeli....

VOB da oynuyan...zengin olmali...ve kodugunu kaybettiginde...gulup gecmeli...

iste miktari buna gore ayarliyacak...ben oyleyim...

verdigin link uygun.
                                http://forum.keyborsa.com/showthread...900#post382900

Teşekkürler Sevgili KUZU abim. (Kusura bakma soruyu sordum ondan sonrada foruma uğrayamadım anca vakit buldum)

kızmazsan eğer kaldıracı yanlış kullandıklarından sürekli zarar ettiklerini arkadaşlara gösterelim.
                                BU arada seninde kaç kaldıraç kullandığın meydana çıkacak ama KUZU gibi Bir USTA nın bile kaç kaldıraç kullandığını görsün millet.

nasıl diyorduk KUZU bu Boru dil. ;)

Neden zarar ettiklerini anlayabilsinler.(Kısa yoldan köşe olmayı istemek, kestirme yoldan batırır.)

2000 lik hesaplamalar.

1000 lik hesaplamalar.

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information