altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

61000 longları 65300 den kapattım....digerleri duruyor....

Yorum

• manaw
      havacı
      • 28 Ekim 2011
      • 896

yahu satacam... satamıyorum.... piyasanın tanrısı işin içinde. Veren de o. alan da o.. skenderi çarpmak sevap. ama onu çarpmaya çalışırsam, o beni çarpar..

müdahele geldi mi iş değişir.. zarar ettirse de, kar ettirse de.. o geldiyse rükuya durmak gerekir...

Ne dersin kuzu...

Yorum

• vmr
        ketenhelva
        • 12 Mayıs 2009
        • 313

kuzu kurdun,yol fordun...
        su akar yolunu bulur..

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

9/10 pay almıştım.. 1/4'ünü gönderdim (6,24)... Aklım satma diyordu. Kuzu aklın skenderindir, ne diyorsa tersini yap diyordu.. Ben de sattım.

Yükselmeye devam ederse bir sonraki raf pozisyonları 6,4 ve 6,5'de.

pozisyon tam kapanana kadar ortalama 5,86 oldu..

ps: Aşağı yukarı bir çok kısa vadeli indikatörler de sat veriyor.... Bu da yaptığım hareketi bana sorgulatıyor (skender olsam terse yatırırdım).. Neyse... Giden gitti. Kalan sağlar bizimdir..

Yorum

• pit
            Katılımcı
            • 09 Eylül 2011
            • 161

skender 2008 yılında hepimize öyle bir korku saldı ki o günden beri birçok kişi sağlıklı düşünemez oldu. Sn kuzu o dönemi eminim ki büyük karlarla geçiren yegane şahsiyetlerdendir.
            Buarada babo abi garanti de zorlamayla 6.28 görülebileceğini söylemişti dün.
            herkese bol kazançlar

Yorum

• manaw
              havacı
              • 28 Ekim 2011
              • 896

6.16... all in.. (1/4 pay)

Yorum

• manaw
                havacı
                • 28 Ekim 2011
                • 896

off. erken davranmışım. Beklemiyordum bu kadarını.... "Sattığın malı aynı gün içerisinde geri almama" kuralını bozdum. Vob'dan cesaret aldım aslında.. hem pozisyon kapattılar, hem yenilerini açtılar.. ve bunu 66 civarında yaptı.. Harika.. Saygı duyuyorum skendere..

Neyse... aralık ayında yukarı yönde gideceğine inanıyorum.. bu kadar alavere dalavere bir günlük bahar için yapılmaz.. Dahası olmalı....

yoksa bu kadar stres, beş on kademe için değmez... Aylık faiz aşağı yukarı 3 kademe veriyor.. yatırırım. uğraşmaya değmez..

Yorum

• cayata
                  Katılımcı
                  • 19 Ağustos 2011
                  • 98

sayın GUZU abi tatil (paskalya) bitmedi mi? Özledik güzel abim, bi ses ver

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3006

Sn.Guzu, sadece bir selam yazda yaşadığını bilelim en azından,
                    gerçi piyasa kötü olunca gurular ortadan kaybolur, bizim guru tam tersi...
                    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hedefi 65 000....emme assagi bi salinim bekliyorum...marginden sonra....karin kaymagini aldim...riske girmem....
                      kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      dusute....yeniden longluyacam....63 000 maliyetler....61 500 lerde dokulur....

gorunen oki....kapatmam eyi olmus....62400 lere indi bile....

yazmami gerektiren bisey yok....long devam...
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

dikkat ettiyseniz hep trend donuslerinde iken yazarim...yani donlar inmis....bacaklar titrek....yerler islakken...

simdi....trene bindik gidiyok....anyaya mi konyayami....bu hafta gene karar gunu geliyor....

anya giritte....konya bozkirda....ikiside pohhdan yer....anya bi nebze iyi...hevasi iliman...baligi oynak...gacisi kivrak...uzosu kaymak....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
                          Aktif
                          • 31 Temmuz 2011
                          • 665

ne zaman kapatmayı düşünüyosunuz?
                          neye dikkat edilmesi lazım
                          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

incik....

isler biraz karisecek...oyle oldumu....delianli meydana iner....er meydani erler ucundur...nece daglar yurutuldu o meydanda...nece civanlar algana bolendi...gunes tutuldu....ay sasirdi...DEHR zaptetdi....daglar yurutuldu...

anadin ni....

zulkarneyn gunneri geliyor....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

subata kadar long....arada bi inip tekrar binecen emme....shortu unut heva soguk...donsuzluk aci verir....ipnelik kol geziyor...

inip binmeye....yarin karar vereceggi...belki inmem hic....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bu hafta...cuma gunu avrupa karar verecek...hafta icnde piyasa liderlere sopa gosterir....

s@p bugun degnegi cikardi...degnek topuzlu...topuzdada civiler var....

civileri skender agabeyim caktidi kodumu oturtsun diye....

gercek su usaglar....

skender artik assagi gitmez....maldan silkelemek ucun bunu kullanir....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information