altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

VE BUYUK SOSYALIST VE EN INSANCIL PEYGAMBER....HAZRETI MUHAMMED...BUNU ANLAYINCA....

o gune kadar kuduse yonelik namaz kilan muslumanlara....FAIZ HARAMDIR DEMIS VE DONUN KABEYE ONA KARSI NAMAZA DURUN DEMISTIR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ISTE IRAN BU YUZDEN HEDEF....

humeyni....donun kabeye dedi....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

benim bu tek basima tum suruye diklenmem bana dusman kazandirmistir hep....

emme....

bi delianlinin ne kadar cok dusmani varsa...delianli o kadar cok sanlidir.

Yorum

• erol.erdem
          Yasaklı
          • 16 Aralık 2009
          • 83

Anlayacağınız, sadece CHP değil, AKP kazanı da kaynıyor. Medya şimdilik olan biteni görmezden gelse de önümüzdeki günlerde yazmak zorunda kalacak. Çünkü; özelikle İMKB'deki cemaat etkisinin azaltılması için Ali Babacan'ın bu operasyonda bizzat Erdoğan tarafından görevlendirilmesi, "AKP İttifakı"nı oluşturan çevrelerdeki rahatsızlığı daha da artıracak.

Yorum

• dayan
            Aktif
            • 05 Ağustos 2011
            • 382

Ben bugün bu s&p nin tehdidini duyunca dibine kadar spotta mala girdim.
            Bence bunlar kamuoyu oluşturmak için manevralar...Bir nevi danışıklı dövüş.
            Ya da ab li liderlerin elini kuvvetlendirme harekatı...Ha bire olumsuz habar pompalıyorlar ki acı ilaç millete tatlı gelsin.

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hedefi 65 000....emme assagi bi salinim bekliyorum...marginden sonra....karin kaymagini aldim...riske girmem....
              dusute....yeniden longluyacam....63 000 maliyetler....61 500 lerde dokulur....

gorunen oki....kapatmam eyi olmus....62400 lere indi bile....
              62 500 longlarimi tutuyorum....

timoty yawrim evropaya gitti....DEHR diyecek....

altini dehliyor para ediniyor....

eger cokerse borsalar 12 banka batar....zulkarneyn izinivermez...

DUNYA YONETILIYOR.....SAHIPLI YANI....

sevgılı kuzu dalgamı gecıyon adammı secıyon......

62400 lere ınıyor....61500 lerı beklıyon dıp 62375 oluyor....

bır hafta sonra cıkıyon 62500 den longum dıyorsun......

senın poz acıpta foruma yazmaman mumkun mu....

hıcbır dosttanda gık cıkmıyor.....

padışahım cok yasa mısalı.....

Yorum

• boş
                Aktif
                • 02 Aralık 2008
                • 253

bence sn kuzu kartlarda daima long tarafta, fakat üstün sezgileriyle (yediği kazıklar da herhalde buna katkı vermiştir, hepimizde olduğu gibi) tuz yalatılacağını sezebiliyor. Bu durumda da kefereyle birlikte pozisyonuna forexte kolayca short ekliyor. Hedge yani. Burada esas mesele kısalardan ne zaman çıkacağı. Kısaca short olduğunda denge durumunda demek, dünya yıkılsa kuzu için farketmez. Kısadan nakiti toplayıp kartlarla herdaim varım demek krizden çıkış zamanlarının en iyi stratejisi. )).
                Benimde sezgilerim böyle
                syg

Yorum

• only
                  Yeni Üye
                  • 10 Eylül 2011
                  • 53

sn karınca06

biz de KUZU yu flat biliyorduk....şimdi longum yazısını okuyunca şaşırdık...
                  bir gariplik var gibi....
                  kendisi açıklar herhalde...

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3006

küsuratlara takılmayın, ücretsiz üyelikle böyle gecikmeli tespit bile alınmaz ;)
                    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• demobig
                      Aktif
                      • 02 Eylül 2009
                      • 203

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sevgılı kuzu dalgamı gecıyon adammı secıyon......

62400 lere ınıyor....61500 lerı beklıyon dıp 62375 oluyor....

bır hafta sonra cıkıyon 62500 den longum dıyorsun......

senın poz acıpta foruma yazmaman mumkun mu....

hıcbır dosttanda gık cıkmıyor.....

padışahım cok yasa mısalı.....
                      al sat yaparak veya kademeli alarak maliyet düşürüyor.
                      Yemen yolu çukurdandır,
                      Karavanam bakırdandır,
                      Zenginimiz bedel verir,
                      Askerimiz fakirdendir...

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

karınca dostum
                        seninle yüzyüze tanıştığımız için ve genelde kuzu'ya nerdeyse her postumda teşekkür ettiğim için..
                        müsade edersen senin deyiminle "padişahın" savunmasını ben yapayım...
                        belki gerek yoktur kendisi isterse cevap verir ama ben vicdanen borçlu hissettiğim için kendimi, bunu yapmak istiyorum

1. hiç kimse anında pozunu yazmak zorunda değildir(bazıları akşam yazar, bazıları arasıra yazar)... birisi çıkar 1 hafta sonra en dipten longum derse, onun gelmişine geçmişine bakarsın, ona göre güvenirsin güvenmezsin. şimdiye kadarki pek çok pozisyonu anında yazmış birine, (belki tatilde olduğu için veya keyfi istemediği için) bunu 1 hafta niye yazmadın dersen.... hmm çok ciddi ve takdir edilen bir eleştiri olmaz sanırım. hele ki bu uslupla (aranızdaki samimiyeti bilmiyorum)

2. en dipten beri, sürkeli long long diyen kuzu
                        neyse bunlar aslında ufak şeyler

asıl demek istediğim
                        3. kuzu benim için bir okuldur. aslında borsa'ya yeni girmiş birisiyim ama bana istediğim bilgiyi veren hem de bedava veren hem de bunu akıcı bir üslupla anlatan birisini ben sonuna kadar savunurum. birileri mürit veya kraldan çok kralcı derse de... bu isimlendirmeler, bana verdiği bilgiler karşısında çok küçük kalır

ps: rakıları sen kazandın ama bence uslubun hoş değil dostum
                        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

simdi donun tum yazilarimi okuyun ve bakin...bu karinca denen oglanin bi tane tesekkuru var mi...yoookkkk...

bu foruma geldigim gunde....yonetime hitaben bu adami yazdirmayin yaa burada diye yazisi var...

emme...

yukaridaki yazdigindanda belliki beni en cok okuyan bu....

iste ben bu tiplere bozugum...

yorumcu bu oglan...ha ha ha...

kendini okuyan olmadimi gelip okuyani cok olana bulasan tipinden...

ogun yazdim...62 700 den shortu kapattim...ve derhal long olacagim dedim...alintilamis onlari...ve tatildeyim yazamam dedim...

borsa 59 000 den 62 000 e firlamasinda 3 gun...62 civarinda gezindi....her gunun tepesi bi onceki gunden yuksek...son gunun dibi 62 375....

kuzu gibi bi kurdun 2 gun bekleyip long olacagi ayan ve beyan...ADAM LONGA OYNARIM DIYOR...BU YUZDEN TERSE BILE GELDI...LONG YUZUNDEN...

ve hic yazmadim...sebeb yoktu...dun s@p habariyle tum forumlar yerin dibi derken...

bende gelip shortum...EVET YERIN DIBI DIYEBILIRDIM...eger adim karinca olsaydi...

emme....BENIM ADIM GUZU...

simdi dow yesil...hersey guzunun dun gece yazdigi yone biden ve aniden donunce....

zeka ve bilgiye hayranlik yerine...KISKANCLIK HUKMEDIYOR.

normaldir...ben bana dusman herkesi...yatirip ezmekle bilinirim...gene ezdim.

Yorum

• manif
                            Matematikçi
                            • 16 Ağustos 2011
                            • 752

güzel bir aşık atışması gibi...
                            kuzu olaki terso bir haber geldi, gelmez ya...
                            bu longların milleti yatırıp yedireceği yer nolur?
                            grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ve uc gun pespese...62 500 den long olma sansi vermisti...donun bakin....

simdi...

kotu bi habarla yerin dibine batarsa...bu gelip ne yazacak...

ki bu mumkun...

ben sunu furguluyorum....BEN ARTIK LONGA OYNUYORUM...BUNU 49 000 A INERKEN DE YAZDIM....

simdide yaziyorum...

ve 62 500 den longum.

Yorum

• emmi67
                                Bağımlı
                                • 13 Temmuz 2010
                                • 460

simdi donun tum yazilarimi okuyun ve bakin...bu karinca denen oglanin bi tane tesekkuru var mi...yoookkkk...

bu foruma geldigim gunde....yonetime hitaben bu adami yazdirmayin yaa burada diye yazisi var...

emme...

yukaridaki yazdigindanda belliki beni en cok okuyan bu....

iste ben bu tiplere bozugum...

yorumcu bu oglan...ha ha ha...

kendini okuyan olmadimi gelip okuyani cok olana bulasan tipinden...

ogun yazdim...62 700 den shortu kapattim...ve derhal long olacagim dedim...alintilamis onlari...ve tatildeyim yazamam dedim...

borsa 59 000 den 62 000 e firlamasinda 3 gun...62 civarinda gezindi....her gunun tepesi bi onceki gunden yuksek...son gunun dibi 62 375....

kuzu gibi bi kurdun 2 gun bekleyip long olacagi ayan ve beyan...ADAM LONGA OYNARIM DIYOR...BU YUZDEN TERSE BILE GELDI...LONG YUZUNDEN...

ve hic yazmadim...sebeb yoktu...dun s@p habariyle tum forumlar yerin dibi derken...

bende gelip shortum...EVET YERIN DIBI DIYEBILIRDIM...eger adim karinca olsaydi...

emme....BENIM ADIM GUZU...

simdi dow yesil...hersey guzunun dun gece yazdigi yone biden ve aniden donunce....

zeka ve bilgiye hayranlik yerine...KISKANCLIK HUKMEDIYOR.

normaldir...ben bana dusman herkesi...yatirip ezmekle bilinirim...gene ezdim.
                                Türkün furuşkan evlatları seni takip ediyo sn.kuzu, takma sen onları

Yorum

Working...
                                X

Debug Information