altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

takmiyorum zaten...

akli olsa...bugun long olurdu 66 300 den...o kadar yazdim...dun gece...takmayin bu habarlari diye...

sorun su...

beni maasli elemani saniyor...ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

gecmise bakin...ben poz aldim mi yazmam artik...

pozu almisim...LONG....HEP LONG...

NIYE YAZAYIM ARTIK...

dun forumlar karisti...hedef yerin dibiler ortaligi kaplayinca...ANINDA YAZDIM...LONGU SAVUNDUM...VE HEDEF YUKARIDA...ASSAGIDA DEGIL DEDIM...

artik yazmama gerek yok ki....subata kadar LONG diyorum...bunu furusarak mala girdigimdede yazdim...

bu cahiller....iki grafik ogreniyor...3 de ortalama....BORSA BUDUR SANIYOR...birde yorumcu oluyorlar...

lem olummm...etin ne budun ne senin...grafikle borsa olurmu olumm...o zaman ilk okuldan bi cocuk al oda borsaci olur...essek deyil ya...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

gene kritik bi an olusursa gelir yazarim dun geceki gibi....yoksa yazmiyacagim.

hoscakalin guzel kardeslerim.

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3006

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          gene kritik bi an olusursa gelir yazarim dun geceki gibi....yoksa yazmiyacagim.

hoscakalin guzel kardeslerim.
          fazla arayı uzatma, yoksa topiğinde arıza çıkartırım. ;)
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            takmiyorum zaten...

akli olsa...bugun long olurdu 66 300 den...o kadar yazdim...dun gece...takmayin bu habarlari diye...

sorun su...

beni maasli elemani saniyor...ha ha ha

Lo kuzu, o 62200 lerden beri zaten long diyem sana:081:
            Karincanin hassasiyetini anlamakla birlikte cikis tarzini ben de ikinizi de seven birisi olarak pek uygun bulmamistim.
            Ama senin uslubun da bu konuda hos degil.
            Lutfen bu mevzuyu daha fazla dallandirmayalim. Burada kapansin...
            Bu tartisma da nazar boncugu olsun.

İyi geceler
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• k3r3m
              Aktif
              • 31 Temmuz 2011
              • 665

sayın kuzu
              aralık'ta istanbul'da görüşme olacaktı
              geliyosunuz değil mi
              bikmisbroker abi de geliyor
              17 aralık demiştik???
              "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kaksi
                Yeni üye
                • 18 Eylül 2009
                • 6

Merhabalar,İnsan kötüden besleniyor ve hayatını onun üzerine inşa ediyor.Kötü dünyaya hakim.İyilik azınlıkta ve insan var olduğu günden beri hep böyle olmuş.Kuzunun dediği gibi sürüde akıl yoktur.Biz kötülerden olmıyalım .Saygılar.
                Akıl tam olunca,söz azalır.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

bu arada...

persembe gunu....64 000leri gosterebilir...

bovespa ile ters korelasyon nedeniyle....bugun onu 59 000lere bastilar....o duserken biz cikariz....o cikarken biz duseriz...3 gunnuk intervallerde olur bu....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

neden longda israrliyim....

cunki....

yaratilan musteri shortcu....ortalikta bunnar var....haberler kotu...kim gonderiyor o haberleri....SKENDER....

niye gonderiyor...

shortcu ve acikci yaratsin diye....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

boyle olunca borsa cikar....DUSMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZ

Yorum

• wo1
                        Barbaros
                        • 28 Eylül 2011
                        • 19

topik hızlı

wow, i like İT
                        yatırım tavsiyesi değil
                        sürç-i lisan ettiysek affola

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

wo1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          topik hızlı

wow, i like İT

ha ha ha...guzeldi...

simdi okumusundur....48 000 e her inisteki longa gecisimi....

ve artik HEP LONG...DEYISLERIMI....gunlerdir yaziyorum...

simdi izle....

diger forumlarda tum usaglarin hedef feyza yazilarini....basladilar bile...kaYNAK BURASI...

ve birden ve aniden gelip....SHORT OLUSUMU....

Yorum

• manif
                            Matematikçi
                            • 16 Ağustos 2011
                            • 752

hehehehehe
                            sen şimdi long için kesin, sarıgacı,karaoğlan cortlarsın.
                            grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

manif...

yarin istedigin olacak...yuzde 0.50 fibo dayiz su an...yuzde 38 e cekilebilir...sabah acilir acilmaz gomerim.

Yorum

• manif
                                Matematikçi
                                • 16 Ağustos 2011
                                • 752

bak kuzu abi ben sana bir skender senaryosu söyleyim...
                                bunlar deli gibi avrupaya saldırıyor tek dertleri fed ile dolar basmaya nasıl sahipler. avrupalıları sıkıştırıp euro basma yetkisini de ele geçirmenin peşindeler...
                                Merkel(Germen) denen gacı, (çakma frankafon) Sarkozy'ninde bu işe hizmet ettiğini anladı...Afrika kıtasını saran tüm petrol ülkelerini bir şekil halt ettiler.
                                çekikler (çin-japon) takımları zaten bunlara kaptırmış.(sıkıştırdıkça sıkıştırıyor.) Ha bu beğenmediğimiz Merkel gacısı erkek gibiymiş. İyi diklendi.
                                Bu gacı arıza yaparsa, skender ortalığın aq.
                                Euro demek Almanya demek...
                                Aklında bulunsun. Bu skender gerekirse gemileri yakar.
                                grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

Working...
                                X

Debug Information