Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
turkiyedeki altincilara....guneriye yazarim o dagitir....
lem gacilari hazir edin....geleorum....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
otur oturduğun yerde milletin asabını bozma akşam akşam
gidiyosanda küllüm gitmeyver gari.
kenanim...
cok kiziyorlar bana...bulsalar bi kasik suda bogacaklar...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
walla bir yere gitmeyin sayın kuzu;
zararda da olsak akşam senin bir yazını okuyunca biraz keyif buluyorduk, gülümsüyorduk. Yazınların bizlere moral oluyordu hiç değilse skenderi düdükleyen bir abimiz var deyi keyifleniyorduk, ilerde kuzu olurmuyuz diye de içimizden geçiriyorduk, saygılar
teşekkürler sayın kuzu..yeni maceralara yelken açarken..yolun açık olsun bu yolda yalnız değilsin..
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
habersiz bırakma, anlık değil özellikle trend donusumlerinde,
sayende sarı gacidan kendime göre çok iyi kazandım,
A.razı olsun , tekrardan görüşmek üzere.
Sn Kuzu,
6 aydır sizi okuyorum. Bugün ilk kez öğlen yonca aldım, akşamüstü sattım. İlk borsa tecrübemdi. %4 kar ettim. Sizlerin sayesinde.
Ben aptal mıydım ya da param mı yoktu trade edecek, 6 ay bekledim. Her yazdığınızı okuyorum, anlamaya çalışıyorum, analiz ediyorum.
Bu forumlarda bir sürü boş beleş insan, tipik Türk hareket tarzıyla, armut piş ağzıma düş hesabıyla, emeksiz, neyin neden olduğunu anlamak bile istemeden para kazanmak istiyorlar.
Bilgiyle iş yapana da bir sürü laf.
Tedrisatını Kuzu College 'de yapan biri olarak, zarfa değil, mazrufa bakıyorum, üslup beni bağlamıyor, hatta oldukça eğlenceli.
Bu okul kapanmaz, tembel öğrenciler kıskandı diye okul kapanmaz.
Haa tembel değildiler şanssızdılar ise gelip bu okula kayıt olurlar, yeni şanslar yaratırlar.
Olmadı... Ben buraya sizin için üye oldum.. siz yazmayacağım diyorsunuz sn kuzu.
Bu keferelere karşı savaşacak bilgi tecrube yürek sizde var..
Ayrıca şunu da söyleyim; seni okutan üslubundur.
Ve hastasıyız kuzu Yeni bir topik aç olmazsa oradan devam edersin...
Biz kuzunun bilgeligini, dürüstlügünü, delikanliligini biliriz. Öyle ondan bundan korkacagini hic ama hic konduramayiz. Vatanin furuskan evladi, savas alanini birakmaz. Mümkün degil 2KG .asakla bu is yapilamaz. Ama tatil yapma zamaniysa iyi tatiller demeyi de beceririz en azindan. Olmaz kuzu. Vallahi olmaz...
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
hah didim. benim gibin gorkusuz didim. inandığını irkekce paylaşıyor didim. tam annamaya başladımkine. bizim guzu kuş olup uçuyo. olmaz arkadaş. eğer delianlıysan, bu forumda da sana imkan verildiyse kovulana kader duracan. eğer, durmazsan ben şüphelenmeye başladım.yoksa seni demi satın aldı skender?
Yorum