altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

buradan TAYYIP beye gecmis ossun diyorum....cok uzuldum...insallah biseysi yoktur...

unutmayin....elestirsekte...

o gozbebegimiz olan...TURKIYE CUMHURIYETININ BASBAKANIDIR....ve hepimizindir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• repalize
      Aktif
      • 05 Aralık 2011
      • 311

sn kuzu
      yazılarınızı okurken kendimi harp meydanında bir keferenin hücumuna değerlerimizi can siperane savunurken buluyorum kalp atışlarım hızlanıyor adeta furuşuyorum..

henüz yazılarınızı 3 -4 gündür okuyorum tepeden aşağı ama kısa sürede bu akdar müptelalık yapacağınızı tahmin etmemiştim...

sarı gacıyı nasıl görüyorsunuz..yakında allı pullu göz kamaştırıcı mı yoksa kimsenin yüzüne bakmadığı öylesine bir gacı mı

ışık tutarsanız çok sevinir bu acemi fruşucak akıncı adayı..

sizde bir akıncıyı ilk furuşmada kaybetmek istemezsiniz..

saygılarımla

Yorum

• erkmen
        Aktif
        • 28 Ağustos 2009
        • 269

sn repalize
        siz yeni başladınız müptelası olmaya
        ben 3 yıldır müptelasıyım

Yorum

• repalize
          Aktif
          • 05 Aralık 2011
          • 311

sn erkmen bu zamana kadarki okuduklarım anlamaya çalıştıklarım boşa gitmiş sayıldı doğru yolu bulduk hidayete erdik : ilk defa bi para kazanacağımıza dair ümit yeşerdi bu bile mutlu etti

Yorum

• krokodil
            Padişah
            • 28 Nisan 2009
            • 60

buradan TAYYIP beye gecmis ossun diyorum....cok uzuldum...insallah biseysi yoktur...

unutmayin....elestirsekte...

o gozbebegimiz olan...TURKIYE CUMHURIYETININ BASBAKANIDIR....ve hepimizindir.

bu yazı, aklıma ,bir çocuğu sahiplenme davasıyle, süleyman peygamberin karşısına gelen, 2 kadının kıssasını getirdi....mlum hikaye çocuğun ortadan 2 ye bölünüp aralarında pay edilmesi hükmüne karşı duran kadın gerçek anne çıkmıştı...

sayın kuzu işte bu mantalite bu ülkenin ihtiyacıdır..tebrik ediyorum.....sağolun varolun....

Yorum

• vmr
              ketenhelva
              • 12 Mayıs 2009
              • 313

arkadaşlar komplo teorisine gerek yok.adam polip aldırdı,muhtemelen alınan yerde ufak ufak kanama oluyor,bundan dolayı ve kalın bagırsaktaki bakterilerin kanama yerinden genel kana karışmalarına karşı sepsis gelişmemesi içinde kontrol altında tutuluyor..hükümetten biriside 2 gün önce patoloji raporunun temiz geldigini söylemişti zaten..böyle işlerde yanında degil doktor,ambulans,hastane taşısan ancak büyük abdestte kan vs görülünce uyanılacak ve o yönde tetkik yaptırılacak türden rahatsızlıklardır....velhasıl polip alındı ama bazı kişilerde görülebilecek türden komplikasyonlar gelişti muhtemelen..gerisi teori..boşverin..
              su akar yolunu bulur..

Yorum

• pit
                Katılımcı
                • 09 Eylül 2011
                • 161

sn ketenhelva bende dünden beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu türden haberlerin kasıtlı çıkarıldığını düşünüyorum amaçları da malum...
                yanlış ve yalan bilgilendirmenin ne kadar tehlikeli olabileceğine dikkat ederek yazmak lazım.
                Bugün başbakanın doktorundan da alınan kitlenin iyi huylu olduğuna dair bilgi geldi. Başbakan ağır bir rahatsızlık geçirdi ve dinlenmesi normaldir, hakkıdır. Ama bilinçli olarak akılsız komplo teorileri üretmeye gerek yok...

Yorum

• repalize
                  Aktif
                  • 05 Aralık 2011
                  • 311

sabah ingiluz usagi cameron ab cilere hadi size kolay gelsin euro bölgesi içinde olmadığımız içun çok mutluyuk dedi.. dedi ki hemide ne dedi alın atınızı iktim tımarınızı der gibiydi..uzman abiler ne dersiniz böylesi bir popzisyona

Yorum

• saseryu
                    Yeni Üye
                    • 17 Ağustos 2011
                    • 46

guzu abey 64000 lere geldi beklediğin gibi buradan long denenirmi, yoksa alırlarmı boyumuzun ölçüsünü

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

eeeeee....gene kondu durnalar....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

63 700 deyim...

merkel bacim ucun...bacim delianli gizmis....ingilizin dotune topuklusunu oturttu...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

oradan gelirse 700 puan ustten 65 400 den kakalanir....beklenir....yeni dipten long olunur ve pazartesi bacim isi bitirdimi...3000 puan ustten bademciklerine kadar opulur...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

hadise sudur....

once short olan usaglari oydu...3 gun boyunca...usaglari istop ettirdi....

bizim karahan ve can dostlar...otede hedef feyza deyince....gece zabbaha kadar uyuyamadim...elimde longlar var...usaglar hedef feyza diyor...gomecegim longyleri emme borsa kapali....bizim foruma girdim baktim manif var...ula oglumm ben gomecegim haaa...hemide acilir acilmaz...dediki niyekine guzum...hani subata kadar longdun...

dogru emme dedim...otede can dostlar hedef feyza dedi bilem...

acilir acilmaz...67 700 den gomdum ve short oldum....dun aldik 3000 puani emme....dursak daha varmis yaw....

incik te long olanlari yatirdi...horoz gibi...binip iniyor...saniyede is bitiriyor...neyapsin cok usag var....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar....

mali ucuz alacaksin ki kolay kakalayasin....

sabirli olup.....turku cigirip....skender agamla dashak gececeksin....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                oradan gelirse 700 puan ustten 65 400 den kakalanir....beklenir....yeni dipten long olunur ve pazartesi bacim isi bitirdimi...3000 puan ustten bademciklerine kadar opulur...

o tepki 63825 den geldi....muhalesef kacirdim...

simdi ikinceye bakacagiz....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information