altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • delidayim
    Katılımcı
    • 26 Mayıs 2009
    • 214

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçta bunların hepsi bizim insanımız kol kırılır yen içinde kalır. Elin gevuruna karşı elbet ben İsmet Paşa'cıyım, Atatürkçü'yüm. Bunlar benim devlet adamım benim soyum sopum hepsi Yüce Türk Milletinin evladı.Ama kim ne yanlış yapıyorsa haksızlık yapıyorsa bunlarıda bilmek lazım. Syg.
    Sayin liono,
    Birkac soru sormak isterim,
    1-said nursi nin binbaşı Haydar bey ile beraber volga nehrini geçerken,yalnız topuklarına kadar suya battıklarına inanıyormusunuz?
    2-Said Nursi nin:"bir sene risale-Nur u okuyan,bu zamanın mühim ve hakikatli bir alimi olabilir" sözü için ne düşünüyorsunuz?
    3-Kuran ı Kerim müzzemmil suresinin başında geçen(ey müzzembil örtüye bürünen)hitabının,kendisine olduğu iddası için ne düşünüyorsunuz?
    4-Kuran ı kerimde geçen "tenzilü'l kitab-Allah tarafından indirilmiş kitab(secde 2,zümer1,gafir 2)ifadesinin ,risale-i Nur demek oldugu iddası için ne düşünüyorsunuz?

Eğer hoş görür cevaplarsanız birkaç kafama takılan soru daha var.
    yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• vmr
      ketenhelva
      • 12 Mayıs 2009
      • 313

sn delidayım,yukardaki soru tarzı ifadeler kanıtlımı?,şayiamı?yazılı çizili şeylermi?şehir efsanesi tarzı şeylermi?

emirdaglı olmam nedeni ile benimde bu konuda söyleyecek bir iki kelamım var,bu amca emirdagda zorunlu ikamete tabii tutulmuştur,dolayısı ile bu adamı gören duyan,fikir yapan kişilerin söylediklerini 2. kuşak olarak duyma imkanım oldu,şöyleki;bu adama muhtelif dertlerden muzdarip,yada fikir almak,derdine derman bulmak için gelenler olurmuş,said nursinin yardımcıları bu kişileri alıp nerden geliyosun, anan baban kim,inegin nasıl,koyunun kurbanlıkmı vb sorular sorup,gelen adamı git öglen yada yarın gel diyerek salarlarmış.daha sonra bu şahıs gelincede said nursi -vay bilmem kim gel bakalım,inegin nasıl,davarın sütümü kesti,oglun askerden döndümü gibi şeyler sorarmış daha o adam konuşmadan.....bunlar bana 2 kuşak önceki tanıdıklarımın anlattıkları şeyler......bu söylenenlerin dogruluguna şahsen kefil olamam yada kanıtlayamam...subjektif görüşler oldugunu kabulde ederim.....ama genede durum budur..her ne kadar çekince koysamda,benim aklım var yorum yapabiliyorum,sanırım sizinde kendinize has çıkarımınız olabilir....bu adama ait birde mucize söylenir,adam emirdag hapishanesinde iken kabede namaza durmuşmuş...bunuda bir türlü kanıtlayabilen olmadı sanırım...ama inanç denilen şeyde bizatihi kanıt olmadan
      inanmak degilmidir zaten...
      su akar yolunu bulur..

Yorum

• delidayim
        Katılımcı
        • 26 Mayıs 2009
        • 214

Hepsi kendi kitaplarından,kitap adı ve sayfa nolarini verebilirim.
        Daha neler var.
        yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• dursuneee
          Yeni Üye
          • 18 Ağustos 2011
          • 26

Arkadaşlar bu konular için farklı bir başlık açıp orda tartışıp fikir alışverişinde bulunursak daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Herkesin fikri değerlidir tabiki ama böyle konular daha çok konuşulursa, topik amacına hizmetten uzaklaşmaya başlar gibime geliyor. Ne dersiniz? Herkese Saygılar...

Yorum

• ENGİN
            Tecrübeli
            • 26 Şubat 2009
            • 609

10 Aralık cumartesi akşamı saat 20.00 de G 10 yapılacaktır..

Üyelerin katılımı mecburidir.misafirler serbesttir.

GÜLLÜOĞLU İSTANBUL KOZYATAĞI
            FARUK GÜLLOĞLU
            E-5 ANKARA ASFALTI OMCA SOK. GOLDEN PLAZA F BLOK NO:1
            KOZYATAĞI - İSTANBUL
            0216 368 08 58

NOT: KUZU BEKLİYORUM SENİDE

Yorum

• erol.erdem
              Yasaklı
              • 16 Aralık 2009
              • 83

Hisse.net'e, Başbakan'ın zehirlenmiş olabileceği ile ilgili bir mesaj yazmıştım. Üzerinden bir kaç gün geçince, tarih ile ilgili basit bir tartışmada yazdığım bir mesaj yüzünden yasaklandım. Bugün tekrar başlığa baktığımda, Başbakan ile ilgili yazdığım mesajın ve yine bununla ilgili başka bir mesajın da silinmiş olduğunu gördüm. Oysa yazdığım mesajlar 5-6 sayfa geride kalmıştı.

Nette taratıca, medyada bu konuda çıkmış bir haber buldum.

İddiaya göre, Başbakan Erdoğan; yediği bir yiyecekten dolayı zehirlendiği için acil ameliyata alındı. Hastane yetkilileri ise sessizliğni şimdilik koruyor. Ancak otoriteler; bu kadar alelacele yapılan sindirim sistemi ameliyatlarının; genellikle kimyasal zehirlenmler sonrasında mide çeperi ya da on iki parmak bağırsağında meydana gelen olmsuz durum sonrasında yapıldığına dikkat çekiyorlar...
              Bu haber ve iddia çok önemlidir. Akp içindeki hareketlenme, Başbakan'ın durumunun ciddi olduğunu gösteriyor.

Yorum

• ayhan1968
                Yeni Üye
                • 11 Kasım 2010
                • 38

erol işallah dedigin gibi bir durum yokdur sevsekde sevmesekde sonucta tc başbakanı

Yorum

• pit
                  Katılımcı
                  • 09 Eylül 2011
                  • 161

ben zehirlendiğine inanmıyorum. komplo teoricileri yine işbaşındalar. Böyle bir haberin kimseye faydası olmaz.
                  Tıp çevreleri başbakanın rahatsızlığının kolon kanseri olabileceği ihtimalini söylüyorlar ki her insanın başına gelebilir.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

gomdum...64 000 ler....demistim.

yaklasik 3000 puan aldim....tas attik kolumuz mu yoruldu....kafir parasi al ye....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

halaldir usaglar...bilginin bedelidir...kolay elde edilmiyor yani...calismak ilazim...
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• erol.erdem
                        Yasaklı
                        • 16 Aralık 2009
                        • 83

Tıp çevreleri başbakanın rahatsızlığının kolon kanseri olabileceği ihtimalini söylüyorlar ki her insanın başına gelebilir.
                        Başbakan'ın başına gelenler, aniden, birdenbire oldu. Başbakan, doktorla ve ambulansla dolaşan biri...Kolon kanseri, evre evre zamanla ilerleyen bir hastalık. Sn.Babo'da muayene olmuş, kendisinden kitle alınmış, bir ay boyunca sonuçları beklemişti. Bu süre zarfında da işine gücüne devam etmişti.

Başbakan, ameliyatın yapıldığı günden bir gün önce, konuşmalar yapmış ve hatta Kılıçdaroğlu'na ağır cümlelerle neredeyse küfür etmişti. O gece ameliyat olduğu söylendi, ondan sonra da bir daha gören olmadı.

Evinde olduğunu hiç sanmıyorum.

Yorum

• pit
                          Katılımcı
                          • 09 Eylül 2011
                          • 161

sn erol.erdem,
                          bu kadar şüpheci olmayın. başbakanın bu kontrolleri aylardır yaptırmadığını nereden biliyorsunuz?
                          Birilerini suçluyorsunuz bilelim, küfür ettiği kişi mi zehirledi sizce yani....

Yorum

• k3r3m
                            Aktif
                            • 31 Temmuz 2011
                            • 665

ben yine acele indim trenden (65,700)
                            ama gittikçe daha sabırlı oluyorum

bir de aşağı yukarı flamayı çizerken tırtıkladık, asıl aşağı kırılmışken de çok az pozisyon vardı...
                            sonra da binemedim extra üzerine... halbuki önceden daha büyük deli cesaretiyle her 1000 puanda biniyodum

neyse, kuzu'nun da dediği gibi, asla dibi ve tepe'yi bilemeyiz...
                            geri kalan sadece pişmanlıktır o da hata yapmamızı sağlar, bunu da ben uydurdum

teşekkürler sayın kuzu
                            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

yok dogru yaptin....kar goruldugu yerde alinmalidir.

Yorum

• erol.erdem
                                Yasaklı
                                • 16 Aralık 2009
                                • 83

Birilerini suçluyorsunuz bilelim, küfür ettiği kişi mi zehirledi sizce yani....
                                Hayır, Kılıçdaroğlu'nu suçlamıyorum, nasıl böyle anladığınızı hiç anlamadım. Anlatmak istediğim, bir insan şayet ameliyat olacaksa, bir kaç saat önce ateşli bir konuşma yapıp, siyasi rakibine küfür etmez. Yani bir kaç saat sonra kanserden ameliyat olacak bir insan, böyle davranmaz.

Başbakan'ın başına gelen, aniden gelmiş, birdenbire olmuş, ne olduysa.

Bir insan birdenbire kolon kanseri olmaz. Kolon kanseri olan biri de aniden, gece vakti ameliyat edilmez.

Şimdi Tayyip Erdoğan, ayağa kalkamadığından ''kolon kanseri masalı'' uyduruluyor. Bu haberler şuanda medyada yaygın olarak var.

Yukarıdaki haberde, Başbakan'ın kolon kanseri olduğu şüphesine dikkat çekiliyor. Başka haber sitelerinde de var.

Yukarıdaki yazıda, sonlarda, Melih Gökçek'in de cilt kanseri olduğu yazılmış.

Erbakan'ın da kanserden öldüğü ve nedense gizlendiği yazılmış.

Burada şayet, Tayyip Erdoğan zehirlendiyse, en başta Ergenekon'dan kuşkulanılır. Son zamanlarda Silivri'de şüpheli ölümler vardı.

Ayrıca Aziz Yıldırım hakkında 132 yıl istendi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information