kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kuzu doğru söylersin forumlardaki sentimenti bazen bende kullanırım emme haberlere kapalıyım.açarım grafı önüme eğime bakarım birde kendime özgü birkaç sistem eğimi desteklerse basarım kıçına gerisini gayri pala düşünsün.sabır ise bilinçli kullanılmalı.yani çomak ne kadar uzun olacak bilinmeliki sende ona razı olabilesin.kolay gelsin furşkan akıncı.izlemeye vede furuşmaya devam.durmak yok.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
guzel seyler yazılmıs gene ,okudum baştan
63.7 gelmemıs 64.7 gelmıs
12.30 saatı dıbı olacaksa yazınızın benım ekranıma yansıyan olayı 64.275 dip olmalı
kapanısa kadar
o dk sonra 63.8 ustu 65.4 alır bende de
ben gelırse levyeleyecegım 63.8 kıracagını dusunuyorum 2. posta yaparlarsa
kopya cekmedım vallah
onceden yazmıstım 63.8 -65.4
yatırım tavsiyesi değil
sürç-i lisan ettiysek affola
Yorum
-
guzu, skender %60 malda.. hafta sonu long olmak daha mantıklı gibi..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhafta sonuna short girmem....mutlaka kaparim bugun...zararda olsa....
emme...
63 000 lerden long girerim...
Ben spotta halen online'ım.. Dün çok fena yakalandım... rakamlar ortalamamın üstünde ama yine de gece uyutmadı... Bir anlık boşluğuma geldi... çok pahalı patladı... Baktım forumlara.. Babo düşer diyor, sonra long olmaya başlarım kademeli diyor... Karahan iyimser, stop vermiş.. Xtraderx temkinli iyimser, sert düşüş olabilir diyor, alım için haftayı bekliyorum diyor... Kuzu, bu karda kışta şort giyilmez, donsuz bırakırlar diyor, hedefi büyütmüş.. Ama, bir anda güneş açtığını fark etti herhalde, şort giydi... Baktı ki ****nder şorta yöneliyor... Toschak yarışına girmedi.. Çekti şortları.. Yine dediği oldu.. Quanto da yazı yazmış... Demek ki tepki gelebilir.
Bu kadar görüşün tek ortak yanı, hepsinin aslında içlerinden uzun olmak geçiyor ama uygun anı bekliyorlar.. Eeee ben zaten sportta mallıyım.. Maliyetim de fena değil.. İki çizik attım... Borsanın yılda kaç kere yüzde beş ve üstü düşüşler yaşadığını kontrol ettim.. Nah düşer dedim....
kaldı ki baboların babosu yonca almaya da niyetlenmiş az ucundan..
Kötü haberler gelmeye başladı mı herşey iyi olacak demek... Geldi.. Önce biraz gömeceklerdi doğal olarak.. Gömdüler.. Ama çok gömdüler.. Kafa allak bulak oldu.. Ama dot sağlam... Demek ki durum iyi..
Bir kaç haftalık iyimser olduğum için saatlik desteklerde de satamadım.. Kontratlarda hala yabancı toptanda uzun.. spotta yeni mal almış, ama sabah da ağırlığını azalt raporu geldi.. Toplantı da var.. Aha dedim terso geliyor..
Bassalardı yukarı satacaktım.. Aşağı bastılar... %90 gömmüştüm zaten.. 10'u suni teneffüs için bekletiyorum. furkaça başka para yok.. Alamıyorum..
Şimdi bu cümledeki anlatım bozukluğu şu... Ulan murat.. her durumda satacaksın zaten.. Niye kendini korumaya almıyorsun. Hepsini satma.. Kademeli sat.. sonra al.. maliyetini düşür.. Fırsat kaçtı..
Ben bunları yazarken, vadelileri çosturmuşlar.. Hayırlısı... Bakalım ne olucak.. 65.3 ve 66 direnç..
Umarım vatana millete hayırlı olur bu birkaç hafta..
Yorum
-
asagi gelmezse...flat girecegim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
su anda durum karisti....ingiltere vetoda israrli....
ve fazla dokmediler...margine bile sokmadilar....bu is tam b itmis gorumuyor....
riske girmem...kari aldim dun...hem longdan....hem shorttan...
birak debelensin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
63 700 ila 62 700 arasinda yayili bekledim...vermiyor...verirse alirim....yoksa....gule gule...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin kuzu
Ozel olacak belki ama ben de oyle bol ekranli bir sistem kurmayi dusunuyorum
Bir ekranda sadece imkb
Birinde pariteler ve endeksler
Birinde de forum.
Dogru mu dusunuyorum
Sizinki nasil birsey cok ozel degilse
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=39.888541,32.815830kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi ekranin sirf forumlar olacak...ters indikator belledigin usaglara bagli olacak....bununla sentimenti ve algilama degisimini olcuyorsun...
Kuzu abi..
forum ekranı örtüştü......
diğer ekranlar da örtüştü mü...?Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
eger bekledigim regulasyonlar konursa ki oyleki ingilizler out...
o zaman londradaki usaglar...ortaligi kan golune cevirir....cunki finansal islem vergisi oyar tefeciyi...gunde bi trilyon islem yapiyor anglo....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Şike yasasının aynen çıkıp Çankaya'ya gönderilmesi ve Akp'li bazı bakanların Gül'ü desteklerken birden U dönüşü yapmaları, Tayyip'in sağlığının düzelmekte olduğunun en önemli göstergesi...
Acaba hafta sonuna long girmenin zamanı mı?
Yorum
-
Bugün sabah vadeliler eksi açılınca rahatladım.. Çünkü satmak isteyen skender eksi açmaz.. Satacağını satmış... Şimdi alma derdinde.. Muhtelemen mal kendinin değil.. Vob'u pompalıyor galiba..
Papa bile vaaz verdi.. Kim alır malı.. Kimse.. Sadece skender.. Çünkü vob'da uzun.. daha nemalanması lazım.
Yorum
-
:081:kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar...
12 30 kapanisi diptir....marginleri arada halleder durzu....
abi büyüksün kar kardır:081::081::081:
Yorum
-
usaglar bulasmak dogru deelll...
skender agam regl oldu....kizgin....
kafasini kaldirani yatirip...essek sudan gelinceye kadar dovuyor...
parasini aldik...
smdi giderde nehaber agam dersen....yatirip tecavuz ediyor...yasalari degistirmis....tecavuz suc deelll artik....
kiciniza beton dokun bi calinin dibine yatin olu numorosu yapin...lesten igreniyor...dotu kurtarirsiniz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
66 200 satistayim ....gelmez emme...sistemim boyle...ara rakkamlarda garanti kar yok...testere var...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum