egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Siz ayrı bir başlık açsanız değerli görüşlerinizi ordan izleriz. Burada gerçekten çok yazıyorsunuz.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 günde verdiğini tek seans ta geri aldı pala benden.şuandada masaya kitlemiş vaziyette .durmak yok yola devam illa gelmen lazım 58300 e yahu.oturcem işte masada
Yorum
-
Su guzelim topigi, sadece okuyup faydalanmak yerine, laga luga yapmayi - satasmayi marifet sananlar yuzunden yine bitirdik. Sanal dunya aslanlari (!) yine basardilar... Yaziklar olsun....
:ka24:
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
sn kuzu ve sn babo gelene kadar topik boş kalmasın babında bişeyler paylaşmıştım .kusura bakmayın .topik sahiplerinden ve izleyicilerinden özür dilerimcayata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz ayrı bir başlık açsanız değerli görüşlerinizi ordan izleriz. Burada gerçekten çok yazıyorsunuz.
Yorum
-
Hangi topik rica etsem söyler misiniz ya da msj atar mısınız?teşekkürlerporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuzu zaten baska topikte devam ediyor... Babo abi de sorunlari atlatinca aramizda olacaktir dostlar.
Yorum
-
Dostum yazmaya devam et sen. Herkesin görüşü bizim için önemli. Yeterki laf kalabalığı olmasın.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn kuzu ve sn babo gelene kadar topik boş kalmasın babında bişeyler paylaşmıştım .kusura bakmayın .topik sahiplerinden ve izleyicilerinden özür dilerim
Babo ve Guzuda değer verir senin yazdıklarına sonuçta işkembeden atmıyon. Grafikle yorumla destekliyon
yazdıklarını. Nacizane görüşüm budur.
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...IDER.../page31mgatsby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHangi topik rica etsem söyler misiniz ya da msj atar mısınız?teşekkürlerGücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
58300 desteği çalışmış gözükmekteegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 günde verdiğini tek seans ta geri aldı pala benden.şuandada masaya kitlemiş vaziyette .durmak yok yola devam illa gelmen lazım 58300 e yahu.oturcem işte masada
palayacayy
Yorum
-
kısaya müsade uzuna müsadeegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster58300 desteği çalışmış gözükmekte
palayacayy
palaya dublecayy
hafta sonu iyi çalışmak lazım
Yorum
-
http://www.forexpiyasa.com/popular/alltime?page=2
Ekonomik göstergelerin, anlamları
http://www.bloomberght.com/haber/hab...dusus-olacakMB:
Merkez Bankası PPK, verilerin, iktisadi faaliyetin büyüme hızında, kayda değer bir düşüş olacağına işaret ettiğini bildirdi
Dış talep zayıf seyrini korurken, yakın dönemde ABD ve avro bölgesine yönelik büyüme tahminlerinin aşağı yönlü güncellenmesi, küresel ekonomiye dair giderek olumsuzlasan bir görünüme işaret ediyor. Kurul, dış dünya büyümesine ilişkin belirsizliklerin giderek arttığını belirterek, döviz kuru hareketlerinin sağladığı rekabet avantajına rağmen, küresel sorunların dış talebi sınırlamaya devam edeceğini ifade etti.
Yurtiçi nihai talepteki yavaşlama eğilimi sürerken, Türk lirasındaki değer kaybına paralel olarak başta araç satışları olmak üzere, dayanıklı mal grubuna yönelik talebin zayıflamaya devam etmesi bekleniyor. Tüketici güvenindeki zayıf seyir de bu görünümü destekliyor. Düşen kapasite kullanım oranları ve artan talep belirsizliği yatırımlar üzerinde aşağı yönlü risk oluştururken, bütün bu gelişmeler, yurtiçi talepteki yavaşlamanın devam edeceği yönünde sinyal veriyor.
Mayıs döneminde istihdamdaki ivme kaybının etkisiyle artan mevsimsel etkilerden arındırılmış işsizlik oranları, haziran döneminde yatay seyrederken, söz konusu dönemlerde, hizmet ve inşaat sektörlerinde istihdam artarken sanayi sektöründe beklentiler doğrultusunda geriledi. Öncü göstergeler sanayi istihdamındaki yavaşlamanın süreceğine işaret ediyor.
Kurul, önümüzdeki dönemde cari işlemler dengesinde belirgin bir iyileşme olacağını tahmin ediyor. Bununla birlikte Kurul üyeleri, orta ve uzun vadede cari işlemler dengesinin kalıcı olarak makul düzeylerde tutulabilmesi için verimliliği ve tasarrufları artırıcı yapısal düzenlemelerin önemine dikkat çekti.
Nitekim, üretim ve siparişlere dair öncü göstergeler, ağustos ayından itibaren iktisadi faaliyetteki yavaşlamanın daha belirgin hale geleceğine işaret ediyor.Pul para; para pul olur.
Yorum
-
Degerli arkadaslar, muhtelif sekillerde biopsi sonuclarini soruyorsunuz. (ozel mesaj-telefon-email vb)
Ilginize cok tesekkur ederim, Kanada da isler bu anlamda yavas, henuz biopsi sonuclarim belli olmadi.
Kismetse bu hafta belli olurmus.
Gelelim iMKB mize.
Bence iMKB miz son yillarda hic olmadigi kadar "maniplasyona" maruz kalmaktadir.
Hemen alttaki grafik HAFTALIK olup son 2 bar hareketleri benim bu iddiamin en basit delilidir.
Ve bu hareketlerin devami anlaminda yukarda 63.250 lerin TEST edilmesi mumkundur.
Yorum
-
DJi de durum "KISA VADEDE" dusus devam etse bile orta vadede assagidan belli yerlerden tepki cikisi yasama ihtimali yuksek!
ANCAK ABD de "sosyal huzursuzluk" basladi.
http://www.hurriyet.com.tr/planet/18882503.asp
Cok onceleri yazmistim, (2008 veya 2009 gibi) ABD de bildigimiz gibi 52 eyalet var, ve bu tarz gosterilerin artmasi sonucu ve yasanan ekonomik krizin asilamamasi durumunda ABD "BOLUNEBiLiR!!"
Yorum
Yorum