ESAS FURUSMA YARIN....bugun kefereden ayakbasti parasi aldik....
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn.kuzu inşallah şortların duruyordur, biraz daha beklersen şalvar olacaklar
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hayatimin oyunundayim...sari gacida...verirmiyim hic...donuna kadar alacagim...6 aydir bu ani bekledim ben...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabo abi 292 nolu iletideki grafiğimizin, yarın adına güncel değerlerini, müsait bir anında paylaşır mısın rica etsek?
çizdiğin çizgiler tıkır tıkır işiliyor abi..
O grafik "iyi okuyan goze" Bayram sonunda kadar rehberdir.
Guncel degere ve yenilemeye gerek kalmadan.
Yorum
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnumuzdeki hafta icin bir grafik vericem.
Herkes dersine calissin..
Guzu sende..
Gaytarmak yoh, ona gore..
Haftaya UZUN tatilden onceki SON TAM FULL hafta.
HAFTA BAZINDA yukarda 54.742/54.400/53.910 ve Assagida 51.722/51.000/49.930 Dikkatle takip etmemiz gereken seviyeler olacaktir.
NOT;54.742 ve 49.930 Haftalik takip etmemiz gereken seviye olacak, aradaki diger rakamlar ise GUNNUK olarak degisecektir..
UZUN TATiL NEDENi iLE assagilari tekrar TEST etmemiz ihtimal dahilindir.
(3.lu DiP den bahsediyorum burada)
Bildiginiz Gibi BU GRAFiGi yayinladigimda demistimki;
1.ci KALIN KIRMIZI direncden assagi salinacagiz.
1-2 defa deneyip YUKARI kirdiktan sonra da Yukardaki ince KIRMIZI cizgimiz hedefimiz olacktir.
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGecen Hafta sonundan kalan grafik..
19 Agustos gununden kalan grafik 19 cu sayfada kalmis.
Sayfalar 2 gunde cok hizli ilerlemis.
One almak istedim.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO grafik "iyi okuyan goze" Bayram sonunda kadar rehberdir.
Guncel degere ve yenilemeye gerek kalmadan.

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
ha ha ha....usaglar...
sari gaci E5 de su an....cirilciplak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bankalara hızlandırılmış şok kursu!
BDDK bankaları krize hazırlıyor!
BDDK'nın faiz riskiyle ilgili yönetmeliğine göre artık risk yüzde 20'yi geçemeyecek. Her banka için ayrı risk hesaplanacak. Makyaj yapan ise yanacak!
23 Ağustos 2011 Salı, 18:36:29
Pul para; para pul olur.
Yorum
Yorum