BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

hicbirsey gorundugu gibi deellldir....dogru yoktur...dogru yansitilandir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

yarin...stanbul menkul kiymatlar borsasini...yeddi ceddimle birlikte shortluyacagim....

beni....hickimse durduramaz...

cunkiiii...

gozumu kan burudu...bi kerem....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• VOLVO
        indikatör
        • 30 Nisan 2009
        • 1448

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        lemmm olumm...

benim hic suruyle ayni dogrultuya gittigimi gordunuzmu....hayir gormediniz...

gitmem lem...suru hep mezbahaya gider....yuce allahim ele yaratmis....ha ha ha
        iyi ya işte.Sürü zaten malda değil. Bayram öncesi flat girecek sürü. Pala yükseltecek piyasayı. Bayram sonrası birkaç güzel haberle sürüyü tahrik edip davetiye gönderecek sürüye.

Yani bu senaryo bugünkü hareketlerden sonra olasılık kazandı. Ama aceleye gerek yok. Yarın biraz daha resim netleşir.

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

yarin...stanbul menkul kiymatlar borsasini...yeddi ceddimle birlikte shortluyacagim....

cunkiiii...

FNT birazdan gelir şelale resimleri ekler artık

Pori de balkona çıkıp bir sigara içer artık bu mutlu haber üzerine

Yorum

• k3r3m
            Aktif
            • 31 Temmuz 2011
            • 665

sayın kuzu
            işte bu haliniz çok tehlikeli...

ben bizi bazen şöyle hayal ediyorum

2:30 dan sonra, kuzulara dikkat ;)
            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              iyi ya işte.Sürü zaten malda değil. Bayram öncesi flat girecek sürü. Pala yükseltecek piyasayı. Bayram sonrası birkaç güzel haberle sürüyü tahrik edip davetiye gönderecek sürüye.

Yani bu senaryo bugünkü hareketlerden sonra olasılık kazandı. Ama aceleye gerek yok. Yarın biraz daha resim netleşir.
              Sürü malda deil de sen niye maldasın demezler mi?

FNT birazdan gelir şelale resimleri ekler artık

Pori de balkona çıkıp bir sigara içer artık bu mutlu haber üzerine
              Balkondan yeni geldim ama sigaranın tadı yok bu akşam..teyyy..
              Babo abi gelip kaynatıyoruz diye zılgıt çekmeden ben kaçar hadi.

iigeceler
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VOLVO
                indikatör
                • 30 Nisan 2009
                • 1448

bu arada diğer senaryomu da paylaşmıştım geçenlerde. Eylül ikinci hafta başına kadar volatil hareketler.Sonra yatay yukarı. Hem piskolojimizi düzeltmek için hemde teknikçileri mal servis etmek için.

2 senaryom var yani. yarın ,perşembe resim iyice netleşir.

Yorum

• VOLVO
                  indikatör
                  • 30 Nisan 2009
                  • 1448

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sürü malda deil de sen niye maldasın demezler mi?
                  Pori sen beni 68-60 şelale düşüşünden hatırlıyorsun. Beni o şekilde tanıyorsun. Yanlış tanıyorsun. ;)

Gazoz,çoşgun desem sana birşeyler çağrıştırır sanırım.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

lemmm olumm...

benim hic suruyle ayni dogrultuya gittigimi gordunuzmu....hayir gormediniz...

gitmem lem...suru hep mezbahaya gider....yuce allahim ele yaratmis....ha ha ha
                    lem guzu öle datlı sözler bulunyonki gülerken katılıyom bi o kadarda düşünüyom bu guzu çemberin tersindende geçmiş diye.
                    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

incik...

dow a verilen gaz ne...bernanke gelip hepimizi kurtaracak....

nahhh kurtaracak...

bernanke nin eti ne budu ne lem...kiytirik bi yahudi....58 kg cekiyor....

bu son gazdi yani....tefeciler biraz daha mal yikti...

nerede....

majino hattinda....10 800 de....

sonra....

ne varki....9000 endeks aha orada duriy....oda guzel bi rakkam...nesi var dokkuzbinin...onbinsekizyuzden eyi...komplike degil...

Yorum

• erol.erdem
                        Yasaklı
                        • 16 Aralık 2009
                        • 83

sarı gacının düğünü var aşağıda, votkayı içip kafayı üşütmüşler. aşağıda Türkün vuruşkan evlatlarının durumu iyi görünmüyor, ÇILGIN DAĞISTAN DÜĞÜNÜ...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

buyur....sari gaciyi 1820 lere bastilar...ha ha ha...

paralar ustume ustume akiyorr....

Yorum

• TUNABEN10
                            Katılımcı
                            • 22 Ağustos 2011
                            • 238

Ky ne yapacağını şaşırmış durumda.
                            Bir bir kısım yatırımcı malda duruyor, bir kısmı bayrama hissede olmam, diğer kısmı da bayram arefeye kadar palanın alttan mal toplayacağını düşünüyor.

Sürü falan yok, palanın da kafası dumur olmuş durumda
                            Pul para; para pul olur.

Yorum

• liono
                              Tecrübeli
                              • 17 Ağustos 2011
                              • 420

cunkiiii...

Guzum sana altın konusunda katılmayarak okkalı bi tokat yedim.
                              İnadım inat bu konudada sana katılmiram bakam bi tokat daha yiyicek miyim.
                              Yersem benim akıllanmam tokatlardan olacak ....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

soyle dusunmeyi deneyin....garan kasim ayinda 9.5 panginottu...iki yil once 1.8 panginottu...yani garan 1.8 ila 9.5 arasinda her fiyati gormus...

hangisi dogru fiyat....

oyleyse borsada...dogru yoktur...dogru yansitilandir....

simdi neyi yansitiyor garan....6 panginotu....neden 4 degil...neden 3 degil...

indirimli satislarda simdi....onu yansitiyor...

adamin elinde ortalama maliyet 2 panginot...eeeeeee....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information