BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kim diyor garan indi diye...indigi filan yokki...maliyeti 2 panginot...kaart 6 panginot....

yaw 9 a cikti ya guzu demeyin...cikarrrr....onu referans yapar ve doser....

halbuki....garanin referansi 9 degil....2 panginot...kim demis 9 diye...

onu skender diyor...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Guzum sana altın konusunda katılmayarak okkalı bi tokat yedim.
      İnadım inat bu konudada sana katılmiram bakam bi tokat daha yiyicek miyim.
      Yersem benim akıllanmam tokatlardan olacak ....

gecmis ossun...uzun vadede sari 3600 panginot...raporunu 3 yil once yazmistim....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• cnidre
        Yeni Üye
        • 17 Ağustos 2011
        • 18

XU100 simetrik üçgen veya flag formasyonu ihtimali(gri çizgi) dikkat çekiyor, her ikisinin de hedefi aynı.

Simetrik üçgen olasılıklar dahilinde bakıldığı zaman; aşağı yönlü kırılmalarda hatalı kırılma oranı %2 olan bir formasyon.

Trend is my friend.

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

erol.erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sarı gacının düğünü var aşağıda, votkayı içip kafayı üşütmüşler. aşağıda Türkün vuruşkan evlatlarının durumu iyi görünmüyor, ÇILGIN DAĞISTAN DÜĞÜNÜ...

koptum bu düğüne. Her köşede bir atraksiyon var.Hepsi kafayı yemiş.

Yakında furuşkan evlatlar olarak böyle bir düğün düzenleriz sanırım

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

cnidre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            XU100 simetrik üçgen veya flag formasyonu ihtimali(gri çizgi) dikkat çekiyor, her ikisinin de hedefi aynı.

Simetrik üçgen olasılıklar dahilinde bakıldığı zaman; aşağı yönlü kırılmalarda hatalı kırılma oranı %2 olan bir formasyon.

cnidre, çizgilerin çok güzel.

ha bu üçgeni aşağı kırsak diyorum, bayramdan sonra nasıl olsa yukarıdan servis etmek için yükseltecekler, ne dersin?

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              koptum bu düğüne. Her köşede bir atraksiyon var.Hepsi kafayı yemiş.

Yakında furuşkan evlatlar olarak böyle bir düğün düzenleriz sanırım

yenge görmesin bu mesajını, ne düğünü len, sırada bekarlar var, mesela ben düğün yapabilirim, sana ne oluyor?

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                cnidre, çizgilerin çok güzel.

ha bu üçgeni aşağı kırsak diyorum, bayramdan sonra nasıl olsa yukarıdan servis etmek için yükseltecekler, ne dersin?
                bence eyi fikir olur.nasılsa pala için farketmez.heryerde kazanır.
                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

11:00 EUR Almanya IFO - İş Dünyası Eğilimi 111.0 112.9
                  11:00 EUR Almanya- Mevcut Durum 119.8 121.4
                  11:00 EUR Almanya IFO- Beklentiler 102.8 105.0
                  12:00 EUR Avrupa Bölgesi Yeni Siparişler (Yıllık) %11.9 %15.5
                  12:00 EUR Avrupa Bölgesi Yeni Siparişler(Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) %0.4 %3.6
                  14:00 USD MBA Mortgage Başvuruları
                  15:30 USD Dayanıklı Mal Siparişleri %2.3 %-1.9
                  15:30 USD Nakliye Hariç Dayanıklı Mal Siparişleri %-0.5 %0.1
                  15:30 USD Savunma İçin Kullanılan Hava Araçları Hariç Dayanıklı Mal Siparişleri %-1.8 %-0.4
                  17:00 USD Kınut Fiyatları Satın Alım Endeksi (Çeyrek Dönemlik) %-0.5 %-2.5
                  17:00 USD Konut Fiyat Endeksi (Aylık) %0.1 %0.4
                  17:30 USD U.S. Ham Petrol Stokları
                  17:30 USD U.S. Damıtılmış Petrol Stokları
                  17:30 USD U.S. Benzin Stokları
                  17:30 USD U.S. Rafineri Kullanımı

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

ha bu verileri koyimde bunların amacı pala için sürüyü bi tarafa toplayıp ağı toptan halletmek içindir bilesiniz.

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ha bu verileri koyimde bunların amacı pala için sürüyü bi tarafa toplayıp ağı toptan halletmek içindir bilesiniz.
                      üç tane cigara içen kelleyi görünce benim de canım çekti, gidem içem bari

Yorum

• manif
                        Matematikçi
                        • 16 Ağustos 2011
                        • 752

bir yandan kuzu kışkırtıyor, bir yandan babo gören göz diyor, yaw numaralı gözlük takıyoruz, rakamlar minnacık, uğraştım aynı çizgıları çektim.
                        gardımı aldım yarın sabaha..furuşkan turkun evladı olarak saflara dalacağız.
                        iyi geceler şimdilik.
                        grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• greenspan41
                          Aktif
                          • 30 Nisan 2009
                          • 327

babo abi masaüstü arka plan yaptım iki grafiğini biri usd/tl diğeri imkbnin kalın kırmızı ve ince kırmızının olduğu grafik hedefler belli şimdi usd de 1.76 kapanışı izleyeceğiz sonra ver elini 1.72-1.73ler.
                          Teşekkürler abi karşılıksız paylaşımların için yol gösterici oldun bir avuç kyye.

Yorum

• bikmisbroker
                            BaBo
                            • 27 Şubat 2009
                            • 1009

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bir yandan kuzu kışkırtıyor, bir yandan babo gören göz diyor, yaw numaralı gözlük takıyoruz, rakamlar minnacık, uğraştım aynı çizgıları çektim.
                            gardımı aldım yarın sabaha..furuşkan turkun evladı olarak saflara dalacağız.
                            iyi geceler şimdilik.
                            Grafik ekinde verdigim Yorumu bir defa daha buraya yazayim.

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı
                            Onumuzdeki hafta icin bir grafik vericem.
                            Herkes dersine calissin..

Guzu sende..

Gaytarmak yoh, ona gore..

Haftaya UZUN tatilden onceki SON TAM FULL hafta.

HAFTA BAZINDA yukarda 54.742/54.400/53.910 ve Assagida 51.722/51.000/49.930 Dikkatle takip etmemiz gereken seviyeler olacaktir.
                            NOT;54.742 ve 49.930 Haftalik takip etmemiz gereken seviye olacak, aradaki diger rakamlar ise GUNNUK olarak degisecektir..

UZUN TATiL NEDENi iLE assagilari tekrar TEST etmemiz ihtimal dahilindir.
                            (3.lu DiP den bahsediyorum burada)

Bildiginiz Gibi BU GRAFiGi yayinladigimda demistimki;
                            1.ci KALIN KIRMIZI direncden assagi salinacagiz.
                            1-2 defa deneyip YUKARI kirdiktan sonra da Yukardaki ince KIRMIZI cizgimiz hedefimiz olacktir.
                            Sincik,
                            Okudugunu anlamak var, anlamadan okumak var, ya da okudugunu "iyicene tahlil etmek" var.

Guzu hangisini yapiyor?
                            Guzu neden yarin imkbyi SHORTlayacagini yaziyor?
                            Guzu SHORTLARSA nerden SHORTLAYACAK?

Yukardaki rakamlari verirken kendi dusuncemi de eklemistim ustelik!!
                            "2 ci denemede o kirmizi cizginin gecilmesini beklemiyorum" diyerek, bu ifadem bu Topikde biryerlerde var ustelik, arayip bulursaniz da memnun olacagim.

Siz Guzu olsaydiniz, butun bu yazilanlardan ne anlam cikartirdiniz?
                            A-52500 den shorlardim.
                            B-Shortlamak icin 53.910 nun gecilmesini beklerdim.
                            C-54.742 ye yakin bir yerden SHORT kollardim.
                            D-Hicbiri..

(Guzu dersini cok iyi calismis hemde, gören göz olmak kolay degil, afferin 10)

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

Kaddafi direnişi bırakmış, yarın yemyeşil bir Asya ve Avrupa olur. Bugün onların %1 artısına %2 eksiyle cevap veren İMKB, yarın da %3 artılarına şöyle esaslı bir %5 verir mi BaBo?

Yorum

• TUNABEN10
                                Katılımcı
                                • 22 Ağustos 2011
                                • 238

Libya halkının demokrasi de kutlu olsun, a b d ve ab uşağı oldular, üzgünüm ne diyeyim.
                                Pul para; para pul olur.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information