sadrazam Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben 2012 sonuna kadar 6000 dolar hedefİ verİyorum.. Goldtrde 250-300 hedefİ bİÇİyorum..bugÜn altin tÜm gerÇeklİĞİnİ gÖsterdİ.. Ve Şu an dÜnyada toprak diŞinda altindan baŞka yatirim araci olmadiĞina kesİn kanaat getİrdİm ve bundan sonra sadece altinlayim..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
-
Bu Grafigim o Grafigin aynisi.sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereylÜl ayinda ne olcaĞi hİÇ Önemlİ deĞİl deĞerlİ hocam.. 2012 aralik ayi İÇİn ne olur yillardir bu İŞİn İÇİndesİn.. DİĞer topİkte yayinladiĞin gel bayan gel altin grafİĞİnİ hatirliyosun.. O grafİĞe İstİnaden spekÜlasyondan ÇikmiŞtim.. Ancak BUGÜNKÜ sert dÜŞÜŞ bana hedefİn Çok daha bÜyÜk olduĞu konusunda hİÇ İnandirmadiĞi kADAR İnandirdi.. Ve yarin Çok cİddİ bİ Şekİlde 1680 lerİ hatta 1440i gÖrceĞİne İnansamda goldtrye gİrİcem.. Benİm Şahsİ fİkrİm altin gelecek sene sonuna kadar altin 6000 dolari geÇİcek ve bunun 1500-2000 dolarini ÜÇ dÖrt gÜn İÇİnde yapicak.. YayinladiĞin grafİktekİ obo korkutucu ancak baŞlayan bu dÜŞÜŞ saĞ omuz oluŞumu bence olamaz.. EĞer Öyle bİ Şey olursa borsa 3bİnİn altina gelİr...
O Grafikde Ust bant olarak 1775 ler net olarak gozukuyordu.
$1912 dolari gorerek bence "Savrulma" yapti.
Dunyadaki Makro gelismeler ile aciklanirsa ALTININ CIKISI surecek, Benim Grafiklerim ile "SURMEYECEK" bu nedenle o kadar iddiali yazdim.
2012 de dediginiz rakamlara ciksin, ya da dediginiz gibi 1500-2000 $ ziplamalarini 2-3 gunde yapsin, Teknik analiz yapmayi BIRAKIRIM.
Koyume doner ciftcilik yaparim.
Yorum
-
bİlgİ kİrlİlİĞİ deĞİl bu... Hayatimin baharinda altina bu gece aŞik oldum.. Ben her gÜn sayfalarca yazan bİrİ deĞİlİm.. Bİ gece 150-200 mesaj altina olan aŞkimi haykirsam Çok mu..cayata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunlar bilgi kirliliğine neden oluyor. Zaten daha önceki birden fazla gönderinizde durumu anlatmışsınız kendinizce lütfen daha dikkat edelim
Ama dedİĞİnİ dİnlİcem..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
Yorum
-
fener içinmi geçerli bu yorum?bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHeryerde bu fenerin durumundan dolayi vah vah yazip ciziyorlar.
Grafikler Bu ay gordugu en dusuk degerin Tekrar TEST edilecegini soyluyor..-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
Babo abi U100 için mi yazdın bunu ? valla hatlar karıştı.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHeryerde bu fenerin durumundan dolayi vah vah yazip ciziyorlar.
Grafikler Bu ay gordugu en dusuk degerin Tekrar TEST edilecegini soyluyor..
Babo abi 3.5 iş günü kaldı . O yüzden teyid etmek istedim.
teşekkürler.
Yorum
-
EVET FENER ICIN GECERLI.. 34-35tLsadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfener içinmi geçerli bu yorum?
Bu seviyelerde tutunamazsa maalesef 19 TL.
Yorum
-
kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo abi,
altın grafiği günlük-haftalık-aylık ?
ben bakıyorum senin çektiğin çizgileri bulamıyorum :(
GRafik aylik ve LOG.
Pek cok kisi linear cizer, ben LOG veya semi-Log cizerim.
Yorum
-
bu konunun tartiŞmasini 2013 yilinin baŞinda yapalim.. Altin hakkinda gÖrÜŞlerİmİ bİraz abartili bİ Şekİlde topİkte rahatsizlik verİcekte Şekİlde abartili sayida yazdim sayin hocam..yillardir yorumlariniza saygim sonsuz..ancak İlk defa altin konusunda ÖnÜmÜzdekİ yil teknİk analİzde dahİl tÜm tabularin yikilicaĞini dÜŞÜnÜyorum.. Ben yarin bÜtÜn bİrkİmİmle altin yatirimcisi olucam.. 2013Ün baŞina kadar bekleyELİm.. O gÜn gene konuŞuruz..bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu grafigim o grafigin aynisi.
o grafikde ust bant olarak 1775 ler net olarak gozukuyordu.
$1912 dolari gorerek bence "savrulma" yapti.
dunyadaki makro gelismeler ile aciklanirsa altinin cikisi surecek, benim grafiklerim ile "surmeyecek" bu nedenle o kadar iddiali yazdim.
2012 de dediginiz rakamlara ciksin, ya da dediginiz gibi 1500-2000 $ ziplamalarini 2-3 gunde yapsin, teknik analiz yapmayi birakirim.
koyume doner ciftcilik yaparim.hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
Yorum
-
ALTIN ONS $1.623 e gevsemeli diye dusunurum.
Hatta o gevsemeden daha sonra $1450 lere vurmali!
Bildigim TA boyle soyluyor.
sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen yarin bÜtÜn bİrkİmİmle altin yatirimcisi olucam.. 2013Ün baŞina kadar bekleyELİm.. O gÜn gene konuŞuruz..
Bana uyar..
Yorum
-
Fener'in bu dava süresince artık her türlü volatiliteye müsait oldugu cok belliydi..Dava sürdükçe eski Dohol,dyhol gibi hareketler yapacak.sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfener içinmi geçerli bu yorum?
Belirsizlik içerisinde olan kağıtları taşıyanlar zararı göze almışlardır. Aman diyeyim 2 taban bile yapsa bulaşılmaz...
Destek direncleri de bu aşamadan sonra ancak mal kakalamak için kullanırlar.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sayın bikmisbroker ve sayın kuzu
benim aklıma oturmayan birşey var
şu andaki parite savaşlarında her ülke kendi parasını değersizleştirmeye çalışıyor
bunu da merkez bankaları ve devlet bankalarının yardımıyla yapıyorlar (başka bir yöntem var mı???)
fakat anlamadığım konu...
sayın kuzu, siz bir yorumunuzda (zehir/panzehir) demiştiniz ki amerika'nın şu borç krizinden sonra USD'den kaçış olacağı için (zehir), italya ve diğer ülkelerin borç/gdp olayını ortaya çıkarttılar
böylece USD'den kaçan para EUR'ya vuramadı. ve anladığım kadarıyla bunu amerikalılar yaptı???
niye ki? ne güzel USD değersizleşecekti, EUR değerlenecekit, böylece kolaylıkla bir business cycle daha sona ererken, amerikalılar yine soymuş olacaktı AB'y???
ben neyi yanlış anlamışım bu resimde çözemiyorum hala"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
sayın babo zaten log çizilmezse teknik anlamı olamazki.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGRafik aylik ve LOG.
Pek cok kisi linear cizer, ben LOG veya semi-Log cizerim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
XU100 US$ bazli grafik..boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn babo
IMKB 100 dolar endeksini zahmet olmazsa bir kez daha görebilirmiyiz acaba
syg
Tepki CIKISI soz konusu.
Yorum
Yorum