poritino Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eskiyi boşadım bilesin.yenideyim.65175 kısa ,64875 kapandım ABV.:081::081::081:ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Ohooo...O mesajdaki olay kısa vadeli degildi ki..Sen orayı atlamışsın dostum...Günlük al-sat için her yol Roma'ya çıkar...Olay bundan sonrası...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereskiyi boşadım bilesin.yenideyim.65175 kısa ,64875 kapandım ABV.:081::081::081:Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
64075 abi...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüşüncelerini savunman konusunda sana sonuna kadar destek olabilirim ama ben de senin düşüncene katılamam
Sen kactan shortladın de hele bakem önce

Ek:Fikret abi de hem begenmiş hem de like etmiş
Nasıl da belli oluyor pozu
Yorum
-
nuri alço istinye taraflarındaymış, belki alakası vardırsaseryu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax coştu bizde tık yok .....
Yorum
-
dostum vadelide benim uzun vade anlayışım yarım seansı geçmez bilesin.bunu daha öncede söyledim.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOhooo...O mesajdaki olay kısa vadeli degildi ki..Sen orayı atlamışsın dostum...Günlük al-sat için her yol Roma'ya çıkar...Olay bundan sonrası...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Abanoz sokaktaki pavyona düştü bence;);)manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersarı gacı abanoz sokağın yakınlarında görülmüş..
Yorum
-
o zaman yaparız bir gün roka aroka.....................FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrokayı da severim, darokayı da
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-

Yorum