BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Stiglitz: Türkiye ikinci dibe yanıt verebilir
Ünlü ekonomist Joseph Stiglitz şunları söyledi: "Küreselleşmiş bir ekonomideki bir riskten tüm ülkeler etkilenecektir. Tüm dünyada beklenen büyük bir yavaşlama var. Ama şirketler buna karşı önlemlerini aldılar. Daha önce yaşanan yavaşlamanın en büyük nedeni kredi arzının daralmasıyla ilgiliydi. 2008'deki krizden sonra gelişmekte olan ülkeler büyümeye devam ediyor; sanayileşmiş ülkeler ise duraklıyor. Gelişmekte olan ülkeler, büyümelerini ihracattan iç büyümeye doğru kaydırdılar.Bunu tamamen gerçekleştirmeseler de, büyük ölçüde böyle hareket ediyorlar. Bu da onlar için bir test olacak, küresel krize verdikleri yanıtın ne kadar sağlam olduğu görülecek.
Çin'in 3 trilyon dolarlık rezervi var. Herhangi bir ihracat kaybı yaşadıkları takdirde,, bu onları kurtaracak iç talep yaratabilecek bir fırsat olarak duruyor. Bunlar da gelişmekte olan ülkelerin çift dipli durgunluğa karşı önlem aldıkları ve durgunluktan kendilerini koruma kapasitesine sahibi olduklarına dair bir örnek."Pul para; para pul olur.
Yorum
-
gel gel sarışınım gel
gel sana aşığım gel
gel gel gün ışığım gel
gel çok karışığım gel
hehehehe ;)Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
lakin tikkatli olacaksın, çok oynaş, sen gece uyurken bir anda löppppsss olabilu..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpalayı bile light erkeği yapar bu afet
grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
sabah kalktığında billur gibi de olabiliyor ama
hisse senedinde -%10 yaptımmı çok daralıyordum, altında tepeden -%10 yedi, zerre bir rahatsızlık duymadım,
gerçek aşk bu olsa gerekGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
Cumleten Hayirli Kandiller arkadaslar.
Dualarimiz kabul olur insallah.
SIKINTIDA olanlar bu dualar sayesinde rahatlar ve huzura kavusurlar insallah.
Yorum
-
-
selamlar, 6.24 yukarı gecilmedikce yonun asagı oldugunu dusunuyorum,BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasa yataya bagladı bundan sonra saatlık bakılır

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.usYASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum

Yorum