Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
perşembe günü yani 25.08.11 de yapılan işlemlerin takası 02.09.11 de gerçekleştirilecekmiş.
perşembe satıp ,pazartesi para bekleyenler ne olacak?çok ilginç geldi bana.bu daha önce açıklandıda benim haberim olmadı belkide,
pazartesi parası hesaba geçmeyenler kredidemi şimdi bayramda?
bu arada tüm islam aleminin kadir gecesini kutlarım.
Last edited by delidayim; 26 Ağustos 2011, 14:20.
Sebep: ek
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
neyse bir haftayıda böylece kapamış olduk.
kuzum ne yokta tayfun neyim olacakmış, aman korun kollan sen bize lazımsın :081::081::081:
pazartesi işlem yapanımız az olur, tüm dostların bayramını da kutlarım.cayycayycayy
korku ve acgozlulukle motive olan insanda...fitrat-i zisuur olan vicdan...takdir tastik ve hayret duygularinin merkezidir....
vicdan nedir ve nasil olusur....
iki turlu vicdan vardir....
birincisi....HALKLARA AIT OLAN....dinsel olusturulmus vicdan....
ikincisi......yonetenlere gore olusmus....kapitalist vicdandir....
borsaci....bu iki vicdani tanimali...ve referanslarini ayarlamalidir...
bu vesile ile bayraminizi ve kadir gecenizi kutluyorum...arkadaslar ...with dinsel vicdanimla...
sevgiler....kuzu.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum