muratti Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bı yoncanın haftalığına,bide yabancı takasının uzun vade grafiğine bakıyorum,korku filmi görüyorum ufukta.
Babo abi bunlar zorlama korkularmi,bu ihtimaller dikkate alinmalimi?dev obo ihtimalleri demek istiyorumyazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
UFUK yerine gore coook uzaktir, yerine gore ise Coook yakindir.delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBı yoncanın haftalığına,bide yabancı takasının uzun vade grafiğine bakıyorum,korku filmi görüyorum ufukta.
Babo abi bunlar zorlama korkularmi,bu ihtimaller dikkate alinmalimi?dev obo ihtimalleri demek istiyorum
Hersey grafigimize gore uygun adimlarla ilerliyor.
Yarin icin;
53.910 Yukari kirilirsa 54.850 ve 55.625 HEDEFLENiR.
52.020 ASSAGI KIRILIRSA 50.500 HEDEFLENiR.
55.625'in hedeflenmesi DEMEK kalin KIRMIZI cizginin Yukari KIRILMASI anlamindadir.
Su etapta bunu beklemiyorum.
Yorum
-
YONCA da DEV OBO hedefi 4.0 li rakamlar.
ANCAK formasyon henuz olusmadi.
Herseyin zamani var. ;)
Yorum
-
gr tl altın haftalık pivot.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
buda haftalık ons altın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
xu100 haftalık pivot rotamız.
Yorum
-
dolar tl haftalık.
Yorum
-
UFUK yerine gore coook uzaktir, yerine gore ise Coook yakindir.
Hersey grafigimize gore uygun adimlarla ilerliyor.
Yarin icin;
53.910 Yukari kirilirsa 54.850 ve 55.625 HEDEFLENiR.
52.020 ASSAGI KIRILIRSA 50.500 HEDEFLENiR.
55.625'in hedeflenmesi DEMEK kalin KIRMIZI cizginin Yukari KIRILMASI anlamindadir.
Su etapta bunu beklemiyorum.
Abi bu hafta karpuz kesmeyecemiydik. (Denizli aksanı)
Bu skender beg herkes bayram geliyor satiim düşüncesindeykene malı alıp bayramdan sonra gümletmeyeceeemiiydi...Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
-
Sayın k3r3m;k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağolun sayın kuzu, sayın bikmisbroker ve bütün guzular ve guziyeler
aslında ben isminin Barbaros olmasını çok istiyordum, daha çocuğun cinsiyetini öğreninr öğrenmez
önceden akdeniz korsanı ve daha sonra osmanlı tarafından kaptan-ı derya olarak atanmış barbaros hayrettin paşa
ama eşim ve bütün kızlar.... hiç beğenmediler...
işin kötüsü dedem ve babam da destek çıkmadı
ben de razı oldum
Tuna iyidir ;)
Allah, Tuna bebeğinizin ömrünü hayırlı ve uzun etsin. Eşinize ve size de onun güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
Yorum
-
Bu altın kağıt üzerinde yapılan alım satımıyla ülkelerin başını yiyecek, kapitalizmin güzel bir tezgahı. Bankalar, ülkeler ellerinde olmayan altınla ne güzel batırılır.kenanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltın yiyecek heralde millet .1910 oldu.
Yatırımlar altına yapılsın hele bir iyice... Hele bir alan olmasın, herkes satıcam desin...Tabandan çizer hisse senetleri gibi... olur mu olur.
Pul para; para pul olur.
Yorum
-
tebrik ederim vatana millete hayırlı olsun analı babalı büyüsünk3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar
guziye'ler iyidir. benim guziye bugün sağlıklı aslan gibi bir oğlan getirdi dünyaya
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim...
adı Tuna ve ben de uçup uçup tekrar dünyaya dönüyorum ;)
ps: bugün güzel katliam olmuş
Yorum
Yorum