dov da bakalımk son 15 dakka eksi kapanış bekliyom 40 puan artıda şu an....
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lo şimcik essahtan guziye sanacaklarVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadem o etmedi ben itiraf ediyorum. Poritino da bir guziye.
Hadi anlat bize poritino....
Biz türkün furuşkan evlatlarıyız...Biz guzunun uşaglarıyız...Biz babo abinin ışığına toplanmış ateş böcekleriyiz....
Biiiiiiiiiiiizzzzz palanın bıyıkları yolmaya geldüüüük...Haşmetlüm..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Allah , analı babalı büyütsün. Vatanına, milletine hayırlı bir evlat olur inşallah. Mutlluğunuz daim olsun.k18k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar
guziye'ler iyidir. benim guziye bugün sağlıklı aslan gibi bir oğlan getirdi dünyaya
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim...
adı Tuna ve ben de uçup uçup tekrar dünyaya dönüyorum ;)
ps: bugün güzel katliam olmuş
Yorum
-
muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdov da bakalımk son 15 dakka eksi kapanış bekliyom 40 puan artıda şu an....
artı 35 kapadı.
Yorum
-
Babası çarpıla çarpıla tırsıh vobcu olmuş..Furuşamaz olmuşşş...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKesinlikle dünyanın en güzel duygusu.Hatta Allah korusun ama borsada büyük para kaybettiğinizde bile akşam ona sarılıp herşeyi unutabiliyorsunuz.Onun varlığına şükredip kaybedilen parayı da sadakası olarak görüyorsunuz.
iyiki varsın kızım.Hep ol,sağlıklı ol, mutlu ol, huzurlu ol. Babacığın para kaybetmeye razı.
not: tabii inşallah kaybetmez
ileride nasıl bakacan yüzüne..."Ben geceye poz taşıyamadım gızım" mı diyecen..."Pori amcan gibi cesur olamadık" mı diyecen....
Şaka bir yana Tuna'ya hoşgeldin diyelim...En küçük guzumuz oldu
inşallah bulaşmaz şu zıkkıma...İleride oğlum olursa "sigara iç ama şu zıkkıma bulaşırsan döverim" diyeceğim...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Civittiniz haa!!VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadem o etmedi ben itiraf ediyorum. Poritino da bir guziye.
Hadi anlat bize poritino....
Lem o kuziye bu kuziye, yemeyin bizi..
Turkun Furuskan evlatlari.
hahahahahaha
Yorum
-
sevgili k3r3m....
tebrik ediyorum...bahti acik ossun...yardimcisi hizir ossun....eser ossun...yel ossun...
1000 atli akinlarda...aktolgali beylerbeyi ossun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabası çarpıla çarpıla tırsıh vobcu olmuş..Furuşamaz olmuşşş...
ileride nasıl bakacan yüzüne..."Ben geceye poz taşıyamadım gızım" mı diyecen..."Pori amcan gibi cesur olamadık" mı diyecen....
..

Haftasonuna bile malla girdim ama bugün kapattım pozu. Sebebi de şu an aşağıda olan ve gün içi sürekli özel mailime felaket senaryoları atan birisi. Dedim birgün tutturacak o neden bu akşam olmasın
Bu arkadaşa da *** atan dedim.O kendini bilir
Yorum
-
sağolun sayın kuzu, sayın bikmisbroker ve bütün guzular ve guziyeler
aslında ben isminin Barbaros olmasını çok istiyordum, daha çocuğun cinsiyetini öğreninr öğrenmez
önceden akdeniz korsanı ve daha sonra osmanlı tarafından kaptan-ı derya olarak atanmış barbaros hayrettin paşa
ama eşim ve bütün kızlar.... hiç beğenmediler...
işin kötüsü dedem ve babam da destek çıkmadı
ben de razı oldum
Tuna iyidir ;)"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
Hayirli olsun, anali babali buyutun ins. :081: :081: :081::081:k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar
guziye'ler iyidir. benim guziye bugün sağlıklı aslan gibi bir oğlan getirdi dünyaya
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim...
adı Tuna ve ben de uçup uçup tekrar dünyaya dönüyorum ;)
ps: bugün güzel katliam olmuş
Yorum
-
allah uzun ömürler versin analı babalı büyümek nasip eylesin,vatana millete hayırlar vesile etsin.k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağolun sayın kuzu, sayın bikmisbroker ve bütün guzular ve guziyeler
aslında ben isminin Barbaros olmasını çok istiyordum, daha çocuğun cinsiyetini öğreninr öğrenmez
önceden akdeniz korsanı ve daha sonra osmanlı tarafından kaptan-ı derya olarak atanmış barbaros hayrettin paşa
ama eşim ve bütün kızlar.... hiç beğenmediler...
işin kötüsü dedem ve babam da destek çıkmadı
ben de razı oldum
Tuna iyidir ;)
palanın eli bugün rahattı ama ya yarın napar bakalım.
10:00 EUR Fransa İmalat Sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi 49.7 50.5
10:00 EUR Fransa Satın Alma Yöneticileri Endeksi 53.5 54.2
11:30 GBP BBA Konut Kredileri 31750 31747
12:00 EUR Almanya ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Mevcut Durum) 85.0 90.6
12:00 EUR Avrupa Bölgesi ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) -7
12:00 EUR Almanya ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) -26.0 -15.1
13:00 GBP CBI Satış Fiyatları 4
15:30 CAD Perakende Satışlar (Aylık) %0.1
15:30 CAD Otomobil Hariç Perakende Satışlar (Aylık) %0.5
17:00 EUR Avrupa Bölgesi Tüketici Güveni -12.4 -11.2
17:00 USD Richmond FED İmalat Endeksi -5 -1
17:00 USD Yeni Konut Satışları 315(Bin) 312(Bin)
17:00 USD Yeni Konut Satışları (Aylık) %1.0 %-1.0ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağolun sayın kuzu, sayın bikmisbroker ve bütün guzular ve guziyeler
Tuna iyidir ;)
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün...Oğlum Tuna'ya adaş gelmiş.
Tuna iyidir, anlamı da güzeldir. İsmiyle yaşasın Tunacık.Pul para; para pul olur.
Yorum
Yorum