Altıngünümü borsamı ,son 20 yıla bakmaya gerek yok ben anlatayım. Tecrübeye, yaşanmışlığa dayanarak altın derim. Benim hemcinslerim KUZİYELER , çok akıllılar borsaya bulaşmadıkları için. bu sitede 62 guzu şimdilik 2 guziye var . Çalıştığım yıllarda alışkanlık olarak her maaşımda önce kuyumcuya uğrar 17 yada 18 tl.di 2 ,,3 adet duruma göre çeyrek alır eve öyle gelirdim. 65 çeyrek yaptım. Bu alışkanlığı çocuklarım çalışma hayatına başlayınca onlarada vermiştim, şimdi zor. Arkadaşım mersinde şimdi kapandı bir aracı kurumda çaılışıyordu, Onu ziyarete gitmiştim.. Alladı ,pulladı , ozamanda isuzu ,parktektsil, uçak daha var , getirisiyle araba ,daire alınan zamanlar. Benim çll çil çeyrekleri bozdurmak için kuyumcu kuyumcu gezerek 5 er 10 ar zar zor rica minnetle 24 tl.den bozdurdum. Halka arzlara girdim, goldaş, ülker, falan ozamanlar kimlik toplardık bende çalıştığım için arkadaşlarımın aileleri de dahil bayaa bir 40 , 50 kimlik avantajım olurdu.gece sabahlara kadar katılım forumu doldururdum. Halka arzlar 3 tavan en azından çekerdi. hep beraber kazanıyorduk. Devran böyle dönerken , aracı kurumum Allahından buldu bulacağını da ,sabah ,sapaz aldırdı hemen hemen yarımız almışız. Çünkü ozamanlar seans salonlarında topluca alınır tahta bile kaldırılırdı. Neyse bir cuma hayatımın kara cuması eve geldim akşam haberlerinde eti banka el konulduğunu ,sabahların tahtasının kapatıldığını öğrendim. Ogünde 2 ci tavandan kapanmışlardı 3.850 tl. Aracı kurum şube adına aldıklarını satmış insider durumu ellerinde bir lot dahi kalmamış. Kalan nakitimi 5 hisseye böldüm şişe, tüpraş,ereğli, çelebi gibi arkadaşımada küstüm ,uğramadım 3 yıl . Geçenlerde oğlum çeyrekler kalsaydı 130 dan çarpıp bölüyordu 7 , 8 milyar yapıyormuş . Ozamanlar bu kadar çizgi ,grafik, teknik, Dow, dax , yoktu , bovespaya ,japon yene bakılırdı. Şimdi gece gündüz usa, avrupa,asya, bazan afrika, pariteler..bakda bak. Beni aşıyor ,anlayamıyorumda. Sn. BABO yu diğer komşu sitede tanıdım- Topiğinden , yorumlarından fazlasıyla faydalandığımı belirtmek isterim. Bu sitedeymiş. davet etti , GUZİYE olarak memnuniyetle geldim.Emeğine sağlık. kendisine teşekkür ediyorum, bizlere emeği geçiyor. Ayrıca sayfasını kullandım, meşgul ettim kendisinden , ve siz üyelerden özür dilerim. Kusura bakmayın bir sefere mahsus hoş görün. Hepimize sağlık , mutluluk dileklerimle , hayırlı akşamlar.
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
AYGULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAltıngünümü borsamı ,son 20 yıla bakmaya gerek yok ben anlatayım. Tecrübeye, yaşanmışlığa dayanarak altın derim. Benim hemcinslerim KUZİYELER , çok akıllılar borsaya bulaşmadıkları için. bu sitede 62 guzu şimdilik 2 guziye var . Çalıştığım yıllarda alışkanlık olarak her maaşımda önce kuyumcuya uğrar 17 yada 18 tl.di 2 ,,3 adet duruma göre çeyrek alır eve öyle gelirdim. 65 çeyrek yaptım. Bu alışkanlığı çocuklarım çalışma hayatına başlayınca onlarada vermiştim, şimdi zor. Arkadaşım mersinde şimdi kapandı bir aracı kurumda çaılışıyordu, Onu ziyarete gitmiştim.. Alladı ,pulladı , ozamanda isuzu ,parktektsil, uçak daha var , getirisiyle araba ,daire alınan zamanlar. Benim çll çil çeyrekleri bozdurmak için kuyumcu kuyumcu gezerek 5 er 10 ar zar zor rica minnetle 24 tl.den bozdurdum. Halka arzlara girdim, goldaş, ülker, falan ozamanlar kimlik toplardık bende çalıştığım için arkadaşlarımın aileleri de dahil bayaa bir 40 , 50 kimlik avantajım olurdu.gece sabahlara kadar katılım forumu doldururdum. Halka arzlar 3 tavan en azından çekerdi. hep beraber kazanıyorduk. Devran böyle dönerken , aracı kurumum Allahından buldu bulacağını da ,sabah ,sapaz aldırdı hemen hemen yarımız almışız. Çünkü ozamanlar seans salonlarında topluca alınır tahta bile kaldırılırdı. Neyse bir cuma hayatımın kara cuması eve geldim akşam haberlerinde eti banka el konulduğunu ,sabahların tahtasının kapatıldığını öğrendim. Ogünde 2 ci tavandan kapanmışlardı 3.850 tl. Aracı kurum şube adına aldıklarını satmış insider durumu ellerinde bir lot dahi kalmamış. Kalan nakitimi 5 hisseye böldüm şişe, tüpraş,ereğli, çelebi gibi arkadaşımada küstüm ,uğramadım 3 yıl . Geçenlerde oğlum çeyrekler kalsaydı 130 dan çarpıp bölüyordu 7 , 8 milyar yapıyormuş . Ozamanlar bu kadar çizgi ,grafik, teknik, Dow, dax , yoktu , bovespaya ,japon yene bakılırdı. Şimdi gece gündüz usa, avrupa,asya, bazan afrika, pariteler..bakda bak. Beni aşıyor ,anlayamıyorumda. Sn. BABO yu diğer komşu sitede tanıdım- Topiğinden , yorumlarından fazlasıyla faydalandığımı belirtmek isterim. Bu sitedeymiş. davet etti , GUZİYE olarak memnuniyetle geldim.Emeğine sağlık. kendisine teşekkür ediyorum, bizlere emeği geçiyor. Ayrıca sayfasını kullandım, meşgul ettim kendisinden , ve siz üyelerden özür dilerim. Kusura bakmayın bir sefere mahsus hoş görün. Hepimize sağlık , mutluluk dileklerimle , hayırlı akşamlar.
Sn Guziye Hocanim,
Hosgeldiniz, seref verdiniz. Sn Babo misafirperverdir. Sayfalarinin misafirlerce kullanilmasindan da cok memnun olur. Bunca yil benim gibi bir cahile bile sabrettigine gore, siz dusunun artik.
Sizin kismetsizliginiz sanirim altinin bu kadar ucup gitmesindeydi ki, bunu piyasa yapicilarinin disinda kimsenin tahmin edebildigini sanmiyorum. Diger bir talihsizlik ise, aldiginiz kagitlarda olmus gibi. O yuzden ben "altin yerine isc gunu yapsak nasil olur acaba?" dedim. Yani isc rasgele secilmis bir ornek degil. ISC nin altina gore avantaji temettu veriminin yuksekligi ve belli bir sure sonunda-ki 20 sene gercekten cok uzun sayilir bu alemde-maliyetin sifira yaklasmasidir...
Ben Babo Abimizin bu soruya bi ara el atacagini dusunuyorum. ISC isin icinde olunca, akan sular durur.
Bu arada yazdiklarima bakarak, yalnis izlenimler edinmenizi istemem. Buraya bunlari yazmadan once genelde herkes sizin aldiginiz kagitlari yada benzerlerini alip guzel bir dayak yedikten sonra forumlarda ustad oluyor....Bizim ustadlikla uzaktan yakindan alakamiz olmasa da, dayak yeme konusunda epeyce tecrube kazandik cok sukur.
Slm ile,
freesky
Yorum
-
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiger kuziyeyi ve maceralarini bekliyosss.
Hadi drtrade sen de annat?
niye önce biz kuziyelerin maceraları ki
gelin dediler geldik :081:
Yorum
-
üçüncü kuziye de geldi.Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniye önce biz kuziyelerin maceraları ki
Yorum
-
Abi bak bir tane daha varmis...Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniye önce biz kuziyelerin maceraları ki
Bikmis Abi guziyelerin maceralarini merak ediyor, cunku digerlerini asagi yukari ezberledik gibi. :081: :081: :081: Hatta "Borsada para nasil kaybedilir" topigi 3 bin bilmem kacinci sayfasindaydi en son.
Hosgeldiniz, sefalar getirdiniz bu arada. Umarim benim gibi herseyi satir satir okuyup "abi cok hakli yaa" dedikten sonra paranizi sacma sapan kagitlara yatirmaz, yada dususlere fulll malda yakalanmazsiniz...
slm ile,
freesky
Yorum
-
Merhabalar
guziye'ler iyidir. benim guziye bugün sağlıklı aslan gibi bir oğlan getirdi dünyaya
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim...
adı Tuna ve ben de uçup uçup tekrar dünyaya dönüyorum ;)
ps: bugün güzel katliam olmuş"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
Allah (c.c.) ana babalı büyütsün. Vatana millete dine diyanet hayırlı bi evlat olur inşallah. Gözünüz aydın. Darısı bizim gibi bekarların başınak3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar
guziye'ler iyidir. benim guziye bugün sağlıklı aslan gibi bir oğlan getirdi dünyaya
ps: bugün güzel katliam olmuş
Yorum
-
amannn ne siz sorun ne ben anlatayım... :040: dediklerinizin hepsini yaptım :081:freesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi bak bir tane daha varmis...
Bikmis Abi guziyelerin maceralarini merak ediyor, cunku digerlerini asagi yukari ezberledik gibi. :081: :081: :081: Hatta "Borsada para nasil kaybedilir" topigi 3 bin bilmem kacinci sayfasindaydi en son.
Hosgeldiniz, sefalar getirdiniz bu arada. Umarim benim gibi herseyi satir satir okuyup "abi cok hakli yaa" dedikten sonra paranizi sacma sapan kagitlara yatirmaz, yada dususlere fulll malda yakalanmazsiniz...
slm ile,
freesky
Yorum
-
k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar
eşinizi kutlarım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı bir evlat olur inşallah
Yorum
-
Guzum bekleyseydin biraz ateşi hala yüksek sarı gacinin. Senide yakmasın sonrakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunnari niye yazdim....
cunki sari surtugu shortladim tekrar....1880 den....
ilk shortu....1800 de acip 1725 lerde kapamistim....bu egitim....tekrar shortluyacagim short katliamindan sonra...demistim...
neden shortladim....
cunki....paraya sikisan tefeciler ve bazi merkezler....surtuge furmalilar...******dan kiralice olmaz filan...diyeceklerdir....
Yorum
-
hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün..dünyanın en güzel duygusu evlat sahibi olmak..kızım doğduğunda sevinçten ağlamıştım..şimdi baba kardeş isityorum diyor..bidahamı ağlatacak beni nek3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar
Yorum
-
Kesinlikle dünyanın en güzel duygusu.Hatta Allah korusun ama borsada büyük para kaybettiğinizde bile akşam ona sarılıp herşeyi unutabiliyorsunuz.Onun varlığına şükredip kaybedilen parayı da sadakası olarak görüyorsunuz.muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün..dünyanın en güzel duygusu evlat sahibi olmak..kızım doğduğunda sevinçten ağlamıştım..şimdi baba kardeş isityorum diyor..bidahamı ağlatacak beni ne
iyiki varsın kızım.Hep ol,sağlıklı ol, mutlu ol, huzurlu ol. Babacığın para kaybetmeye razı.
not: tabii inşallah kaybetmez
Yorum
Yorum