Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hızlı yukarı alabılırler hazır 9600 yenı poz varken.....
sanki biraz salacak ta daha sonramı yukarı yapacak acaba
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
sevgılı efe
buralaRDAN UZAKKEN YENI SISTEMLER GELIŞTIRDIN SANIRIM....
calısıyor mu dıye sormayacagım...
sen yaptıysan kesın calışıyordur...
ellerıne emeklerıne saglık...
ne güzel komşuda pişer bizlere de düşer emeğin yağlı olsun inşaallah sevgılı efe
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
buralaRDAN UZAKKEN YENI SISTEMLER GELIŞTIRDIN SANIRIM....
calısıyor mu dıye sormayacagım...
sen yaptıysan kesın calışıyordur...
ellerıne emeklerıne saglık...
sevgili karınca.aslında uzak kalmam isteğim ile olmadı.. evi felan değiştirdik onun telaşesi felan..yeni sistem bitmezki bu dersin seonra aklına başka formülasyon gelir biraz onu denersin felan..
ama asıl strateji artık tek yönlü işlem yapmam..Rüzgarın yönü tahmini ve sadece o yönde uygun yerden poz açma..Dip ve tepe yakalama hevesi çok zarar ettirdi bugüne kadar..Şu an ana rüzgar ong ilk topiğe girdiğimden beri Şort teyiti olmadıı söylemiştim..
Uygun aralıklardan kar al-stop yapmaya çalışıyorum..bende 84.275 den longum..mesela..
barların sarı kanalı kesitği yer..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum