FNT dostum derste herhalde kendini göremiyorumda.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
s.a dostlar.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT dostum derste herhalde kendini göremiyorumda.
geldim işte.
bahsettiğiniz ew 3 bence sabah 83525 ile son bulmuştur, 84550 4 dersek, 5 için 80.500 olabilir.
hiç anlamam ew den. iyi salladım sanırım.
senaryo 1 şuan için düzeltmeye girdi, belki de yeni zirve için alıcılar yeteri kadar güçlü değildir.
bakalım ne olacak?
Yorum
-
KISA isen çok iyi, 84,500'lerin üzerine kalıcı çıkmadıkça tutabilirsin, piyasa güç kaybetti.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaz fikret abi yaz.... sen yazınca burası şenleniyor, bol bol yaz belki düşeriz biraz, nede olsa KISAda yımmmmmm
ya da buralardan yine shortçu çekip katliam yapacak ama tahminimce aşağı gidecek biraz.
bol kazançlar dilerim dostum.
Yorum
-
yukarı gtmemiz için 20 dklık 84000 kapanış gelmesi lazım.böyle durumda 84250-84500 ve 85100 kapanış şart ve direnç konumunda.
aşağıda ise 83700-425 ve 82950 son kale.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
diğer bir alternatifimiz ise graftaki fibolardır.fibo desteklerinin kırılması diğer fibaya işarettir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
direnç ve destekleri bir çırpıda geçiyorlar, oralar sadece daha fazla mal alma ve mal çıkma yerleri diye bakıyorum.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarı gtmemiz için 20 dklık 84000 kapanış gelmesi lazım.böyle durumda 84250-84500 ve 85100 kapanış şart ve direnç konumunda.
aşağıda ise 83700-425 ve 82950 son kale.
Yorum
-
dostum geçilmesinden ziyade periyodik kapanışlara bakalım.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdirenç ve destekleri bir çırpıda geçiyorlar, oralar sadece daha fazla mal alma ve mal çıkma yerleri diye bakıyorum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sizlerden öğreneceğimiz o kadar değerli bilgi varki bende ne oluyor biri dururken diğeri alınıyor diye alık alık bakıyorum işin için de iş var mış demekki Allah razı olsun fikret beyFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterserbest fiyattan satış emirleri gözüme çarpıyor.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum