Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

FNT dostum derste herhalde kendini göremiyorumda.
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EFE_09
      Tecrübeli
      • 14 Mayıs 2009
      • 1078

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        FNT dostum derste herhalde kendini göremiyorumda.
        s.a dostlar.
        geldim işte.
        bahsettiğiniz ew 3 bence sabah 83525 ile son bulmuştur, 84550 4 dersek, 5 için 80.500 olabilir.
        hiç anlamam ew den. iyi salladım sanırım.

senaryo 1 şuan için düzeltmeye girdi, belki de yeni zirve için alıcılar yeteri kadar güçlü değildir.
        bakalım ne olacak?

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

dingiltere faiz kararıyla yukarı, 14.30 sonrası aşağı, bekliyorum.

Yorum

• mutimar
            Bağımlı
            • 12 Mart 2009
            • 1356

yaz fikret abi yaz.... sen yazınca burası şenleniyor, bol bol yaz belki düşeriz biraz, nede olsa KISAda yımmmmmm
            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              yaz fikret abi yaz.... sen yazınca burası şenleniyor, bol bol yaz belki düşeriz biraz, nede olsa KISAda yımmmmmm
              KISA isen çok iyi, 84,500'lerin üzerine kalıcı çıkmadıkça tutabilirsin, piyasa güç kaybetti.
              ya da buralardan yine shortçu çekip katliam yapacak ama tahminimce aşağı gidecek biraz.
              bol kazançlar dilerim dostum.

Yorum

• mutimar
                Bağımlı
                • 12 Mart 2009
                • 1356

amin diyecegim ama öncelikle forumdak tek KISA don giyen ben olduğum için üşüttüm ve hastayım.... öncelikle zararı kurtaralım başka beklentim yokkkkkkkkkkk.....
                KISMET BAKALIMMMMMMMM
                Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

yukarı gtmemiz için 20 dklık 84000 kapanış gelmesi lazım.böyle durumda 84250-84500 ve 85100 kapanış şart ve direnç konumunda.
                  aşağıda ise 83700-425 ve 82950 son kale.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

diğer bir alternatifimiz ise graftaki fibolardır.fibo desteklerinin kırılması diğer fibaya işarettir.

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      yukarı gtmemiz için 20 dklık 84000 kapanış gelmesi lazım.böyle durumda 84250-84500 ve 85100 kapanış şart ve direnç konumunda.
                      aşağıda ise 83700-425 ve 82950 son kale.
                      direnç ve destekleri bir çırpıda geçiyorlar, oralar sadece daha fazla mal alma ve mal çıkma yerleri diye bakıyorum.

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        direnç ve destekleri bir çırpıda geçiyorlar, oralar sadece daha fazla mal alma ve mal çıkma yerleri diye bakıyorum.
                        dostum geçilmesinden ziyade periyodik kapanışlara bakalım.

Yorum

• FNT
                          KARAKARTAL
                          • 29 Mart 2008
                          • 4754

dostlar bugün %3'lük bir düşüş olur mu? ne dersiniz? 66,500 mesela...

Yorum

• FNT
                            KARAKARTAL
                            • 29 Mart 2008
                            • 4754

serbest fiyattan satış emirleri gözüme çarpıyor.

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

14.30'dan sonra aşağı dedik, haydi yavrum.

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                serbest fiyattan satış emirleri gözüme çarpıyor.
                                sizlerden öğreneceğimiz o kadar değerli bilgi varki bende ne oluyor biri dururken diğeri alınıyor diye alık alık bakıyorum işin için de iş var mış demekki Allah razı olsun fikret bey
                                Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information