84.000 üzerinde kaldıkça 84.900 hedeftir
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O biraz fazla iddialı olurculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence bir kenarda durmasın hasan bey masaüstü resmini değiştirin bu rakamları yapın.
birkaç gün sonra yazdıklarımızı unutuyoruz.
işlem yapma zamanı karar vermek zor oluyor
Bide burası geçilmez falan gibi bir düşünce yok
sadece kisa açacağım yer olarak bir kenarda kasınKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
açık poz sayısı günlükte 11:10 itibari ile 11057Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
x u 100 toplam mesafenin %78.6 sını almış bulunuyor.tamammı devammı bölgesindeyiz.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
xu030 ise %61.8-72 arasında kalmış bulunuyor.u demekki diğer sektorlerde satış baskısı ve banka endeksini hareketini tamamlaması gerekir yada pimin çekilmesi gerekir.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
nisan vade ise daha %61.8 hafif üzerinde oylanmaktadır.dostlar bu kıriterler çok önemli hale gelmiş olup ,20 dklık 50 üssel ema düzeltmede kısa için dikkatedilmesi gereken tek ışığımızdır.
Yorum
-
bu bağlamda 86250 civarı nisan vadeli için çok kıritik dönüş zirvesi olma ihtimalinden dolayı kısalmak şu anki noklardan risk içermektedir.50 ema 20 dk kırılması olmadan kısa kanaatimce yersiz ve yanlış gibi dumakta
şayet farklı bir durumda farkedersem sizlere paylaşmaya çalışırm el verdikçe.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
aracı kurum dan bu defa aramadılarmı sen ne yapıyorsun diyekarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar rahat duramadım long oldum..... stoploss genış... 83000.....Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraracı kurum dan bu defa aramadılarmı sen ne yapıyorsun diye
emınmısınız dedıler.....
ben de son kararım dedım...
Yorum
-
Sn ereneren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu endex 30 nisan vadeli kontrattaki
verilerin açıklandığı günden beri olan işlemlerin
toplamındaki durum mu bu
Şayet o ise bu vadede verilere başından itbaren ulaşamadık
ama hazıran vadede şimdiden takıp edilebilir
Sn Eren bunu yapma şansınız ve zamanınız olummu
günde 1 sefer yayınlardınız
yada apabilece başka arkadaş olurmuKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dostlar pala ortalığı kokutmaya başladı.uzunlar dşkkatli olsun.stoplarını çok yakın yerlere koysun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn eren
Bu endex 30 nisan vadeli kontrattaki
verilerin açıklandığı günden beri olan işlemlerin
toplamındaki durum mu bu
Şayet o ise bu vadede verilere başından itbaren ulaşamadık
ama hazıran vadede şimdiden takıp edilebilir
Sn Eren bunu yapma şansınız ve zamanınız olummu
günde 1 sefer yayınlardınız
yada apabilece başka arkadaş olurmu
sevgılı hasan abı ben yapmayı dusunuyorum....
yaparsamda sadece sizler gıbı özel dostlarla özelden paylaşırım....
Yorum
-
28/03/2011'DEN İTİBAREN ben elimden geldiği kadar aktarmaya çalışayımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn eren
Bu endex 30 nisan vadeli kontrattaki verilerin açıklandığı günden beri olan işlemlerin toplamındaki durum mu buKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum