14.45'te ya 85.700 üzeri ya da 85.300 altında olacak
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
FATAL ERROR oldu.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster14.45'te ya 85.700 üzeri ya da 85.300 altında olacak
Yorum
-
EFE_09 Pivotçu sabah grafik attı işi var heralde ortalıkta görün müyor geldiğin de bizim merakımızı giderse ne güzel olurduKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Dostlar yaptığım işlemi anında yazmaya çalışıyorum
Bu sefer ben dışarda iken işlem yapmış oldum
Oğlen sonrası piyasa alımlarla başlayınca
86,575 e satış 85,75 e şartlı alış koydum
daha sonra atış rakamını 85.650 ye çektim
yeni geldim satış gerçekleşmiş vede çok yakın olmasına rağmen stop olmamışız
Özetle şuan kısayız

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
sayın yemekçi hoş geldiniz ne alış tarafı ne satış tarafı kalabalık değil bi ara açık poz sayısı -3000 civarına yaklaştı biz de seyrediyoruz ne olacak diye yalnız az önce fikret beyin de söylediğine göre ky lon lonk diye tempo tutmuş eğer pala farkederse sizin poz çok isabetli olacakKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
birde aşağıdaki Alman bankasının alım larını görünce açıkcası tırsıyorum diğerleride ky olarak düşünüyorum belkide yanılıyorum
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
67883 gördük. bu bölgede tutunmaya çalışacak bence.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün akşamki imkb 100 analizi...
ilk tepe direncine yaklaştı. garanın 8.30 hedefini de dikakte alırsak yarın açılşta yukarı yapmaları büyük bir olasalık. Bu direnç bölgesinde düzeltme nasıl seyredecek onu göreceğiz. 69.270-700 bölgelsindeki işlemnler endeksi güçlü tutacaktır, o zmaan 71.558 leri çok rahat görür. 69.270-700 bölgesinde hacim zayıflar ve tutununamaz ise 67753 lere kadar bir geri çekilme beklerim.
Yorum
Yorum