Fikret abiiii...Senin de bi yorumunu alalım...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum dedik öldürdünFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a dostlar.
senaryo 1 vizyonda, bugün gevşemezse artık önce 92.450, ardından belki küçük bir düzeltme sonrası 103.000
süre 25 Nisan'a kadar...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bugün nereye kadar gevşerse sağlıklı olur gibi çok andaval bir soru sorayımFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a dostlar.
senaryo 1 vizyonda, bugün gevşemezse artık önce 92.450, ardından belki küçük bir düzeltme sonrası 103.000
süre 25 Nisan'a kadar...
Yavv ben en iyisi izlemeyeyim diyorum ama çok heyecanlı bir piyasa bugün.Flat iken bile zevkli meretSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Haddim olmadan 80,950 ye kadar gevşer diye umuyorum, AYRICA; pek ben bile inanmasam da 80,250poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün nereye kadar gevşerse sağlıklı olur gibi çok andaval bir soru sorayım
Yavv ben en iyisi izlemeyeyim diyorum ama çok heyecanlı bir piyasa bugün.Flat iken bile zevkli meret

Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün eğer 80.000'in altında bir kapanış gelirse senaryo 1 rafa kalkar.
dur abı yarın mıllet daha kol kesecek.....
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80600 den 1700-1800 puan zararla kapanmayı kapanmak sayıyorsak, evet kapandım:(
Garanti 7.62-7.64 olana kadar bekleyeceğim. O sırada piyasanın geldiği nokta direnclere yakınsa o zaman ilk shortu deneyebilirim.
Aaa garan 7.62 mi gördü ne
Short denedim sırf bu söylediğimin arkasında durmak için
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
+ 8300 lerde abi...karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar apsd durumu nasıl......Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum